Christina Aguilera takkede nej til en komedierolle, der kunne have ændret hendes skuespillerkarriere

Indholdsfortegnelse:

Christina Aguilera takkede nej til en komedierolle, der kunne have ændret hendes skuespillerkarriere
Christina Aguilera takkede nej til en komedierolle, der kunne have ændret hendes skuespillerkarriere
Anonim

Som en af de mest populære sangere i slutningen af 90'erne og 2000'erne er Christina Aguilera en berømt skikkelse, som millioner kender. Uanset om hun driller ny musik, deltager i begivenheder og bryder modetrends eller skændes med andre sangere, er Aguilera forblevet et populært og omt alt navn i årtier nu.

Mens hun altid vil være bedst kendt for sin tid med at synge på scenen og tjene som dommer på The Voice, har Aguilera også satset på skuespil. Faktisk, før hun fik sin store skuespillerdebut, afviste hun en rolle i en film, der fortsatte med at tjene over $200 millioner i forretninger ved billetkontoret.

Lad os tage et kig på sangerinden og se, hvilken film hun takkede nej til.

Hvilken rolle afviste Christina Aguilera?

I den sidste del af 1990'erne var der en eksplosion af helt nye pop-acts, der tog hitlisterne med storm. Blandt disse handlinger var sangerinden Christina Aguilera, som brugte sin utrolige stemme til at blive en af de mest populære sangere i sin æra.

Aguilera havde fået mainstream-eksponering på The Mickey Mouse Club i sine yngre år, men da hun blev solosangerinde, lagde hele verden mærke til det. Hun blev betragtet som en rival til Britney Spears, men i sandhed var Aguilera den overlegne sangerinde, og med tiden strakte hun ham til venstre og højre.

Hidtil har hun solgt omkring 75 millioner plader på verdensplan, og hun har endda tjent som dommer på The Voice, hvilket også hun hjalp med at guide en ny generation af potentielle stjerner.

Christina Aguileras rejse har været bemærkelsesværdig at se, og hun har set og gjort det hele i løbet af sine år med underholdning, herunder skuespil i film, der skabte en masse buzz ved deres udgivelse.

Christina Aguilera har nogle skuespillerkreditter

I 2010 fik Christina Aguilera sin debut på storskærm i filmen Burlesque, som også indeholdt store navne som Cher og Kristen Bell.

Burlesque var hendes første film, og sangerinden t alte med Collider om, hvorfor hun valgte denne film som sit debutprojekt.

"Der har været mange forsøg på at lave film som denne, der ikke er blevet så godt, og jeg var bestemt nødt til at tænke over det for at lave Burlesque. De var nødt til at omskrive karakteren, fordi jeg var ligesom, "Denne pige har ikke meget drive. Hun har ikke nok kød. Jeg synes, du skal give det til en anden." Jeg havde et første møde med Amy Pascal og Clint Culpepper, og jeg sagde: "Jeg tror bare ikke, hun er noget for mig. Jeg vil have en med mere bid og mere passion for det, hun vil i livet," sagde sangerinden.

"Og så omskrev de det. Jeg skulle også have en balance mellem at starte meget sårbart og måbende og naivt. Jeg lagde den energi i, hvordan jeg virkelig havde det, da jeg nærmede mig skuespil i første omgang, som var måbende og som en nytilkommen, der var åben og sårbar over for alles meninger og ideer og klar til at lære," fortsatte hun.

Selv om filmen ikke var et stort hit, fik filmen en Emmy-nominering, hvilket må have føltes fantastisk for Aguilera.

Siden Burlesque har sangeren lavet noget mere skuespil. Hun lavede både The Emoji Movie og Zoe, og hun har været relativt stille på skuespillerfronten i de seneste år.

Burlesque var en fandens måde at få sin skuespillerdebut på, men sandheden er, at denne debut ville ske flere år tidligere, hvis sangerinden havde takket nej til en film, der fortsatte med at blive en stor succes.

Christina Aguilera afviste 'Knocked Up'

Så, hvilken storfilm afviste Christina Aguilera for alle de år siden? Ifølge NotStarring afviste Christina Aguilera komediefilmen Knocked Up, som medvirkede Seth Rogen i et af hans første store hits.

Per ScreenRant kom mange skuespillerinder i betragtning til hovedrollen som Alison, herunder "Renée Zellweger, Drew Barrymore og Cameron Diaz, samt Uma Thurman, Claire Danes og Juliette Lewis."

Aguilera var en udfordrer, men hun afviste rollen, fordi hun skulle promovere sit album Back to Basics.

Til sidst ville Katherine Heigl vinde hovedrollen i filmen, og hun var fantastisk sammen med Seth Rogen i filmen. Lige så fantastisk som hun var i filmen, fik hun et nedfald med instruktøren Judd Apatow, hvilket helt sikkert forsurede tingene.

Christina Aguilera kunne have gjort noget fantastisk stykke arbejde i Knocked Up, men i sidste ende skulle fans vente et par år mere for at se hende få sin debut på storskærm i Burlesque.

Anbefalede: