8 år senere: Hvad skete der mellem Miley Cyrus og Robin Thicke?

Indholdsfortegnelse:

8 år senere: Hvad skete der mellem Miley Cyrus og Robin Thicke?
8 år senere: Hvad skete der mellem Miley Cyrus og Robin Thicke?
Anonim

Den 25. august 2013 optrådte Robin Thicke og Miley Cyrus sammen ved MTV Video Music Awards og skrev tv-historie – men ikke på en god måde. På det tidspunkt var Miley en 21-årig Disney-stjerne, der håbede på at bryde ind i den almindelige musikindustri. Thicke, dengang 36, var gift med Paula Patton og havde en af sommerens mest succesrige singler, "Blurred Lines."

De var et usandsynligt par, men publikum skreg af begejstring. Det vil sige, indtil de så Miley danse på catwalken iført en kødfarvet bikini, mens de twerkede mod Thicke, der var pyntet i et Beetlejuice-inspireret stribet jakkesæt. Den næsten psykedeliske optræden, som også omfattede kæmpe bamser, lasere og en skumfinger, gik ned som en af de mest kontroversielle i historien, chokerede seerne og ændrede kursen i begge deres karrierer.

9 Robin sagde, at de vidste, hvad de lavede

Robin Thicke og Miley Cyrus' 2013 VMA-optræden var en, der forbliver yderst mindeværdig den dag i dag. Det er dog norm alt ikke tilbagekaldt af store grunde. Når du tænker tilbage på den præstation, husker du måske slibningen, twerkingen og skumfingeren.

Ifølge Thicke havde han og Miley dog til hensigt at give folk noget at tale om. "Vi vidste, hvad vi gik ind til. Vi er entertainere, og VMA'erne er det perfekte sted for lidt chok og ærefrygt… Vi tænkte: 'OK, hvis du rører mig med din skumfinger over hele mit skridt, selvfølgelig nogle få mennesker vil have noget at sige om dette.' Men det var hele pointen. Jeg mener, hele pointen var at ophidse og provokere og underholde."

Da han blev spurgt om Mileys rolle i det hele, sagde han: "Jeg syntes, det var fjollet og sjovt. Hun var humoristisk og fræk. Men det var slet ikke seksuelt ladet," sagde han. "Det er den, hun er, og det er sådan, hun kan lide at danse. Og hun var bare sig selv, og jeg var bare mig selv."

8 Miley fortæller en anden historie

Efter den provokerende præstation gik Robin Thicke næsten uskadt derfra og spillede dum om det hele, mens Miley Cyrus stod tilbage med den ekstreme modreaktion og følte sig seksuelt udnyttet.

Ifølge Independent forklarede Cyrus i et interview, at Thicke "aktivt opfordrede hende til at være så nøgen som muligt", fordi det passede til konceptet med "Blurred Lines"-videoen.

7 Mileys karriere steg i vejret

Miley Cyrus Wrecking Ball video
Miley Cyrus Wrecking Ball video

På trods af den indledende negative feedback omfavnede Miley rampelyset og droppede sin næste single, "Wrecking Ball", samme dag som VMA'erne. I sin nu berygtede tilhørende musikvideo, udgivet senere samme måned, svinger hun nøgen på entreprenørudstyr. Det er en scene, der er blevet parodieret hundredvis af gange af både mænd og kvinder. Sangen skaffede Miley sit første 1 hit på Billboards Hot 100 Chart, og året efter var hun nr. 17 på Forbes' liste over mest magtfulde berømtheder.

6 Thickes karriere faldt hurtigt

Robin Thicke til VMAs After Party
Robin Thicke til VMAs After Party

Thickes popularitet tog et dyk umiddelbart efter VMA'erne, da et billede dukkede op af ham, hvor han greb om bagsiden af en kvindelig socialist i New York ved en af efterfesterne. Det var ikke første gang, at Thicke var blevet anklaget for skandaløs adfærd, men hans kone havde fået nok. Deres forhold begyndte at gå i opløsning, på trods af at Thicke bad om tilgivelse (nogle gange offentligt). Hans næste album, med passende titler Paula, mislykkedes dybt med mindre end 24.000 solgte plader i USA ved udgivelsen.

5 En retssag ændrede alt

Efter at "Blurred Lines" blev et begejstret hit, sagsøgte familien til Marvin Gaye Thicke og producererne Pharrell Williams og Clifford Harris, Jr., alias T. I., for krænkelse af ophavsretten. Gayes familie hævdede, at sangen var for lig hans 1977-hit "Got to Give It Up". I sin juridiske deposition udt alte Thicke, at han var "høj på Vicodin og alkohol", da han optog "Blurred Lines" og forsøgte at skyde skylden på Pharrell. I 2015, efter en længere juridisk kamp, tildelte en jury i Los Angeles Gaye-familien 7,3 millioner dollars.

4 'Blurred Lines'-teksterne var problematiske

Der kunne ikke benægtes, at "Blurred Lines" havde et fængende beat, men teksterne var det, der generede de fleste. Nogle kritikere mente, at linjer som "Jeg ved, du vil have det" og henvisninger til at være "en god pige" hjalp med at fastholde voldtægtskulturen og fremme seksuelle overgreb. Den officielle musikvideo indeholdt også en række nøgne kvinder, der dansede rundt på skærmen, mens mænd sang om at tæmme dem, som om de var dyr. Med tiden begyndte sangen at gnide folk den forkerte vej.

3 Thicke blev skilt

I 2014 havde Patton ansøgt om skilsmisse og nævnte Thickes afhængighed af alkohol og stoffer som en motiverende faktor. Hun søgte også fælles forældremyndighed over deres søn, Julian. Samme år mødte Thicke den 19-årige April Love Geary til en fest, og de to begyndte at date. I februar 2018 fødte Geary deres første barn, Mia. De fik en anden datter, Lola, i 2019 og en søn, Luca, i 2020.

Siden hele "Blurred Lines"-kontroverserne blev Robin Thickes musikalske karriere langsommere. Han fik en plads som dommer på The Masked Singer og søger at få sit comeback. I februar 2021 udgav Thicke sit seneste album, On Earth, and in Heaven, hvor han blev genforenet med Pharrell på en sang kaldet "Take Me Higher."

2 Hvordan præstationen påvirkede Miley Cyrus

Mens hun oprindeligt forsvarede sin VMA-præstation, fort alte Miley magasinet Harper's Bazaar, at hun følte sig seksualiseret. "I begyndelsen var det lidt ligesom at sige," Fck dig. Piger burde være i stand til at have denne frihed eller hvad som helst.'" Men da hun blev ældre, indså Miley, at hun ikke ville være pigen, der dukkede op til fotooptagelser, og som ville stikke hendes bryster og tunge frem. Det blev bare noget, der blev forventet af hende, indtil hun ændrede fortællingen.

1 Men oplevelsen ændrede hendes liv

"Ikke kun blev kulturen ændret, men mit liv og karriere blev ændret for altid," sagde hun til Wonderland magazine for dets forårsudgave 2018.”Det inspirerede mig til at bruge min platform til noget meget større. Hvis verden vil fokusere på mig, og hvad jeg laver, så burde det, jeg gør, have indflydelse, og det burde være fantastisk." Miley blev en LGBTQ-fortaler såvel som en fortaler for hjemløse. Hun startede Happy Hippie Foundation for at "bekæmpe uretfærdighed for sårbare befolkningsgrupper." Hun tog endda en ung hjemløs mand ved navn Jessie Helt med til VMA'erne i 2014.

Anbefalede: