The Cast Of KUWTK rangeret af deres Instagram-følgere

Indholdsfortegnelse:

The Cast Of KUWTK rangeret af deres Instagram-følgere
The Cast Of KUWTK rangeret af deres Instagram-følgere
Anonim

Da det ikoniske reality-tv-show Keeping Up with the Kardashians havde premiere tilbage i oktober 2007, er det sikkert at sige, at ingen havde en anelse om, hvor utroligt stort showet ville blive. 13 år senere og dens rollebesætningsmedlemmer er internationale stjerner - og selvom det er blevet annonceret, at showet slutter efter 20 sæsoner, er der ingen tvivl om, at Kim, Kylie og Co. vil forblive lige så berømte.

Dagens liste tager et kig på rollebesætningerne i Keeping Up with the Kardashians, og den rangerer dem efter deres Instagram-følgere, fordi lad os være rigtige - det er antallet af følgere, der bestemmer, hvor berømt man er, ikke?

10 Rob Kardashian - 2,1 millioner følgere på Instagram

Rob Kardashian om at holde trit med Kardashians
Rob Kardashian om at holde trit med Kardashians

Sparker listen i gang på plads nummer 10 er Rob Kardashian, som var hovedrolleindehaver i Keeping Up with the Kardashians fra sæson 1 op til sæson 13. Derefter besluttede Kardashian-broren at tage en pause og fokusere på sit personlige liv, og i november 2016 kom hans datter Dream til verden. I øjeblikket har Rob Kardashian - som poster masser af billeder af sin yndige datter på Instagram - 2,1 millioner følgere!

9 Malika Haqq - 5,6 millioner følgere på Instagram

Malika Haqq om Keeping Up With The Kardashians
Malika Haqq om Keeping Up With The Kardashians

Næste på listen er Khloe Kardashians BFF Malika Haqq, som har optrådt en del i programmet på det seneste - og hun havde endda nogle bekendelsesoptagelser. Som alle seere af Keeping Up with the Kardashians allerede ved, fødte Malika tidligere i år, så hendes Instagram-feed er også for det meste dækket af yndige billeder af hendes søn. I øjeblikket har Khloes BFF 5,6 millioner følgere på platformen.

8 Caitlyn Jenner - 10,6 millioner følgere på Instagram

Caitlyn Jenner om Keeping Up With The Kardashians
Caitlyn Jenner om Keeping Up With The Kardashians

Nummer otte på listen går til Caitlyn Jenner, et rollebesætningsmedlem, der har forladt showet efter sæson 13, sammen med Rob Kardashian. Ja, at transstjernen helt sikkert har vakt noget drama gennem årene, og selvom hun stadig er tæt på sine døtre Kendall og Kylie - er det uklart, hvor meget tid hun tilbringer med resten af familien. I øjeblikket har Caitlyn Jenner 10,6 millioner følgere på Instagram.

7 Scott Disick - 24,4 millioner følgere på Instagram

Scott Disick om at holde trit med Kardashians
Scott Disick om at holde trit med Kardashians

Lad os gå videre til Scott Disick - en af seriens stamgæster, der forblev en del af rollebesætningen, selv efter hans brud med Kourtney Kardashian. Scott er i årenes løb blevet en af seernes yndlingspersoner på programmet, og det er sikkert at sige, at fans har oplevet stjernen fuldstændig ændre sig i løbet af årene. I øjeblikket har Scott Disick 24,4 millioner følgere på Instagram.

6 Kris Jenner - 37,8 millioner følgere på Instagram

Kris Jenner om Keeping Up With The Kardashians
Kris Jenner om Keeping Up With The Kardashians

Næste på listen er en kvinde, uden hvem showet ikke engang ville eksistere - den ikoniske Kris Jenner. Den elskede mor er bestemt ansvarlig for masser af hendes familiesucces, da hun har støttet og opmuntret sine børn til at forfølge ret usædvanlige karriereveje. I øjeblikket har Kris Jenner 37,9 millioner følgere på Instagram, hvilket giver hende plads nummer seks på listen.

5 Kourtney Kardashian - 103 millioner følgere på Instagram

Kourtney Kardashian om Keeping Up With The Kardashians
Kourtney Kardashian om Keeping Up With The Kardashians

Åbning af de fem mest fulgte Keeping Up with the Kardashians-besætningsmedlemmer er den ældste søskende i familien - Kourtney Kardashian. Kourtney - som i løbet af showet har fået tre børn og slået op med sin baby-far Scott Disick - har i øjeblikket 103 millioner følgere på Instagram, hvor hun giver sine fans et indblik i sit luksuriøse liv.

4 Khloe Kardashian - 123 millioner følgere på Instagram

Khloe Kardashian om Keeping Up With The Kardashians
Khloe Kardashian om Keeping Up With The Kardashians

Nummer fire på listen går til den nok sjoveste søster i familien - Khloe Kardashian. Ligesom resten af familien har Khloe ændret sig en del gennem årene, da hun kun var 23 år gammel, da showet havde premiere tilbage i 2007. I dag har Khloe en yndig datter med basketballspilleren Tristan Thompson, og størstedelen af hendes Instagram-feed er billeder af hendes yndige datter. I øjeblikket har Khloe - som er kendt for sine inspirerende indlæg - 123 millioner følgere på platformen.

3 Kendall Jenner - 143 millioner følgere på Instagram

Kendall Jenner om Keeping Up With The Kardashians
Kendall Jenner om Keeping Up With The Kardashians

Åbner de tre mest fulgte Keeping Up with the Kardashians-cast-medlemmer på Instagram er modellen Kendall Jenner. Kendall - som kun var et barn, da showet havde premiere for over ti år siden - er vokset til en fantastisk kvinde, og i dag har fashionistaen 143 millioner følgere på den populære sociale medieplatform.

2 Kim Kardashian - 193 millioner følgere på Instagram

Kim Kardashian om Keeping Up With The Kardashians
Kim Kardashian om Keeping Up With The Kardashians

Den andenplads på dagens liste er den ene søskende, der stort set er ansvarlig for sin families berømmelse - Paris Hiltons tidligere BFF Kim Kardashian. Indrømmet, gennem årene genoplivede Kim sit venskab med Paris, men der er ingen tvivl om, at Kim Kardashian lige nu er den, der er langt mere berømt. I øjeblikket har den berømte reality-tv-stjerne 193 millioner følgere på Instagram.

1 Kylie Jenner - 202 millioner følgere på Instagram

Kylie Jenner på KUWTK
Kylie Jenner på KUWTK

Den yngste Kardashian-Jenner-søskende - Kylie Jenner, samler listen på førstepladsen. Gennem årene har Kylie etableret sig ikke kun som en reality-tv-stjerne, men også et soci alt medie-ikon, en makeup-mogul og en utrolig forretningskvinde. I øjeblikket har Kylie 202 millioner følgere på Instagram, hvilket placerer hende på førstepladsen på denne liste!

Anbefalede: