9 gange Pierce Brosnan viste, at han er en kvindelig mand

Indholdsfortegnelse:

9 gange Pierce Brosnan viste, at han er en kvindelig mand
9 gange Pierce Brosnan viste, at han er en kvindelig mand
Anonim

Pierce Brosnan er bedst kendt for sin rolle som den kvindelige hemmelige agent, James Bond. Men skuespilleren kunne ikke være mindre som 007, når det kommer til romantiske forhold. Mens Bond flyver fra den ene pige til den anden, er Brosnan en en-kvinde-mand. Brosnan, som har været gift med den samme person i over 20 år, ser ud til at være en ægte romantiker og en standhaftig partner. Han og hans kone, Keely Shaye Smith, 58, lever et roligt og lykkeligt liv med hinanden og deres fem børn - både biologiske og adopterede. I årenes løb har parret delt mange yndige øjeblikke og bliver ofte kaldt "forholdsmål". "The Sexiest Man Alive" har t alt åbent om sin udødelige kærlighed og beundring for sin kone, både på sociale medier og under interviews.

Nedenfor er 9 gange, hvor Brosnan har vist verden, at han i modsætning til James Bond kun har øjne for én kvinde.

9 Da han t alte om kærlighed efter tab

Brosnan var gift med Cassandra Harris indtil hendes alt for tidlige bortgang i 1991. Han har t alt om, hvordan Smith guidede ham gennem Harris' bortgang, og hvordan hun tillod ham at sørge åbenlyst. "Keely har altid været venlig og medfølende og opmuntret mig til at sørge over Cassie," sagde Brosnan til Express. "Jeg tænker på hende hele tiden. Jeg formoder, at Keely er min nordstjerne, der altid ser efter mig."

8 Da han susede over at finde sin kone

Mens Brosnan har været sammen med sin kone i 28 år, er han uophørligt taknemmelig for at have mødt hende. I 2017 t alte han med People om at finde sit livs kærlighed. "Jeg fandt en fantastisk kvinde i Keely Shaye," sagde Brosnan. "Ikke hvis jeg søgte en million gange igen, ville jeg finde en lige så god."

7, da han beskrev sin kone som 'hans pige'

Mens 007 ikke er en en-kvinde-mand, er Brosnan sikker på at gøre det klart, at han er det. Ifølge The Sun omtaler actionstjernen ofte sin kone som "min pige" og har kærligt beskrevet hende som "en styrke, jeg ikke ville være i stand til at leve uden."

6, da han delte sin yndlingsting om sin kone

I 2018 delte Brosnan et par af sine yndlingsting om Smith med The Sun. Han fort alte publikationen, at han var betaget af hendes "vitalitet" og "lidenskab". Han krediterede også Smith for at have gjort ham til den, han er i dag. "Når Keely ser på mig, bliver jeg svag i knæene," sagde Brosnan.

5 Da han t alte om sit pars ferie

Brosnan fort alte People om en "romantisk weekend"-tur, han og Smith havde taget til Santa Barbara for at nyde god vin og se på huse. Parret endte med at bruge hvert sekund af turen på blot at være tilstede med hinanden. "Vi lyttede ikke til noget musik, men vi lyttede bare til lyden af hinandens stemmer og ordnede verden," sagde Brosnan.

4, da han delte Smiths tanker om sine intime scener

Brosnan har delt mange romancer på skærmen med smukke skuespillerinder, men hans kone forbliver sikker i deres forhold og derfor ekstremt "cool" omkring disse scener. Skuespilleren fort alte Daily Record, at Smith kalder hans sexscener for "lovligt snyd". "Hun har en fantastisk sans for humor over det, en god følelse af, hvem hun er som kvinde og tryghed og tro i mig," sagde Brosnan.

3, da han lavede et fødselsdagsindlæg til sin kone

Brosnan og Smith deler ofte kærlige opslag om hinanden på sociale medier. Til Smiths fødselsdag i september delte Brosnan et yndigt billede af sin "smukke lækre kærlighed Keely på hendes 58. tur rundt om solen" med sine 1,7 millioner Instagram-følgere.

2, da han beskrev sin perfekte fridag

Da People bad Brosnan om at beskrive sin perfekte fridag, svarede han: "Det var i går." Skuespilleren huskede en stille dag med maleri, sidde på stranden og tilbringe kvalitetstid med sin kone. Hans perfekte dag sluttede med, at Brosnan og Smith så solnedgangen, nippede til champagne og t alte om dagen. "Det er meget enkelt - og det bedste," sagde Brosnan.

1, da han lavede et jubilæumsindlæg

På Smith og Brosnans 28-års jubilæum postede skuespilleren et bryllupsbillede og skrev en simpelthen yndig billedtekst. I indlægget fort alte han om den første gang, de mødtes, dagen hvor de blev gift og sluttede med en kort, men smuk kærlighedsnote. "Min kærlighed altid, du har gjort mit liv til et af glæde og lykke, mit livs lys, kærlighed," skrev Brosnan.

Anbefalede: