The Karate Kid Franchise-rolle, Rangeret efter deres Surprising Net Worths

Indholdsfortegnelse:

The Karate Kid Franchise-rolle, Rangeret efter deres Surprising Net Worths
The Karate Kid Franchise-rolle, Rangeret efter deres Surprising Net Worths
Anonim

I 2018 debuterede Cobra Kai på YouTube, og efter at have fundet et dedikeret publikum, blev rettighederne til showet erhvervet af Netflix, og det kalder streamingtjenesten hjem den dag i dag. Heldigvis for alle, der er involveret i showets produktioner, har Cobra Kai millioner af fans, der gerne vil vide alt, hvad de kan om dets produktion.

Cobra Kai ville selvfølgelig slet ikke eksistere, hvis det ikke var for alle de talentfulde skuespillere, der medvirkede i Karate Kid-serien af film, der inspirerede dens tilblivelse i første omgang. Med det i tankerne er det interessant at se tilbage på de skuespillere, der medvirkede i Karate Kid-filmfranchisen, og hvor mange penge de er værd i dag.

11 Tamlyn Tomita er $2 millioner værd

I løbet af de sidste årtier har Tamlyn Tomita arbejdet konsekvent i en række film og tv-shows. For eksempel har Tomita i de senere år spillet tilbagevendende roller i shows som Teen Wolf og The Good Doctor blandt andre. Længe før Tomita blev en af de mest konsekvente skuespillere i Hollywood, fik hun sin filmdebut, da hun spillede The Karate Kid Part IIs Kumiko. Ifølge celebritynetworth.com er Tomita 2 millioner dollars værd.

10 Martin Kove er $2 millioner værd

Når de fleste mennesker drømmer om at blive en filmstjerne en dag, forestiller de sig at komme til at portrættere helten. Skuespillerne, der bringer skurkene til live, er dog lige så talentfulde, og det kan argumenteres for, at de er vigtigere for Hollywoods succes. Når alt kommer til alt, søger biografgængere ofte film på grund af skurke, de elsker at hade. Heldigvis for Karate Kid-filmfranchisen gjorde Martin Kove et så godt stykke arbejde med at spille Sensei John Kreese, at det virkede som om han kunne lide at være skurken. Da han er så talentfuld en kunstner, giver det mening, at Kove har fundet nok succes i Hollywood til at være værd $2 millioner ifølge celebritynetworth.com.

9 William Zabka er $3 millioner værd

Ud over at have Martin Koves Sensei John Kreese, havde The Karate Kid en endnu vigtigere skurkfigur, William Zabkas Johnny Lawrence. I årene efter The Karate Kids udgivelse arbejdede Zabka semi-konsekvent som skuespiller, og i midten af 2000'erne begyndte han at blive castet i roller, der havde det sjovt med, at han var bedst kendt som en skurk. Så, i 2018, fik Karate Kid-fans at se Zabkas Johnny Lawrence i et nyt lys, da Cobra Kai debuterede. Nu hvor han har medvirket i fire sæsoner af et hitshow, giver det mening, at Zabka er 3 millioner dollars værd ifølge celebritynetworth.com.

8 Ralph Macchio er $4 millioner værd

For en hel generation af børn er Ralph Macchios Daniel LaRusso en af de filmkarakterer, de holder mest af. Da Macchio altid har været så tæt forbundet med den karakter, giver det mening, at han aldrig rigtig bevægede sig forbi rollen bortset fra mindeværdigt at spille i My Cousin Vinny. Ligesom William Zabka har Macchio medvirket i fire sæsoner af Cobra Kai, og showet har givet ham chancen for at vise meget mere af sit skuespiludvalg. Selvfølgelig har Cobra Kai også tilladt Macchio at indkassere, hvilket er grunden til, at han nu har en formue på $4 millioner ifølge celebritynetworth.com.

7 Pat Moritas ejendom er $5 millioner værd

I løbet af Noriyuki "Pat" Moritas legendariske karriere lykkedes det ham at spille hovedrollen i en lang række af film og shows, der satte deres præg på popkulturen. For eksempel var Morita en mindeværdig del af shows som Happy Days og film som Mulan. Alligevel er der ingen tvivl om, at Moritas største krav til berømmelse er at portrættere Mr. Miyagi i fire Karate Kid-film. Desværre døde Morita i 2005, men ifølge celebritynetworth.com er hans ejendom i øjeblikket 5 millioner dollars værd.

6 Michael Ironside er $6 millioner værd

Ligesom Martin Kove virker Michael Ironside, som om han er født til at spille skurke på den store og lille skærm, da han ligner den slags fyr, der elsker at misbruge magt. Med det i tankerne giver det mening, at da beslutningen blev truffet om at opdatere denne filmfranchise med udgivelsen af The Next Karate Kid, blev Ironside castet som en skurk, der lignede Koves. Også kendt for sine roller i film som Scanners, Top Gun, Starship Troopers og Total Recall, har Ironside haft en fantastisk karriere, der gjorde det muligt for ham at samle en formue på $6 millioner.

5 Jaden Smith er $8 millioner værd

Efter at de oprindelige planer om at opdatere franchisen med The Next Karate Kid mislykkedes, blev serien genstartet i 2010. Heldigvis for alle involverede, tjente 2010's The Karate Kid med Jaden Smith rollebesætning som titelhelten en masse penge baseret på på sit budget. På trods af det fik filmen aldrig en efterfølger til manges overraskelse. Udover at spille hovedrollen i den film, har Smith også en rap-karriere, og han har haft overskrifter på film som The Pursuit of Happyness og After Earth. Takket være disse to indtægtsstrømme er Smith 8 millioner dollars værd ifølge celebritynetworth.com.

4 Elisabeth Shue er $20 millioner værd

I slutningen af 80'erne og 90'erne var Elisabeth Shue en af de mest efterspurgte skuespillere i Hollywood. Medvirkende i film som Back to the Future Part II, Cocktail, Adventures in Babysitting, Soapdish og Leaving Las Vegas, Shue var elsket af biografgængere. Selvfølgelig er det meget sandsynligt, at Shue ikke ville have nydt al den succes, hvis hun ikke medvirkede i The Karate Kid. Som et resultat af sin lange og berømte karriere har Shue en formue på $20 millioner ifølge celebritynetworth.com.

3 Taraji P. Henson er $25 millioner værd

Taraji P. Henson, der er let blandt de bedste skuespillere i sin generation, er en skuespiller, der ser ud til at gøre hvert eneste projekt, hun spiller i, bedre. For fans af denne franchise er Henson mindeværdig for at spille moderen til Jaden Smiths titulære karakter i The Karate Kid fra 2010. Henson medvirkede også i showet Empire fra 2015 til 2020, og hun fik anerkendelse for sine roller i film som Hustle & Flow, Hidden Figures og for mange flere til at nævne her. Henson, en stjerne inden for film og tv, har tjent de 25 millioner dollars formue, som celebritynetworth.com rapporterer, hun har.

2 Hilary Swank er $60 millioner værd

Selv om The Next Karate Kid bestemt ikke var en billetkontor, gav filmen Hilary Swank evnen til at prale af, at hun er en del af Karate Kids historie. En dobbelt Oscar-vinder, som har medvirket i en lang række af anerkendte og populære film, Swanks filmografi omfatter film som Boys Don't Cry, Million Dollar Baby og Logan Lucky. Da hun har haft succes som filmstjerne, giver det mening, at Swank er 60 millioner dollar værd ifølge celebritynetworht.com.

1 Jackie Chan er $400 millioner værd

En skuespiller, der har været verdensberømt i årtier, fortjener Jackie Chan at blive kaldt en absolut legende. En begavet kampsportskunstner, talentfuld skuespiller og et elskeligt menneske, generationer af biografgængere har bet alt deres hårdt tjente penge for at se Chan optræde på det store lærred. Som et resultat af det faktum, at han er den slags stjerne, som filmstudier elsker at arbejde med, har Chan samlet en virkelig fantastisk formue på $400 millioner.

Anbefalede: