JoJo Siwa næsten fordoblet sin nettoværdi i løbet af det seneste år, her er hvordan hun gjorde det

Indholdsfortegnelse:

JoJo Siwa næsten fordoblet sin nettoværdi i løbet af det seneste år, her er hvordan hun gjorde det
JoJo Siwa næsten fordoblet sin nettoværdi i løbet af det seneste år, her er hvordan hun gjorde det
Anonim

For et par år siden vidste kun små børn og dem, der følger dance reality tv-konkurrencer, hvem JoJo Siwa var. I dag er Siwa noget af et kendt navn, og hendes skæve personlighed og farverige stil er noget, stjernen straks bliver anerkendt for.

JoJo Siwa fyldte 18 år tidligere i år, og det er sikkert at sige, at hun bestemt har en meget imponerende bankkonto til en 18-årig. I løbet af det seneste år formåede internetstjernen næsten at fordoble sin formue, og hvis du undrer dig over, hvordan hun gjorde det - fortsæt med at rulle for at finde ud af det!

7 I 2019 blev JoJo Siwa anslået til at have en nettoværdi på 12 millioner USD

Vi sparker listen i gang tilbage i 2019, da 16-årige JoJo Siwa blev anslået til at have en nettoværdi på $12 millioner. På det tidspunkt var Siwa allerede en stor internetstjerne, og hun havde fans over hele kloden. Som fans allerede ved, blev Siwa berømmelse på Dance Moms i 2015, og lige siden blev hun ved med at udforske flere forskellige karriereveje.

6 Et år senere var hun On Time's årlige liste over 100 mest indflydelsesrige personer

Sidste år stod det bestemt klart, at JoJo Siwa er kommet for at blive - især fordi hun var optaget på Time's årlige liste over de 100 mest indflydelsesrige mennesker i verden. Udover internetstjernen er nogle andre berømtheder, der også kom på listen, Megan Thee Stallion, The Weeknd, Selena Gomez, Kamala Harris og mange flere. Her er hvad Siwa sagde om at være på listen:

"At blive kåret som en af TIME magazine's Top 100 mest indflydelsesrige mennesker 2020 er bare sindssygt for mig. Jeg gør ikke engang… Jeg kan ikke engang beskrive den følelse, jeg føler lige nu. Jeg er 17 år gammel! Jeg er fra Omaha, Nebraska. Jeg voksede op med at lave dansekonkurrencer, og nu, hvordan?!"

5 I år kom internetstjernen ud som panseksuel

I januar 2021 kom JoJo Siwa ud som en del af LGBTQ+-fællesskabet, og for et par måneder siden afslørede hun, at hun for det meste identificerer sig som panseksuel. Her er hvad Siwa sagde:

"Jeg ved stadig ikke, hvad jeg er. Det er ligesom, jeg vil finde ud af det. Og jeg har denne joke. [Min kærestes] navn er Kylie. Og så siger jeg, at jeg er Ky- seksuelt. Men jeg ved det ikke, biseksuel, panseksuel, queer, lesbisk, homoseksuel, hetero. Jeg siger altid bare homoseksuel, fordi det bare på en måde dækker over det eller queer, fordi jeg synes, nøgleordet er fedt. Jeg kan godt lide queer. Teknisk set Jeg vil sige, at jeg er panseksuel, fordi det er sådan, jeg altid har været, hele mit liv er ligesom, mit menneske er mit menneske."

4 Hun konkurrerer i 'Dancing With The Stars'

I øjeblikket kan fans se JoJo Siwa konkurrere i den tredivte sæson af den populære dansekonkurrence Dancing With The Stars. I showet er hendes dansepartner Jenna Johnson, og udover Siwa byder denne sæson også stjerner som Melanie C, Brian Austin Green, Olivia Jade, Matt James, Amanda Kloots, Suni Lee, Kanye Moore, Iman Shumpert og mange flere. JoJo Siwa skrev historien om showet, da hun og hendes partner blev showets første par af samme køn!

3 og hun udgav sin tiende bog

I år udgav JoJo Siwa sin tiende bog med titlen Spring Break Double Take. Forinden udgav hun ni bøger - JoJo's Guide to the Sweet Life: PeaceOutHaterz i 2017; Things I Love: A Fill-In Friendship Book, JoJo Loves BowBow: A Day in the Life of the World's Cutest Canine, JoJo's Guide to Making Your Own Fun: DoItYourself, og JoJo og BowBow Tag scenen i 2018; JoJo og BowBow: Candy Kisses og JoJo og BowBow: The Posh Puppy Pageant i 2019; og Jingle Bows and Mistelten og JoJo and Bowbow Super Special og The Great Beach Cake Bake i 2020.

2 Hun fortsatte med at vokse sin online-følge

I løbet af de sidste par år er JoJo Siwa ved med at vokse sin onlinefølgerskare, og det er sikkert at sige, at hendes platforme i dag er ret imponerende.

På nuværende tidspunkt har stjernen 12,3 millioner følgere på YouTube, 11 millioner følgere på Instagram, 618.000 følgere på Twitter og 37 millioner følgere på TikTok.

1 og hun anslås i øjeblikket at have en nettoværdi på 20 millioner USD

Og endelig afslutter vi listen med det faktum, at JoJo Siwa formåede at vokse sin nettoværdi på imponerende vis i løbet af det seneste år. Ifølge Celebrity Net Worth anslås internetpersonligheden i øjeblikket til at have en imponerende nettoværdi på 20 millioner dollars. I betragtning af at JoJo Siwa kun er 18 år, er der ingen tvivl om, at hendes nettoformue helt sikkert vil vokse endnu mere i fremtiden. Når man tager i betragtning, at hendes nettoformue stort set næsten er fordoblet i det seneste år - er det sikkert at sige, at denne vækst vil ske ret hurtigt!

Anbefalede: