Her er hvorfor Kylie Jenners private jet på 73 millioner dollars er så dyrt

Indholdsfortegnelse:

Her er hvorfor Kylie Jenners private jet på 73 millioner dollars er så dyrt
Her er hvorfor Kylie Jenners private jet på 73 millioner dollars er så dyrt
Anonim

Når du er så velhavende som Kylie Jenner, der angiveligt er 900 millioner dollars værd, er det ikke så meget et tilbageslag at bruge 73 millioner dollars på et privatfly - især hvis man skulle betragte det som en investering.

Nu hvor hun er blevet en af de største makeup-guruer i verden, kan Jenner globetrotte verden over med stil, efter ikke kun at have brugt en formue på jetflyet, men også tilføjet adskillige tilpasninger for at få det til at se ud, som hun ville have det.

Det er uklart, om de specialdesignede designs, hun inkorporerede, koster et ekstra beløb, men det siger sig selv, at Jenner ikke længere skal flyve kommercielt eller skulle leje et privatfly ud, når hun har sit eget, der venter på at tage hende til enhver destination, hun ønsker på en given dag.

Kylie Jenners privatejet på $73 mio

The Keeping Up With the Kardashians-stjernen, som er grundlæggeren af den milliarder-dollar-værdige Kylie Cosmetics, købte sit privatfly kun få måneder før coronavirus-pandemien, rapporterer Page Six, og mens de første rapporter hævdede, at det kostede hende hele $100 millioner for at eje flyet, disse tal blev senere revideret til lidt over $70 millioner.

I april 2020 brugte Jenner derefter yderligere 36,5 millioner dollars på et helt nyt hjem beliggende i Holmby Hills, Californien, så hun brugte helt sikkert mange penge (hvilket endte med at koste hendes milliardærstatus hos Forbes), men hendes privatfly var hendes største køb i 2020.

Tilpasninger på flyet startede i februar 2020 med temaet Stormis anden fødselsdagsfest, mens ordene "Kylie Air" er skrevet med lyserøde bogstaver på tværs af flyet i nøjagtig samme skrifttype som hendes Kylie Cosmetics og Kylie Skin produkter.

Kilder siger, at flyet er en Global Express Jet, som almindeligvis bruges til dem, der planlægger at tage ture med længere afstande, ifølge Page Six, som er perfekt for Jenner, hvis hun har forretningsmøder på tværs af dammen.

Det ville også forklare, hvorfor jetflyet er så dyrt, men ud fra det, der er blevet sagt, lader skønhedsmogulen også sine familiemedlemmer låne hendes jetfly, så hun sparer dem praktisk t alt en masse penge fra at skulle bruge op til $10, 000 pr. flyafgang, hvis de skulle leje et fly til sig selv.

Flyet er meget rummeligt, med anslået 10 personer i stand til at gå ombord på jetflyet pr. rejse, hvilket er mere end nok til, at alle Jenners nærmeste venner kan slutte sig til hende på hendes ferie.

Oven på det rummelige værelse, som flyet giver, når siddebordene er klappet ned, er der lagt lækkert service ud, perfekt til en tre-retters middag, der skal serveres for passagererne.

Og hvis det ikke var nok, kommer flyet også med et opholdsområde med en sofa og et plasma-tv, så Jenner kan føle sig hjemme, når hun bare vil slappe af og slappe af lidt, mens hun laver en langdistancerejse.

Vigtigst er det dog, at Kylie Skin også tilbyder et soveværelse, så hvis KUWTK-stjernen føler sig træt og vil tage en lur, før hun når sin destination, kan hun gøre netop det, mens en bogreol står i nærheden af hendes seng med alle hendes yndlingslæsning.

En af Jenners første rejser var tilbage i januar 2020, da hun fløj sin datter til W alt Disney World i Orlando til en tidlig fødselsdagsfejring. Det var første gang, at den 23-årige havde vist sit fly frem på sociale medier, da snesevis af billeder blev plastret på hendes Instagram-side, med lille Stormi dækket af et yndigt Minnie Mouse-tæppe.

Kylie Air blev også brugt, da familien fløj fra Los Angeles til Cody, Wyoming for at fejre North Wests 7-års fødselsdag tilbage i juni.

Snart efter at have hørt om Jenners store køb, reagerede fans på nyheden, tydeligt overrasket over, at realitystjernen havde brugt så stor et gebyr på et fly

"Stormi, når hun er teenager: 'mor kan jeg bruge jetflyet i weekenden, mine venner og jeg vil tage til Paris om natten'", skrev en fan.

Another tilføjede: "Wow, det er et smukt privatfly, men jeg kan ikke tro, hun brugte 73 millioner dollars på den måde. De penge kunne have købt hende et mega-palæ i LA, selvom hun allerede har dem, så kudos til hende."

En anden ihærdig Jenner-fan fortsatte: "Kylie ændrer virkelig spillet, og hun viser helt sikkert folk, hvor forretningskyndig hun er, fordi jeg garanterer dig, at jetflyet også er en fantastisk investering for hende, hvis hun ønsker at sælge det et sted hen ad linjen, kunne hun nemt sælge det til en anstændig fortjeneste efter alle de tilpasninger, hun har lavet til det."

Anbefalede: