Denne Harry Potter-skuespiller har sagt, at hans børn ikke vil se ham på skærmen

Indholdsfortegnelse:

Denne Harry Potter-skuespiller har sagt, at hans børn ikke vil se ham på skærmen
Denne Harry Potter-skuespiller har sagt, at hans børn ikke vil se ham på skærmen
Anonim

Millioner af børn rundt om i verden er besat af filmene ' Harry Potter'. Men for børn, hvis forældre har medvirket i nogen af filmene, er det lidt afskrækkende at se dem portrættere enten helte eller skurke i det magiske univers.

Jason Isaacs' børn vil ikke se 'Harry Potter'

Skuespilleren, der spillede Lucius Malfoy, er en smule skuffet over, at hans børn ikke vil se ham på skærmen. Selvom hans unge børn var super til bøgerne, var de ikke så begejstrede for 'Harry Potter'-filmene, bare fordi kære gamle far var med i dem.

Det er en interessant gåde, fordi de fleste børn (og voksne), der er vokset op med at læse 'Harry Potter', har fået filmene til at sætte visse skuespillere ind i deres sind som en del af plottet. Hvem kan forestille sig en historie fra HP uden at forestille sig Daniel Radcliffe, Emma Watson eller Rupert Grint, ikke?

Men for Isaacs' børn er det en anden historie.

Hvorfor kan Jasons børn ikke lide 'Harry Potter'?

Okay, så de elsker bøgerne, men hvorfor er hans børn så generet af, at deres far er en skurk i 'Harry Potter'? Selvom hans børn var ret små, da Jason begyndte at portrættere Lucius – de blev født i 2002 og 2005 – virker det som om, de var langt væk fra deres fars tid på settet.

Jasons første optræden i 'Harry Potter'-universet var i 2002 med 'Harry Potter and the Chamber of Secrets'. Så da 'Pokal af Ild' kom omkring i 2005, havde han kun et lille barn og en nyfødt. Det ville give mening, hvis hans børn ikke kom på sættet på grund af HP-filmenes relativt modne karakter – de er ikke rigtig førskole-og-under-venlige.

Måske blev Isaacs' børn dog ikke Potterheads før deres senere år. Det er mærkeligt, at Isaacs ikke nævner, at hans børn - to døtre - er besat af resten af skuespillerne fra 'Harry Potter'.

Da gode gamle Lucius er ret tæt på sin søn Draco, kunne man forestille sig, at Jasons døtre, Ruby og Lily, ville falde over sig selv for en autograf.

Men måske gør det bare super chill at have en berømt skurkefar, selv når Draco Malfoy hænger ud med deres far og tager selfies. Tom Felton har selvfølgelig heller ikke set nogle af filmene i over et årti.

På det tidspunkt, hvor 'Deathly Hallows Part 2' udkom i 2011, ville Jasons børn have været gamle nok til at nyde i det mindste de tammere scener fra nogle tidligere HP-film. Alligevel siger skuespilleren, at hans børn ligefrem nægter at se filmene, og han bebrejder dem ikke rigtig.

Åh jamen, i det mindste resten af børnene i verden (og børnene i hjertet) kan stadig nyde at gense filmene, selvom hele rollebesætningen tydeligvis er kommet videre med deres liv.

Anbefalede: