The Kardashians fortsætter med at holde fans på kanten af deres pladser

Indholdsfortegnelse:

The Kardashians fortsætter med at holde fans på kanten af deres pladser
The Kardashians fortsætter med at holde fans på kanten af deres pladser
Anonim

Efter hvad der føltes som alt for mange dage, er The Kardashians tilbage med et helt nyt afsnit, og i denne uge handler det om mode, skat! Og mode og babyer - men vi kommer til det.

For at opsummere, fik fans i sidste uge et indblik i Kim Kardashians fortalervirksomhed og rejse til at blive advokat, og i slutningen af episoden så vi hende endelig passere baren.

Forud for det så vi også Kim forsøge at finde sig selv, post-Kanye, såvel som hendes vanskeligheder med at være forældre med ham.

Igennem hele sæsonen har en anden stor historie været Kourtney Kardashians erfaring med fertilitetsbehandlinger sammen med hendes forlovelse med Travis Barker.

Så, hvad har episode 7 i vente for seerne? Lad os tage et kig!

Advarsel: Resten af denne artikel indeholder spoilere for afsnit 7 af The Kardashians

Kim genoptager forbindelsen med sin indre fashionista

I betragtning af at Kanye West spillede en stor rolle i Kims image i de år, de var sammen - og endda i et stykke tid, mens de var adskilt - giver det kun mening, at hun har haft nogle nerver og stylet sig selv.

Men i afsnit 7 ser vi endelig, at Skims-grundlæggeren får sit spor tilbage, når hun går ind i sit tøjarkiv. Hvad er der i det tøjarkiv, spørger du? Alt.

Sorterer gennem tusindvis af stykker sammen med veninden Tracy Romulus, og Kim mindes om hver af sine stilepoker … og da hun forlader, er hun mere inspireret til at genskabe sig selv end nogensinde før.

Og hvilken bedre måde at gøre det på end at være på forsiden af Vogue?

Med i afsnit 7 er der også et kig bag kulisserne på Kims seneste Vogue-cover.

Oven på at se Kim spille en aktiv rolle i at sammensætte de looks, hun kun kan beskrive som, "mig, " fans vidner også om et meget spændende - og meget uventet - cameo. Nå, stemme-cameo, for det meste.

Uanset hvad, når Anna Wintour selv ringer ind i en optagelse, mens Kardashians-kameraerne ruller, er det virkelig en meget spændende tid!

Mens Kims optagelser forløber uden problemer, er der en antydning af drama tidligere i episoden, da det viser sig, at Kendall Jenner oprindeligt var booket til forsiden. Men når det kommer til denne flok, er familien alt, og Kendall nærer ingen vrede over for Kim for at blive erstattet. Når det er sagt, er Kim hurtig til at fortælle Kris, at hvis situationen var blevet vendt for et par år tilbage, ville hun selv have dræbt sin søster. Sagt i spøg. Vi tror.

The Kardashians har babyfeber

Kims moderejse udgør muligvis en stor del af afsnit 7, men det næststørste tema i denne uge drejer sig om babyer.

For det første opfordrer Kris Kendall til at begynde at få babyer - eller i det mindste fryse hendes æg. Kris foreslår endda, at fordi hun lavede Kendall, er alle Kendalls æg teknisk set hendes - men supermodellen tager ikke lokket.

Kris giver dog ikke så let op, og på trods af sin datters protester ringer hun til sin OBGYN, Dr. Aliabadi, for at få backup og fertilitetsrådgivning. Scenen slutter med, at Kendall stadig ikke er overbevist, men noget siger os, at dette ikke er det sidste, vi hører fra Kris om emnet.

Da Kendall ikke er villig til at forpligte sig til en baby med det samme, skifter matriarken gear og tilbringer en dag med en gravid Kylie og opfylder sin største trang. Det vil sige at lave "normale ting".

Parret handler dagligvarer, tager til en tankstation og går endda gennem en automatisk bilvask - og da Kylie pligtopfyldende returnerer sin indkøbsvogn til butikken fra parkeringspladsen, tjener hun sin egen, "du gør det fantastisk, søde, " øjeblik fra Kris.

En anden baby-centreret historie i denne uge er Kourtney og Travis' Panchakarma-rensning, som en del af deres fertilitetsproces.

Fans ser den nu gifte Kourtney og Travis rådføre sig med deres ayurvediske praktiserende læge, Leila Johnson, samt de behandlinger, de gennemgår under udrensningen. Det er ret tydeligt, at Travis ikke har det bedst - og Kourtney advarer ham tidligt i episoden om, at hun måske også har nogle sure besværgelser - disse to er mere engagerede end nogensinde for at skabe deres egen familie.

Kim holder fans på kanten af deres pladser

Okay, vi indrømmer, at dette ikke er en opsummering af afsnit 7 i sig selv, men denne uges afsnit gav os et hint om, hvad vi kan se frem til i næste uge, og det vil helt sikkert have fans i spænding for de næste par dage.

Sneak peak til næste uges afsnit ser Kim grine over, at hun, efter at være blevet nappet om det næsten uafbrudt, endelig er klar til at dele detaljerne om starten på sit forhold til Pete Davidson.

Hvis det ikke var nok at få et glimt af Kims utrolige arkiver eller være vidne til den udvidede families babyfeber til at få os til at tune ind i næste uge, vil den lille detalje helt sikkert gøre det!

Fans kan se helt nye afsnit af The Kardashians hver torsdag på Hulu.

Anbefalede: