Alt, hvad Miley Cyrus og Hannah Montana-castet har sagt om showet

Indholdsfortegnelse:

Alt, hvad Miley Cyrus og Hannah Montana-castet har sagt om showet
Alt, hvad Miley Cyrus og Hannah Montana-castet har sagt om showet
Anonim

Miley Cyrus spillede rollen som Hannah Montana i showet Hannah Montana, der startede i en alder af 11 år. Showet startede optagelserne i 2006, og det sidste afsnit blev sendt i 2011. På showet var Miley Cyrus i stand til at beholde sit fornavn og arbejde sammen med sin far, Billy Ray Cyrus. Før han fik denne tv-rolle, var Billy Ray Cyrus allerede en fremtrædende kendt countrysanger med sin egen fanbase.

At være på Disney er ikke altid let at håndtere for skuespillere og skuespillerinder, og nogle gange kan presset påvirke ens følelser, tankeproces, kropsopfattelse og meget mere. Miley Cyrus har haft meget at sige om sin tid med at spille Hannah Montana, og Billy Ray Cyrus har også haft meget at sige om det! Andre medvirkende i showet som Emily Osment og Jason Earles har også t alt om deres tid på Disney Channel TV-showet.

15 Miley Cyrus om at være i Disney-universet

Ifølge W Magazine sagde Miley Cyrus: "Jeg kunne godt lide at være i Disney-universet, fordi jeg ikke vidste andet. Jeg vidste, at jeg kom til at leve det, jeg gerne ville. Jeg tror, at nu hvor jeg er ældre nu, indser jeg, at det er meget at påføre et barn." Der var virkelig et stort pres på hendes skuldre.

14 Billy Ray Cyrus om Hannah Montana, der ødelægger sin familie

Da Billy Ray Cyrus blev spurgt om Hannah Montana, fort alte magasinet GQ: "D-showet ødelagde min familie. Jeg ville tage det tilbage på et sekund. For min familie at være her og bare alle være okay, i god behold og glad og normal ville have været fantastisk. For pokker, ja. Jeg ville slette det hele på et sekund, hvis jeg kunne."

13 Miley Cyrus om at få kropsdysmorfi fra at spille Hannah

I et interview med Marie Claire sagde Miley Cyrus: "Jeg blev lavet til at ligne en, jeg ikke var, hvilket sandsynligvis forårsagede noget kropsdysmorfi, fordi jeg var blevet smuk hver dag i så lang tid, og så da jeg ikke var med i det show, var det sådan, 'Hvem fanden er jeg?'"

12 Emily Osment om at være forbundet med sine Hannah Montana Costars

Ifølge J-14 sagde Emily Osment i 2017: Jeg så Jason Earles forleden. Jeg taler med Miley om vandreture og hunde. Vi forbinder os alle på forskellige måder, hvilket er fedt. Du gennemgår det her opleve sammen, hvor det er disse formative år, 13-18, hvilket er en skræmmende alder generelt at være.”

11 Miley Cyrus om, hvordan hun balancerede livet, mens hun gjorde sin Hannah Montana-turné

Mens Miley Cyrus var på CBS Sunday Morning sagde: "Jeg ser bestemt tilbage på det som et godt tidspunkt. Jeg tror, at det, der var svært for mig, var at balancere alting. Jeg tror, det blev sværere, da jeg begyndte at turnere som begge dele - jeg turnerede som Hannah Montana og som mig selv." Det lyder meget kompliceret.

10 Mitchel Musso om karakteren af Oliver, der får diabetes

Mitchel Musso diskuterede en af Hannah Montanas tungere episoder, da han sagde: "Oliver bliver diagnosticeret med diabetes, så det er meget anderledes. Det var noget, som jeg ærligt t alt ikke tror, vi nogensinde har givet udtryk for på Hannah, selvom vi har haft vores alvorlige øjeblikke. Det var første gang, jeg føler, at vi har fået sådan en god, ren besked."

9 Miley Cyrus om hvorfor folk elskede Hannah Montana

I et interview med MTV sagde Miley Cyrus: "Jeg tror, hvorfor folk elskede Hannah Montana, er fordi Hannah Montana følte sig ægte, og det er fordi jeg var dernede - og det glemte folk nogle gange. Og jeg elskede at være den karakter. Det var det, der fik folk til at elske hende. Og helt ærligt, musik er alt."

8 Billy Ray Cyrus On Doing A Hannah Montana Prequel Series

På trods af hans barske følelser for showet i fortiden, har Billy Ray Cyrus udtrykt interesse for en prequel. Ifølge The Sun sagde Billy Ray Cyrus: "De taler om at lave en prequel, som for mig ville jeg gøre det med et hjerteslag. For det betyder, at jeg får min multe tilbage. Jeg tror, der er en hel historie, der førte til, at Miley blev Hannah Montana."Det ville vi elske!

7 Miley Cyrus om sammenligningen af Hannah Montana med småbørn og tiaraer

Ifølge Marie Claire sagde Miley Cyrus: "Fra jeg var 11, var det: 'Du er en popstjerne! Det betyder, at du skal være blond, og du skal have langt hår, og du skal tage en eller anden glitrende stram ting på.' I mellemtiden er jeg denne skrøbelige lille pige, der spiller en 16-årig i en paryk og et væld af makeup. Det var ligesom småbørn og tiaraer."

6 Emily Osment om at filme Hannah Montana foran et livepublikum

Ifølge Tribute sagde Emily Osment: "Med et Disney-show og især med vores forfattere ved du aldrig, hvad der kommer til at ske, så du skal være klar til hvad som helst, og vi gør alt foran et levende publikum, så alt er live, hvilket gør det så meget bedre."

5 Miley Cyrus på presset ved at være en barnestjerne, efter hun blev castet som Hannah

Miley Cyrus fort alte Harper's Bazaar , "Der er så meget, jeg ikke kan huske ved at være børneunderholder, fordi det var så meget at have i min hjerne. Det er ligesom alt, når du er i det. Jeg var ikke klar over, hvor meget pres jeg var under, og hvordan det formede mig, før for eksempel i år."

4 Jason Earles om hans venskab med Miley Cyrus

I et interview med Teen Vogue t alte Jason Earles om, at Miley Cyrus sagde: Hun er legit den bedste. Hun får dette ry for at være skør og helt derude, og hun er lidt af en fri ånd, men hun er ærligt t alt et af de sødeste mennesker, jeg nogensinde har været sammen med.” De har et godt bånd!

3 Miley Cyrus vil ikke lave en Hannah Montana-genstart

Da Miley Cyrus blev spurgt om en genstart af det populære Disney Channel-show, sagde Miley Cyrus: "[Jeg] ville sandsynligvis [ikke lave en Hannah Montana-genstart]. Det er meget tid, der skal bruges sammen med min far. Du ved, min far var min far i programmet. Jeg har far-tid nok." Det giver rigtig god mening!

2 Emily Osment om at vide, at hendes venner ville se Hannah Montana-episoder

Da hun blev spurgt, om hendes venner så Hannah Montana, sagde Emily Osment: Ja, nogle af dem gør. Nogle gange vil jeg være hjemme hos min ven, og jeg vil sige: 'Hvorfor er Hannah Montana på din TIVO?' Og hun siger: 'Det så du ikke! Det ser jeg ikke på!’ Og jeg tænker:’Hvor gammel er du?’ Det er fantastisk!”

1 Miley Cyrus i det øjeblik, hun følte, at hun var vokset ud af Hannah Montanas karakter

Ifølge Insider sagde Miley Cyrus: "I det øjeblik, jeg havde sex, var jeg sådan, at jeg ikke kunne tage den f---ing paryk på igen. Det blev mærkeligt. Jeg var voksen. " Hun afsluttede optagelserne af showet i 2011 og gik over til mange forskellige ting. Hun begyndte at fokusere mere på sin musikkarriere, og hun ændrede også hele sit image.

Anbefalede: