Har Miley Cyrus den højeste nettoværdi af alle Disney Channel-stjerner?

Indholdsfortegnelse:

Har Miley Cyrus den højeste nettoværdi af alle Disney Channel-stjerner?
Har Miley Cyrus den højeste nettoværdi af alle Disney Channel-stjerner?
Anonim

Det er ingen hemmelighed, at Disney Channel har givet os nogle af de største stjerner gennem årene. Musikere som Selena Gomez og Jonas Brothers og skuespillere som Zendaya og Zac Efron er alle startet på kanalen. En af de mest berømte tidligere Disney-stjerner er helt sikkert Miley Cyrus, som har opbygget en utrolig plejer inden for musik gennem årene. I dag kigger vi på, om Miley faktisk også er den rigeste af flokken. Bliv ved med at rulle for at finde ud af, hvor meget nogle af de mest populære tidligere Disney Channel-stjerner er værd i dag!

10 Bella Thorne har en nettoværdi på $12 millioner

Sparker af listen er skuespillerinden Bella Thorne, der blev berømt som CeCe Jones i Disney Channel-showet Shake It Up i 2010. Siden da har Bella medvirket i en del projekter som The Babysitter-filmfranchisen, The DUFF, og berygtet. Udover skuespil vovede Throne sig også ind i musikken, og hun udgav to udvidede skuespil. Ifølge Celebrity Net Worth anslås den tidligere Disney-stjerne i øjeblikket at have en nettoværdi på 12 millioner dollars.

9 Zendaya har en nettoværdi på $15 millioner

Næst er Bella Thornes Shake It Up-medspiller Zendaya. Skuespillerinden portrætterede Rocky Blue i Disney-showet, men hun er i øjeblikket bedst kendt for at spille hovedrollen i HBO's teen-drama Euphoria. Udover dette projekt optrådte skuespillerinden i film som The Greatest Showman, Spider-Man: Homecoming og dens efterfølgere og Dune. Ligesom Thorne er Zendaya heller ikke fremmed for musik, og i 2013 udgav hun sit selvbe titlede debutstudiealbum. Celebrity Net Worth vurderer, at skuespillerinden er 15 millioner dollars værd.

8 Vanessa Hudgens har en nettoværdi på $16 millioner

Vanessa Hudgens blev berømt som Gabriella Montez i High School Musical tilbage i 2006, da den første film i franchisen havde premiere. Siden hendes Disney Channel-dage har skuespillerinden formået at forblive travlt i branchen ved at medvirke i projekter som Spring Breakers, Second Act og Netflix-julefilmen The Princess Switch og dens efterfølgere.

Mens Hudgens udgav to studiealbum i 2000'erne, fokuserer hun nu mest på skuespil. I dag anslås stjernen at have en nettoværdi på $16 millioner.

7 Zac Efron har en nettoværdi på $25 millioner

En anden High School Musical-stjerne, som bestemt er ret velhavende, er Zac Efron, der portrætterede Troy Bolton i franchisen. Bortset fra denne rolle er skuespilleren bedst kendt for projekter som New Year's Eve, Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile og Down to Earth med Zac Efron. Ifølge Celebrity Net Worth vurderes skuespilleren i øjeblikket at have en nettoværdi på 25 millioner dollars.

6 Hilary Duff har også en nettoværdi på $25 millioner

Lizzie McGuire-stjernen Hilary Duff anslås i øjeblikket også at have en nettoværdi på $25 millioner. Skuespillerinden har fundet succes med begge dele, sang og skuespil. Duff udgav fem studiealbum og medvirkede i film som Cheaper by the Dozen og A Cinderella Story - samt programmer som Younger og How I Met Your Father.

5 Raven-Symoné har en nettoværdi på $40 millioner

Raven-Symoné åbner top fem af de rigeste tidligere Disney Channel-stjerner, som er bedst kendt for at spille hovedrollen i Disney-showet That's So Raven i 2003. Stjernen udgav også fire studiealbum, men nu til dags Raven- Symoné er bedst kendt som skuespillerinde, og hun har optrådt i shows som Raven's Home, Black-ish og Celebrity Watch Party. Raven-Symoné anslås at være 40 millioner dollars værd.

4 Demi Lovato har også en nettoværdi på $40 millioner

Demi Lovato blev berømmelse i 2008 takket være Disney Channel-filmen Camp Rock, hvor hun portrætterede Mitchie Torres. Siden da har de også medvirket i Disney-projekterne Princess Protection Program og Sonny with a Chance.

I dag er Demi Lovato bedst kendt for deres musik - i løbet af deres karriere har de udgivet syv succesfulde studiealbum. I skrivende stund anslås musikeren også at have en nettoværdi på $40 millioner.

3 Selena Gomez har en nettoværdi på $75 millioner

Med en anslået nettoværdi på $75 millioner har Selena Gomez nået det i top tre. Stjernen blev berømt som Alex Russo i Disney-showet Wizards of Waverly Place i 2007, og lige siden har hun etableret sig som både - skuespiller og musiker. Gomez udgav seks studiealbum, og hun medvirkede i projekter som Only Murders in the Building, The Fundamentals of Caring og Spring Breakers.

2 Jonas Brothers har en nettoværdi på $150 millioner

Den andenplads på dagens liste er Jonas Brothers, som tilsammen har en anslået nettoværdi på $150 millioner. De tre musikere opnåede berømmelse på Disney Channel takket være filmen Camp Rock og showet Jonas. I dag er Nick, Joe og Kevin kendt som talentfulde musikere, der også har haft succesfulde solokarrierer (nogle mere end andre). I løbet af deres karriere udgav de som band fem studiealbum.

1 Miley Cyrus har en nettoværdi på $160 millioner

Og endelig, som den rigeste tidligere Disney Channel-stjerne, er Miley Cyrus, der blev berømt som den titulære karakter på Hannah Montana tilbage i 2006. I dag er Cyrus kendt som en af de mest talentfulde musikere i sin generation og i løbet af sin karriere har hun udgivet syv succesfulde studiealbum. Ifølge Celebrity Net Worth anslås Miley Cyrus i øjeblikket at have en nettoværdi på 160 millioner dollars!

Anbefalede: