10 celebs Kanye West kan faktisk lide (og 10 han kunne undvære)

Indholdsfortegnelse:

10 celebs Kanye West kan faktisk lide (og 10 han kunne undvære)
10 celebs Kanye West kan faktisk lide (og 10 han kunne undvære)
Anonim

Kanye West er kendt for mange ting. Han er en talentfuld rapper/sangskriver, som er lykkeligt gift med Kim Kardashian. Eller det tilsyneladende. Han er også kendt for sin tendens til at komme ud med udtalelser, der kan være kontroversielle, vrede og forvirrende på samme tid. Og han er meget meningsfuld. Enten elsker han dig, eller også hader han dig.

Det vil ikke overraske nogen, at mange af de mennesker, han ikke holder af, er i musikbranchen. Der er en masse rivalisering, jalousi og bagtaleri, især på Kaynes hjemmebane. Rapping/hiphop-verdenen er et street-kyndig, 'hood-type' univers, hvor fejder og uenigheder synes at være normen. Uanset om det er smålig jalousi eller stridigheder om sange og tekster, er 'hætten fuld af raseri og fejder.

Og det vil heller ikke overraske nogen, at mange (men ikke alle) hans fejder og uenigheder er med fyre, i modsætning til piger. Her er en liste over 20 berømtheder. 10 af dem er på Kanye Wests "love"-liste. Og 10 laver det, vi vil referere til som hans "sht"-liste.

20 Gør uden -Taylor Swift

Det hele startede ved Video Music Awards i 2009, da Kanye, midt i Swifts takketale for Bedste kvindelige video, hoppede på scenen for at lovsynge Beyoncés video. Han undskyldte. Så uden undskyldning. Så meget senere udgav han en sang, der nævner Swift, siger hun uden hendes tilladelse. Åh, kære.

19 Gør uden - Drake

Dette er meget enkelt og meget kompliceret. Og det kommer an på, hvilken en af rapperne du tror på. Begge hævder, at den anden er manipulerende og "bruger" dem og deres musik. Ifølge Drake er Kanye den skyldige part. Kanye siger, at Drake tager mad ud af munden på sine børn. Det kan blive aggressivt, hvor Kanye tweeter, at hvis der sker noget med ham eller hans familie, er Drake den mistænkte nummer et.

18 likes - Corey Gamble

Corey Gamble er Kris Kardashians drengelegetøj. Han er 39 og hun er 64 år gammel. Først var Kanye og resten af klanen mistænksomme over for fyren. Men han har været omkring 5 år, og tingene er begyndt at falde til. Kanye ser nu ud til at se ham som en kammerat. Han tog ham endda med til sit møde med den daværende nyvalgte præsident Donald Trump i 2016. I K-J-klanen skal drenge holde sammen. De er ligesom tot alt i undertal.

17 likes - Donald Trump

Wow. Kanye er kommet ud til fordel for Donald Trump i stor stil. Han besøgte ham i New York før hans indvielse og derefter igen i 2018. Det var en Oval Office-fotomulighed big time. Kanye har endda sin egen "Make America Great Again" autograferet kasket. Det er ikke overraskende, at Kanye får en masse savn fra det sorte samfund over sin "kærlighed" til La Donald.

16 likes - Jay-Z

Klart, Jay-Z og Kanye har røv i hovedet. Hiphop/rap-branchen kan blive beskidt. Men i øjeblikket er de to heavy hitters bedste. Udover alt andet skal Kanye kende og respektere den indflydelse, Jay-Z og hans Roc-A-Fella Records har i branchen. Og i modsætning til andre rappere har Jay-Z forvandlet sig til en "gentlemen" (af slagsen). Så det hele er meget civiliseret, Queen B og det hele.

15 Gør uden - Tyga

Tja, til at begynde med er rapperen Tyga Kylie Jenners eks. Årsagerne til bruddet spænder fra hans uansvarlighed med penge til hans "upassende" beskeder til en 14-årig sanger-wannabee ved navn Molly O'Malia. Han var kun interesseret i hendes talent. Jo da. Vælg en årsag. Nogen grund. Uanset hvordan du skærer det, er fyren på Kanyes "out-liste" med en hævn.

14 Gør uden - Tristan Thompson

Basketballstjernen Tristan Thompson er en anden Kardashian-Jenner-eks og babyfar til Khloe Kardashians baby True Thompson. I februar 2019 brød alt pokker løs, da han blev taget i at "snyde" med Kylie Jenners BFF Jordyn Woods. OK, måske var det bare en lidenskabelig snog. Men Tristan var ude, hans navn var skrevet stort lige under Tyga's på Kanyes "sht list".

13 likes - Rihanna

De har arbejdet og optaget sammen ("FourFiveSeconds"). Og der er nogle, der siger, at han har vejledt hende. Andre siger, at det har været meget mere end det. Forbandt de to nogensinde? Sladder siger ja, og mange websteder hævder, at konen Kim er jaloux på singer/songwriter Rihanna og det "nære" forhold, hun har til Kanye. "Bad Girl" RiRi er trods alt 32 år gammel til Kims 39 år.

12 likes - Nicki Minaj

Hun har påvirket hans musik. Og omvendt. Da Kanye "kom ud" som Born Again Christian sidste år, var rapperen/sangskriveren Nicki en af de første mennesker, han fort alte. De to arbejder sammen og har dannet et stærkt venskab. Og endnu bedre, Kim K. ser ikke ud til at være jaloux på Nicki. Nicki er i øjeblikket gift med Kenneth Petty, en fyr, der har en broget kriminel fortid. Intet ord om Kanyes holdning til den.

11 Gør uden - Jordyn Woods

Husker du den snog, der fik Tristan Thompson til at komme ud af Kylie Jenners liv? Mød "snogeen", en Jordyn Woods. Jordyn boede på tidspunktet for skandalen i Kylies palæ og var hendes bedste ven nogensinde. Ikke mere. Plus-Size-modellen blev uden ceremoniel smidt ud af Kardashian-Jenners univers. Kanye siges at afsky hende. Jordyn græder hele vejen til banken, hører vi.

10 Gør uden - Snoop Dogg

Nå, hvor skal vi starte? Vi starter og slutter med Donald Trump. Ingen har været mere højlydte og mere til fire bogstaver rant om emnet Kanyes "kærlighed" til Trump end Snoop Dogg. Stokke og sten siger Kanye. Forræderi Snoop Dogg siger. Kanye, insisterer han på, bliver hjernevasket. Det faldt ikke i god jord hos KW, kan vi fortælle dig. Snoop er "O-U-T".

9 likes - Serena Williams

OK, hvad skal man ikke lide ved Serena Williams? Konen Kim og Serena er kærester. De var endda medvært for en afterparty efter 2019's Met Gala. Kanye godkender grundigt både Serena og hendes mand Alexis Ohanian. Serena, har han sagt, er en stærk kvinde og en god indflydelse på hendes venner og familie. Og gud ved, at Kim kunne os det.

8 Gør uden - Wiz Khalifa

Tja, til at begynde med er rapperen Wiz Khalifa højere og tyndere end Kanye West. Vi tror, det generer Yeezy, fordi han hentydede til Wiz i et tweet, der refererede til, at han var tynd og høj, før han fortsatte med at sige, at han, Kanye, tog det at være "den største kunstner nogensinde som en trøst". Udvekslingen var temmelig civiliseret i den langvarige tweet-kamp mellem de to. Det kan blive grimt derude.

7 likes - Jamie Foxx

Skuespiller Jamie Foxx var en frustreret, uopfyldt sanger, da han mødte Kanye West til en poolfest. De to slog til. Jamie tilstod sine ambitioner om at bryde ind i musikbranchen. År senere gik hans ønske i opfyldelse, da Kanye fik ham til at deltage i Gold Digger-videoen. Han blev endda faktureret i videoen som en "stjerne" sammen med Kanye. Og resten, som de siger, er historie.

6 likes - Jared Leto

Leto siger pæne ting om Kanye West. "Kanye har altid været den sødeste person for mig, venlig og generøs. Jeg synes, han er et talent, og jeg sætter stor pris på hans evne til at sige sin mening." Men problemet er, at Leto også virkelig kan lide Taylor Swift. Der er ingen tegn på, at dette faktum er kommet i vejen for Leto og Wests venskab. Måske ser han sig selv som en fredsstifter. Glem ikke kropsrustningen.

5 Gør uden - Lil Wayne

Tidligt, f.eks. for 10 eller 12 år siden, kom de frem som et hus i brand, samarbejdede, lavede mashups og remixes sammen. Men i årenes løb har Lil Waynes narko- og våbenkonkurrence med loven og hans skattespørgsmål taget deres vejafgift på venskabet og deres musikalske foreninger. Jay-Z er muligvis trådt ind og hjulpet Lil Wayne med at betale sin føderale skat tilbage i 2018, men Kanye var ingen steder at se.

4 Gøre uden - Vilje. jeg. er

Vil. jeg. am og Kanye West går langt tilbage. De har været gode venner. Men ikke mere. Hvad er problemet? Nå, det ser ud til, at Kanye er Kanye, han gav et interview, hvor han mere eller mindre sagde, at sorte var "ment alt fængslet" af slaveri, der ikke længere eksisterede. Will.i.am blev rystet og sagde: "Det knuste mit hjerte". Så meget for venskab, vil vi sige.

3 likes - Beyoncé

Husker du, da West hoppede på scenen ved VMA-prisen 2009 for at synge Beyoncés lovprisninger for en forskrækket Taylor Swift? Beyoncé har indrømmet, at hun græd bagefter. Glem det. Kanye har officielt erklæret Jay-Z og Beyoncé for "famleeeeee", på trods af at de to sprang hans bryllup i 2014 med Kim over.

2 likes - Caitlyn Jenner

Kanye erklærer sig selv som en stor tilhænger af Caitlyn Jenner, og har været meget offentlig i at sige, at han vil hjælpe hende med at genintegrere sig i Kardashian-Jenner-klanen igen. Han har inviteret hende til det hjem, han deler med konen Kim og deres børn, så Cait kan lege med sine børn. Der er stadig en del ondt blod mellem Kardashians og Caitlyn. Kanye håber at mægle. Kropsrustning igen.

1 Gør uden - Justin Timberlake

Musikere er følsomme sjæle. Så da Kanye havde nogle lidet flatterende ting at sige om Justin Timberlakes single "Suit &Tie". Justin slog tilbage med henvisning til rappere, der "agerer dramatisk" i ændrede tekster til sangen. Nå, angiveligt fandt de to op. Men i betragtning af forskellen mellem deres musikalske arv, vil det helt sikkert ske igen, tror vi.

Anbefalede: