Ønsker Miley Cyrus en 'Hannah Montana' genstart?

Indholdsfortegnelse:

Ønsker Miley Cyrus en 'Hannah Montana' genstart?
Ønsker Miley Cyrus en 'Hannah Montana' genstart?
Anonim

Før hun rakte tungen ud hele tiden, blev skilt fra Liam Hemsworth og så ud til at ændre sin frisure hver dag, medvirkede Miley Cyrus i det søde show Hannah Montana. Skuespillerinden ser glad tilbage på de dage, og da det var så populært, spekulerer fans altid på, om der vil ske en genstart.

Det er et stykke tid siden, at seriefinalen blev sendt i 2011, men mange mennesker ville helt gribe chancen for at se nogle nye afsnit. Cyrus ser anderledes ud nu, end hun gjorde i serien, og det ville være dejligt at se denne karakter blive voksen. Hvordan har sangerinden det med en genstart af showet, der bragte hende berømmelse? Lad os tage et kig.

Ja, helt sikkert

Hannah Montana var ikke altid PG, men det var stadig et ret uskyldigt show, og budskabet om en ung pige, der følger sine drømme, vil altid være relevant.

Miley Cyrus sagde, at hun ville medvirke i en genstart. Ifølge Bustle gik sangerinden på Carolina With Greg T In The Morning og sagde, at hun "helt sikkert gerne ville genoplive hende på et tidspunkt." Hun tror også på, at en genstart vil ske og forklarede: "muligheden vil byde sig selv."

Ifølge Cosmopolitan sagde Cyrus, at hendes elskede og ikoniske karakter ville have brug for en opfriskning for at komme tilbage til tv. Hun forklarede: "Hun har brug for en stor makeover, fordi hun er lidt fastlåst i 2008, så vi bliver nødt til at shoppe med Miss Montana."

Cyrus ville dog ikke bare være tilfreds med at spille sin gamle karakter igen. Hun vil også gerne stå bag kameraet, så det lyder som om, hun har nogle kreative ambitioner. Hun sagde "forhåbentlig instruerer jeg den" om den potentielle genstart.

Fans fik en forsmag på, hvordan Hannah Montana ville se ud i dag, da Miley Cyrus i marts 2019 postede et billede af sig selv med blond hår og pandehår. Hun lignede sin karakter, og alle var begejstrede for at se den. Ifølge One Country postede sangerinden en video af sig selv, og hun sagde: "I ved gutter, det var så svært at gå frem og tilbage, at jeg besluttede, at jeg bare vil være Hannah for evigt." Fans ville ikke have noget imod, at selv næsten et årti senere er der stadig en stor appetit på en genstart.

A Prequel?

Billy Ray Cyrus sagde, at en Hannah Montana-prequel var ved at ske. Ifølge Hollywood Life t alte han om dette tilbage i februar 2020 og sagde: De taler om at lave en prequel, som for mig ville jeg gøre det med et hjerteslag. For det betyder, at jeg får min multe tilbage."

Men selvom Bill Ray Cyrus nævnte dette projekt, E! Nyheder bekræftede i februar, at der ikke var noget på vej hos Disney. Det er svært for fans at høre.

At blive rigtig

Folk hører altid historier om barnestjerner, hvor de finder presset for at være berømte for meget, og det er svært for dem at opleve alt dette i så ung en alder. Mens Cyrus er rig og succesrig, er hun kun 27 år gammel. Hvordan var det egentlig for hende at medvirke i Hannah Montana ?

Da Cyrus blev interviewet af Elle i juli 2019, blev hun oprigtig og ærlig om, hvor hårdt det var at være med i sådan et familievenligt show.

Sangerinden blev spurgt, om hun "ønskede at bryde ud af Hannah Montana-formen", og hun svarede: "Det gjorde jeg, da jeg var 18, fordi det føltes latterligt." Hun forklarede, at når hun begyndte at opleve intimitet, følte hun, at det var "underligt" at spille karakteren og at bære den paryk. Hun forklarede: "Jeg blev voksen."

Selv om sangerinden og skuespillerinden på et vist tidspunkt vidste, at det var det rigtige tidspunkt at forlade serien, havde hun en positiv oplevelse.

Showbiz Cheat Sheet siger, at Cyrus t alte mere om at være med i showet for nylig, og hun sagde "Det var et drømmeliv. Det virkede som et mareridt, da jeg ville undslippe det, men det er bare at være 18. Du vil at undslippe den du er."

Hun delte også "Jeg vidste ikke hvor heldig jeg var", fordi hun nød at få chancen for at være sammen med sin far på daglig basis, og hun kunne godt lide, at de kom til at arbejde sammen, hvilket er rigtig sødt at høre.

Mens fans altid er klar til at genstarte en favoritserie, er det bestemt en kompliceret ting. Måske er netværket ikke sikre på at bringe det tilbage, eller nogle af de originale skuespillere er ikke med, eller det virker bare ikke som det rigtige tidspunkt. Da Miley Cyrus er helt vild med en Hannah Montana-genstart, vil fans vente og se, om denne spændende drøm kan blive til virkelighed.

Anbefalede: