Lauren Conrad vs. Kristin Cavallari; Hvem har den højeste nettoværdi lige nu?

Indholdsfortegnelse:

Lauren Conrad vs. Kristin Cavallari; Hvem har den højeste nettoværdi lige nu?
Lauren Conrad vs. Kristin Cavallari; Hvem har den højeste nettoværdi lige nu?
Anonim

Da Laguna Beach blev sendt første gang i 2004, blev seerne præsenteret for en gruppe elever fra Laguna Beach High School og faldt hurtigt ind i en verden af venskaber, romantik og rivalisering. De elever, som fans lærte bedst at kende, var Lauren Conrad, Stephen Colletti, Lo Bosworth, Talan Torriero og Kristin Cavallari. Mellem de første to sæsoner af serien var hovedrollen alle dimitteret og gået videre.

The Hills, en spin-off-serie, fulgte Conrad gennem hendes praktikophold på Teen Vogue med Whitney Port, som blev en nær ven til Conrad. Serien introducerede også fans til Heidi Montag og Audrina Patridge, nære venner af Conrad og en række af deres andre venner i området. Venskaber og romancer blev igen sat på prøve. Et af de mest intense skænderier på reality-tv var mellem Conrad og Montag, da Montags forhold til sin nu mand Spencer Pratt forårsagede en splid mellem vennerne.

Mens striden mellem Montag og Conrad var afgørende, var det ikke Conrads første smag af drama i hendes tv-liv. Hendes forhold til Kristin Cavallari var et højdepunkt på Laguna Beach og ikke fordi parret var tætte. Faktisk delte de følelser for den samme fyr, Stephen Colletti, og det forårsagede noget alvorligt drama mellem dem.

Så, hvor står de nu? Hvad er hver af dem gået videre med at gøre i deres personlige liv, og hvem har den højeste nettoværdi - og hvorfor er det et emne for diskussion på det seneste? Lad os finde ud af det.

8 Hvor det hele begyndte

Parret blev første gang set på MTVs Laguna Beach, hvor de begge havde øjne for den samme fyr, Stephen Colletti. Det så ud til, at Stephen havde følelser for dem begge, selvom han og Cavallari havde mere et officielt forhold. Kærlighedstrekanten mellem de tre var et fokus for serien, og det gjorde det bestemt nemt for pigerne at have en voksende foragt for hinanden.

7 Kristin Cavallari

Kristin Cavallari har et velkendt smykkemærke, Uncommon James, men det er ikke hendes eneste forretningsforetagende. Hun ejer også en tøjserie til børn, har skrevet to bøger og medvirket i Very Cavallari - en reality-tv-serie om hendes liv i Tennessee og karriere med Uncommon James. Cavallari har tre børn og var gift med Jay Cutler, men parret annoncerede i 2020, at de skulle skilles.

6 Lauren Conrad

Lauren Conrad har en velkendt tøjlinje gennem Kohls, blandt andre forretningsforetagender. Conrad ejer også modelinjen Paper Crown og var med til at stifte The Little Market. Hun har et partnerskab med Kristin Ess, og Amy Nadine kaldes også "Skønhedsafdelingen". Conrad har også skrevet flere bøger, L. A. Candy, Lauren Conrad Beauty og Starstruck, for at nævne nogle få. Conrad er gift med William Tell, og parret har to børn.

5 Pigen der ikke tog til Paris

Et af de vigtigste øjeblikke i Lauren Conrads tid i serien hang på et enkelt øjeblik, et valg, hun skulle træffe mellem sin karriere og kærlighed. Lisa Love, West Coast-direktør for Teen Vogue, gav hende chancen for at tage til Paris, men Conrad ville prøve igen med sin kæreste. Love fort alte Conrad, at hun altid ville være kendt som pigen, der ikke tog til Paris. Serien bragte den historie tilbage, da Love spurgte Conrad, om hun fortrød, at hun takkede nej til turen, og spurgte, om hendes sommer lykkedes. Conrad kunne ikke engang sætte ord på følelserne.

4 'The Hills'-cast bringer nye venner og drama

Da Lauren Conrad flyttede væk fra Laugna Beach og medvirkede i den nye MTV-serie, The Hills, blev nye spillere introduceret. Det gav selvfølgelig mulighed for blomstrende venskaber og romancer. På den anden side førte det også til nyt drama. En af Conrads nærmeste venner, Heidi Montag, var ved hendes side hele tiden, indtil hun mødte sin kæreste, Spencer Pratt.

3 Spencer/Heidi og Lauren Drama

Lauren Conrad mente ikke, at Spencer Pratt var den rigtige fyr for Heidi, og efter nogle lyssky ting kom der et øjeblik i deres venskab, hvor Conrad måtte skilles fra Montag, hvis hun blev ved med at se Pratt. Deres farvel på serien var en, der stadig diskuteres den dag i dag. Selvom det bestemt var dramatisk for tv, og de begge følte sig forrådt og forurettet af situationen på deres egen måde, kunne man se, at det var smertefuldt for både Conrad og Montag at afslutte tingene, som de gjorde.

Desværre har der været et fortsat drama siden seriens afslutning.

2 Heidi kommenterer Lauren og Kristins succes

I et nyligt podcast-afsnit af Call Her Daddy nævnte Heidi, at Lauren 'burde' klare sig bedre økonomisk og burde være endt på toppen. Hun sagde, at hun skulle have lavet tutorials og endte som 'Kylie'; hun sagde, at hendes tøjlinje er fantastisk og det hele, men hun burde være meget mere værd. Montag siger, at hun burde være så rig. For at antænde gamle fejder sagde Heidi også: "Kristin [Cavallari], lad os være ærlige, er den mest succesrige. Jeg føler, at Lauren ikke klarede det, som hun skulle have gjort."

Hun nævnte også, at hun altid vil sætte pris på Conrad, men at hun føler, at hun er blevet behandlet som en hund. Som afslutning sagde Montag, at deres venskab ikke behøvede at gå, som det gjorde, og at hun altid vil have en kærlighed til Conrad.

1 Så…Hvem har den højeste nettoværdi?

I et forsøg på at afgøre, hvem der er den mest "succesfulde" mellem Kristin Cavallari og Lauren Conrad, lad os se på deres nettoværdi. Som rapporteret af Celebrity Net Worth har Lauren Conrad den højeste nettoværdi på $40 millioner, hvor Kristin Cavallari kommer ind på $30 millioner.

Anbefalede: