Hvad Rachael Leigh Cook har medvirket i efter 'She's All That

Indholdsfortegnelse:

Hvad Rachael Leigh Cook har medvirket i efter 'She's All That
Hvad Rachael Leigh Cook har medvirket i efter 'She's All That
Anonim

Queen Supreme fra en af de mest populære teen-rom-coms i 1990'erne, 'She's All That', Rachael Leigh Cook har en lang, lang liste af skuespilkreditter til sit navn.

I 1999 oplevede den amerikanske skuespillerinde øjeblikkelig berømmelse, da hun spillede hovedrollen sammen med den fremtidige 'Scooby-Doo'-stjerne Freddie Prinze Jr. i 'She's All That'. En moderne version af 'Pygmalion' og 'My Fair Lady', filmen er en lidt problematisk romantisk komedie, hvor den populære fyr Zack Siler (Prinze Jr.) satser på, at han kan forvandle den angiveligt ucool high school-pige Laney Boggs (Cook) til galladronning i seks uger. Hvordan? Hun er simpelthen nødt til at afvise alt, hvad hun er og, mest afgørende, fjerne sine briller i et hurtigt træk. På trods af den fejlbehæftede præmis var filmen et kæmpe hit og bidrog til at indgravere ordene til 'Kiss Me', der var med på dens soundtrack, på vores hjerner, såvel som en genstart (men mere om det senere).

Efter hendes Laney Boggs-dage fortsatte Cook med at spille hovedrollen i en række kvalitativt ujævne romantiske komedier og andre film og tv-shows, selvom ingen af dem formentlig blev så store som 'She's All That' gjorde. Lad os se på, hvad Cook har lavet i de sidste to årtier eller deromkring.

7 Rachael Leigh Cook og Elijah Wood i 'The Bumblebee Flies Anyway'

En verden bortset fra 'She's All That', Cooks anden film fra 1999 er en tåretrækker fra en roman af samme navn af Robert Cormier.

I filmen spiller Elijah Wood hovedpersonen Barney Snow, en teenagedreng, der vågner op med hukommelsestab på hospitalet. Inden for få minutter efter at have mødt Cassie (Cook), tvillingesøster til en af de andre patienter, beslutter Barney sig for at finde ud af hvorfor han er der og være i stand til at starte et forhold til hende.

Uden at give filmens centrale twist væk, lad os bare sige, at hvad angår defekte lokaler, er denne ikke meget bedre end den i 'She's All That'.

6 Cook var med i et rockband i 'Josie And The Pussycats'

Sandsynligvis Cooks anden mest bemærkelsesværdige skuespillerkredit, 'Josie and the Pussycats' er en hæsblæsende musikalsk komedie om et kæmpende, kvindeligt rockband, der bliver stort, alt imens de forsøger at afsløre en regeringssammensværgelse.

Filmen fra instruktørerne Harry Elfont og Deborah Kaplan blev udgivet i 2001 og spiller Cook som Josie McCoy, sangeren og guitaristen fra Pussycats, inklusive Tara Reids Melody Valentine på trommer og Rosario Dawsons Valerie Brown på bas.

Sjovt faktum: Selvom rollen som Josie var relativt nemmere at caste, tog det noget tid at finde den rigtige Valerie, med folk som Beyoncé, Aaliyah og TLC's Lisa 'Left Eye' Lopes til audition.

På trods af en noget skuffende kassepræstation fik filmen langsomt, men sikkert kultstatus.

5 Rachael Leigh Cook TV-kreditter inkluderer 'Perception'

Selv om nogle måske husker Cook for hendes tre-episoders ophold som Devon i teenagedramaet 'Dawson's Creek', har hun også medvirket i andre tv-shows, herunder 'Las Vegas' og 'Ghost Whisperer'.

Alligevel var Cooks største tv-rolle rollen som specialagent Kate Moretti i 'Perception', også med 'Will &Grace'-skuespilleren Eric McCormack som neurovidenskabsprofessor med skizofreni, Dr. Daniel J. Pearce.

Serien blev sendt på TNT mellem 2012 og 2015 og blev aflyst efter tre sæsoner.

4 Cook medvirkede i sin egen kendetegnende filmtrilogi

En gang en rom-com-dronning, altid en rom-com-dronning. Cook har spillet med i nogle seriøst romantiske Hallmark-film i løbet af de sidste par år.

Boligende og trøstende, disse film er den filmiske ækvivalent til en varm kop te på en regnvejrsdag, og minder dig om, at intet slemt kan ske, i hvert fald ikke under deres norm alt korte og søde spiltid.

Cook har medvirket i otte af dem og har spillet samme rolle som Frankie Baldwin i Vineyard-trilogien: 'Autumn in the Vineyard' fra 2016, 'Summer in the Vineyard' fra 2017 og 'Valentine in the Vineyard' fra 2019.

3 Netflix-springet med 'Love, Guaranteed'

Med et så stadigt ekspanderende katalog, der henvender sig til så forskellige målgrupper, var det kun et spørgsmål om tid, før Netflix tilføjede nogle lethjertede, romantiske, originale produktioner til deres liste. Og hvem er bedre end Cook til at medvirke i nogle af dem?

Skuespillerinden har hovedrollen på den lovlige rom-com 'Love, Guaranteed' over for Damon Wayans Jr. og Heather Graham. Cook spiller Susan Whitaker, en advokat, der repræsenterer sin kærlighedslykke Nick Evans (Wayans Jr.) mod datingappens CEO Tamara Taylor (Graham), hvis app lover, at dens brugere vil finde ægte kærlighed.

Du behøver ikke at være en rom-com-ekspert for at gætte, hvordan denne ender, især hvis Cook er involveret.

2 Cook vendte tilbage i 'He's All That'

Da Netflix annoncerede en kønsvendt genstart af 'She's All That', og at de originale stjerner Cook og Matthew Lillard ville vende tilbage, mistede rom-com-fans deres kollektive sind.

Der var dog en fangst. I 2021's 'He's All That' med Addison Rae og Tanner Buchanan i hovedrollerne spillede Cook og Lillard forskellige roller og ikke dem, de portrætterede i 'She's All That'.

Cook gentog ikke rollen som Laney, men spillede hovedpersonen Padgetts mor Anna, mens Lillard ikke medvirkede som en ældre version af Brock Hudson, men optrådte som Principal Bosch.

1 Hvad er Rachael Leigh Cook næste gang?

Selv om det ikke ligefrem er en rom-com, lyder Cooks næste projekt lige så interessant.

Skuespillerinden skal spille over for 'Back To The Future'-stjernen Christopher Lloyd i 'Spirit Halloween: The Movie'. I filmen befinder tre mellemskoleelever sig låst inde i en hjemsøgt Spirit Halloween-butik på Halloween-aften.

Frygt ikke, da der er kærlighed på skærmen i Cooks fremtid med Netflix' 'A Tourist's Guide To Love', skrevet af vietnamesisk-amerikanske Eirene Donohue og inspireret af hendes rejser. Filmen følger en rejseleder, der efter et uventet brud beslutter sig for at takke ja til en opgave for at gå undercover og lære om turistindustrien i Vietnam.

Anbefalede: