Her er hvorfor Robert Pattinson dukkede beruset op til en Harry Potter-premiere

Her er hvorfor Robert Pattinson dukkede beruset op til en Harry Potter-premiere
Her er hvorfor Robert Pattinson dukkede beruset op til en Harry Potter-premiere
Anonim

Denne stjerne har en mærkelig vane med at befinde sig i humoristiske situationer.

Den britiske skuespiller og kommende Batman-stjerne Robert Pattinson, bedst kendt for sine roller i Twilight, Good Time og The Lighthouse, er genstand for en række mærkelige Hollywood-historier.

Et stykke Pattinson-trivia, der måske er ukendt for mange, er det faktum, at han ved et uheld styrtede filmpremieren på Harry Potter og Føniksordenen efter at have drukket tonsvis af øl og spiser tonsvis af pizza.

Da denne historie ikke er så skør som nogle af de andre historier, som folk måske har hørt om skuespilleren, er den stadig et af de mest mindeværdige øjeblikke fra hans rejse i stjernestatus.

Pattinson delte denne sjove anekdote med HFPA In Conversation Podcast, der beskriver hans proces i løbet af denne dag.

Pattinson blev på det tidspunkt berømmelse ved at portrættere Cedric Diggory i filmen fra 2005, Harry Potter and the Goblet of Fire. Selvom Pattinson blev sat på kortet af Twilight-serien, hjalp Harry Potter-serien virkelig med at booste hans karriere.

På det tidspunkt, hvor det næste afsnit, Harry Potter og Føniksordenen havde premiere, boede Pattinson i en vens hus i Los Angeles. Efter at have set, at premieren fandt sted på Grauman's Chinese Theatre, besluttede han sig for at gå en tur for at tjekke det ud.

Robert Pattinson i Harry Potter
Robert Pattinson i Harry Potter

Pattinson blev kun set gennem en flashback-sekvens i filmen, men det var nok motivation til at få skuespilleren til at gå hele vejen til teatret.

Ifølge Harry Potter-stjernen var alt, hvad han havde lavet den dag, at spise pizza og drikke øl. Tilsyneladende havde dette været en sommerlang aktivitet for Pattinson, da han sagde, at han havde "bare spist pizzaer og drukket øl hele sommeren og så ulækkert ud."

Efter en formodet let spadseretur endte med at blive mere end en halv times vandretur i den brændende Los Angeles-sol, indrømmer Pattinson, at han ikke så sit bedste ud.

"Jeg går bare ned ad Hollywood, og det var en lang gåtur, jeg kan ikke engang huske, som en 45 minutters gåtur, og det var kogende varmt."

Da han endelig kom til teatret, indså Pattinson, at han måske havde sat sig ind i mere, end han havde tænkt sig.

"Der er tusinder og atter tusinder af Harry Potter-fans," sagde Pattinson. "Jeg ved ikke engang, hvorfor jeg ikke tænkte over det, jeg syntes bare, det er fedt, jeg vil bare gå derhen."

Det varede ikke længe, før skuespilleren mødte sine tidligere medspillere og derefter blev inviteret til at gå på den røde løber med dem.

"De var alle lidt overraskede over, at jeg var der," sagde skuespilleren.

Det var et ret sjovt scenarie at sidde fast i, men Pattinsons agent mente det stik modsatte.

Efter at have set billederne af Pattinson spredt online dagen efter, var skuespillerens agent chokeret over Pattinsons udseende. Hans agent mente, at Pattinson så fuldstændig ud af hans forstand.

Dagen for Fønixordenens premiere var ikke kun mindeværdig for fans af franchisen, men også mindeværdig for Robert Pattinson.

Anbefalede: