Den virkelige årsag til, at Harry Styles blev afvist til den nye Elvis-film

Indholdsfortegnelse:

Den virkelige årsag til, at Harry Styles blev afvist til den nye Elvis-film
Den virkelige årsag til, at Harry Styles blev afvist til den nye Elvis-film
Anonim

Baz Luhrmann udgiver sin første film i næsten et årti, og det er en biografi om den anerkendte amerikanske sanger og skuespiller, 'King of Rock and Roll', Elvis Aaron Presley. Den skal udgives i biograferne i år, den 23. juni.

Der har været nogle kontroversielle meninger på det seneste, efter Harry Style for nylig åbnede op for, at han ikke fik rollen i filmen, hvilket førte til, at mange fans allerede er temmelig skuffede over Baz Luhrmann. Men grunden til, at han blev afvist, er måske ikke, hvad du tror.

Hvorfor blev Harry Styles afvist til at spille rollen som Elvis Presley?

Den 18. maj 2022 optrådte Harry Styles i Howard Sterns SiriusXM-show. I interviewet diskuterer han, hvordan han følte sig tvunget til at gå på audition til Baz Luhrmanns kommende film.

Han præciserede, at han ikke var ked af, at han ikke var med i filmen, og indvilligede i, at han ikke ligner Elvis Presley specielt. Spørgsmålet opstår, hvorfor fik Harry Styles, en værdsat musiker og talentfuld skuespiller, ikke rollen? Årsagen kommer ned til noget ret positivt, selv om det betyder, at Harry ikke får chancen for at spille rollen som et af sine idoler.

Baz Luhrmann diskuterede sine beslutninger om casting til sin Elvis-biografi i et australsk morgenmadsradioprogram kaldet Fitzy og Wippa på NovaFM. Han fort alte værterne, at grunden til, at Harry Styles ikke blev valgt til titelrollen som Elvis Presley, simpelthen var, fordi han allerede er et ikon. Publikum, der så filmen, ville fokusere mere på den eminente popmusiker og skuespiller frem for fokus på biopikken, som er historien om Elvis.

Så, hvis ikke Harry Styles, hvem skal så spille titelrollen som Elvis Presley? Svaret er ingen anden end Austin Butler!

The Cast Of The New Elvis Movie

Elvis-biografiske rollebesætning inkluderer Austin Butler som Elvis Presley, Tom Hanks som Elvis' manager, Tom Parker, Olivia DeJonge som Elvis' kone, Priscilla Presley, Stranger Things-stjernen Dacre Motgomery som Steve Binder og mange flere. På trods af, at fans er skuffede over, at Harry ikke fik rollen, modtager Austin Butlers præstation allerede bred anerkendelse. Luhrmann diskuterer Butlers indsats og dedikation, da han brugte "to år nonstop, levede og åndede Elvis".

Han udt alte også, at han ikke satte Butler gennem en traditionel audition-proces, og at han fik rollen syntes at være et simpelt eksempel på kismet.

Luhrmann beskrev yderligere den anstrengende proces, han satte Butler igennem for at skabe Elvis autentisk med en ægte tone. Han pressede ham hårdt nok, så Elvis ikke blot blev portrætteret, men hans essens blev efterlevet og fremført af en, der er utroligt i harmoni med ham.

Ikke kun slog Butler Styles for titelrollen som Elvis, men han blev også valgt frem for Ansel Elgort og Miles Teller.

Hvad er det næste for Harry Styles' skuespillerkarriere?

Selvom Harry Styles ikke vil spille Elvis i Baz Lurhmanns film, vil fans ikke mangle hans tilstedeværelse i biografen. Disse kommende måneder vil byde på et væld af film med Harry på lærredet. Han blev castet som hovedrollen i to film: Olivia Wildes psykologiske thriller med titlen Dont Worry Darling, som udkommer den 23. september sammen med et romantisk drama med titlen My Policeman, der udkommer engang i efteråret.

Han slutter sig også til Marvels filmunivers og spiller karakteren Eros, også kendt som Starfox. Han har kun optrådt i mid-credit-scenen i slutningen af filmen, men dette lægger op til forventningen til hans optræden i de følgende film.

Hvad er dine tanker? Synes du, at Harry Styles skulle have fået rollen som Elvis Presley, eller er du tilfreds med, at Austin Butler fik fat i rollen?

Anbefalede: