Venner tog varme og blev set som desperate efter Winona Ryders kontroversielle Cameo

Indholdsfortegnelse:

Venner tog varme og blev set som desperate efter Winona Ryders kontroversielle Cameo
Venner tog varme og blev set som desperate efter Winona Ryders kontroversielle Cameo
Anonim

I ti sæsoner dominerede Friends fjernsynet. Den dag i dag fortsætter rollebesætningen med at tjene millioner på genudsendelser og merchandise, som ikke slutter snart…

Sammen med sin popularitet havde showet et væld af mindeværdige gæstestjerner. Nogle blev betragtet som ikoniske, herunder Bruce Willis, Christina Applegate, Reese Witherspoon, Brad Pitt og så mange andre.

Det var dog ikke altid tilfældet. Vi vil også tage et kig på mislykkede cameos, mens vi viser Winona Ryders tid på programmet, og hvorfor det blev ilde set af fans og medier.

Gæstestjernerne på venner blev generelt godt modtaget

Venner manglede ikke ikoniske skuespillere i løbet af de ti sæsoner. For det meste elskede fans, hvad outsiderne var i stand til at bringe. Billy Crystal og Robin Williams gik helt væk fra manuskriptet under deres åbningsdialog, noget der var elsket af forfatterne på showet.

Blandt de mere mindeværdige, inkluderede Bruce Willis, som viste en helt anden side af sine skuespilskoteletter, idet han portrætterede rollen som Paul.

Med hensyn til succes var få bedre end Christina Applegate, der spillede rollen som Rachels søster, Amy. Ikke kun havde hun en brag på showet, men derudover gik hun væk med en Emmy fra oplevelsen. Applegate blev taget tilbage af prisen.

"Det var chokerende, at jeg blev nomineret til de afsnit, jeg lavede, fordi det ærligt t alt ikke føltes som arbejde," sagde hun. “Og det føltes ikke som om, jeg lavede noget særligt på nogen måde. Jeg havde det bare så sjovt. Jeg var virkelig i chok, da det skete. Det var et af de øjeblikke, som "hvorfor … hvad, mig?"

Det var det gode, selvom der ligesom andre sitcoms var nødt til at være nogle "dårlige" undervejs… Selv for et ikonisk show som Friends.

visse gæstestjerner på venner missede fuldstændig mærket med rollebesætningen

I betragtning af at det stadig var så nyt i sæson 1, har Fisher Stevens måske overset sin rollefigur på Friends. Han spillede Phoebes irriterende ved det hele kæreste for en episode. I virkeligheden var hans rolle i showet helt fint, men han var ikke i det bedste humør bag kulisserne med castet.

Jennifer Aniston åbnede op sammen med Howard Stern og diskuterede skuespillerens bekymrende måder på scenen.

"Det var, som om de bare var for 'over' dette, til at være med i en sitcom. Og jeg kan huske, da vi lavede en netværksgennemgang, ville netværket og producenterne bare grine."

"Og denne person ville være ligesom, 'Lyt til dem, bare griner af deres egne vittigheder. Så dumt, ikke engang sjovt."

Fisher reagerede på nyheden og hævdede, at han undskyldte over for Aniston. Han ville yderligere afsløre, at han ikke var sikker på sitcomen på det tidspunkt, og desuden var han ikke i det bedste humør, da hans replikker blev ændret i sidste sekund.

"På det tidspunkt i min karriere havde jeg aldrig lavet en sitcom før. Jeg havde aldrig hørt om Friends, fordi det kun var begyndelsen af programmet, og jeg så ikke tv på det tidspunkt."

Med hensyn til den næste mislykkede cameo, var stjernen helt fint med rollebesætningen - problemet fandt sted på skærmen…

Winona Ryders optræden blev betegnet som en desperat måde at øge vurderingerne

At få et stort navn som Winona Ryder skulle være en stor fordel for sitcomen. Men i betragtning af, hvad forfatterne havde i vente til Ryder, virkede det som desperat for visse fans og medier.

Ryder optrådte i afsnittet 'The One With Rachel's Big Kiss'. Det siges, at seertallene på det tidspunkt begyndte at falde for sitcom, og Friends havde brug for et seertalsløft.

For at få flere seere var der planlagt et kys mellem Jennifer Aniston og Winona Ryder. Igen var det desperat for nogle for at lokke seerne.

Ikke kun det, men ifølge Fandom Wire modtog øjeblikket også en bekymrende reaktion fra LGBTQ+-fællesskabet.

"LGBTQ+-fællesskabet kritiserede også den særlige episode. De erklærede den ufølsom fra seriens side for deres undergravede forsøg på at vise et lesbisk forhold som en krykke til at genvinde mainstream-seertal og popularitet."

I betragtning af at Ryders cameo sjældent diskuteres, kan der være meget sandhed i denne kritik.

Anbefalede: