Jake Gyllenhaal bragte de store penge ind med disse hitfilm

Indholdsfortegnelse:

Jake Gyllenhaal bragte de store penge ind med disse hitfilm
Jake Gyllenhaal bragte de store penge ind med disse hitfilm
Anonim

Hollywood-stjernen Jake Gyllenhaal begyndte at optræde som barn i 90'erne, men det var først i sci-fi-thrilleren Donnie Darko fra 2001, hvor han spillede en urolig teenager, at han fik sit store gennembrud. Siden da har Gyllenhaal medvirket i adskillige blockbusters, og i dag er han kendt som en talentfuld skuespiller både på skærmen og på scenen.

I dag kigger vi nærmere på skuespillerens mest succesrige film. Bliv ved med at rulle for at finde ud af, hvilken Jake Gyllenhaal-film, der endte med at indtjene over 1 milliard dollars i billetkontoret!

10 'Life' - Box Office: $100,5 millioner

Sci-fi-gyserfilmen Life fra 2017 sparker listen i gang. I den portrætterer Jake Gyllenhaal Dr. David Jordan, og han spiller sammen med Rebecca Ferguson, Ryan Reynolds, Hiroyuki Sanada, Ariyon Bakare og Olga Dihovichnaya. Filmen fortæller historien om et hold, der afslører livet på Mars, og den har i øjeblikket en vurdering på 6,6 på IMDb. Livet endte med at tjene 100,5 millioner dollars ved billetkontoret.

9 'Kærlighed og andre stoffer' - Box Office: $102,8 millioner

Næste på listen er det romantiske komedie-drama fra 2010 Love & Other Drugs, hvor Jake Gyllenhaal portrætterer Jamie Randall. Udover Gyllenhaal har filmen også Anne Hathaway, Oliver Platt, Hank Azaria, Josh Gad og Gabriel Macht i hovedrollerne. Filmen er baseret på Jamie Reidys bog fra 2005 Hard Sell: The Evolution of a Viagra Salesman, og den har i øjeblikket en 6,7-rating på IMDb. Love & Other Drugs endte med at tjene 102,8 millioner dollars ved billetkontoret.

8 'Prisoners' - Box Office: $122,1 Million

Lad os gå videre til thrillerfilmen Prisoners fra 2013. I den spiller Jake Gyllenhaal detektiv Loki, og han spiller sammen med Hugh Jackman, Viola Davis, Maria Bello, Terrence Howard og Melissa Leo..

Prisoners følger historien om en far, hvis datter bliver bortført - og den har i øjeblikket en vurdering på 8,1 på IMDb. Filmen endte med at indtjene 122,1 millioner dollars ved billetkontoret.

7 'Kildekode' - Box Office: $147,3 millioner

Sci-fi action-thrilleren 2011 Kildekode er den næste. I den spiller Jake Gyllenhaal kaptajn Colter Stevens, og han spiller sammen med Michelle Monaghan, Vera Farmiga og Jeffrey Wright. Filmen følger en kaptajn fra den amerikanske hær, da han bliver sendt ind i en otte minutters digital genskabelse af en togeksplosion i det virkelige liv. S ource Code har i øjeblikket en vurdering på 7,5 på IMDb, og den endte med at tjene 147,3 millioner dollars ved billetkontoret.

6 'Brokeback Mountain' - Box Office: $178,1 Million

Næste på listen er den neo-vestlige romantiske dramafilm Brokeback Mountain fra 2005, hvor Jake Gyllenhaal portrætterer Jack Twist. Udover Gyllenhaal har filmen også Heath Ledger, Linda Cardellini, Anna Faris, Anne Hathaway og Michelle Williams i hovedrollerne. Brokeback Mountain er baseret på novellen fra 1997 af samme navn af Annie Proulx, og den har i øjeblikket en vurdering på 7,7 på IMDb. Filmen endte med at tjene 178,1 millioner dollars ved billetkontoret.

5 'City Slickers' - Box Office: $180 millioner

Vestlige komediefilm City Slickers fra 1991, hvor Jake Gyllenhaal havde sin skuespildebut som Danny Robbins, åbner top fem på dagens liste. Filmen har Billy Crystal, Daniel Stern, Bruno Kirby, Patricia Wettig og Helen Slater i hovedrollerne. City Slickers følger en Manhattan-yuppie, der slutter sig til sine to venner på en kvægtur i sydvest - og den har i øjeblikket en vurdering på 6,8 på IMDb. Filmen endte med at indtjene 180 millioner dollars ved billetkontoret.

4 'Everest' - Box Office: $203,4 millioner

Lad os gå videre til den biografiske overlevelseseventyrfilm fra 2015 Everest. I den spiller Jake Gyllenhaal Scott Fischer, og han spiller sammen med Jason Clarke, Josh Brolin, John Hawkes, Robin Wright og Michael Kelly.

Filmen er baseret på Mount Everest-katastrofen i 1996, og den har i øjeblikket en vurdering på 7,1 på IMDb. Everest endte med at tjene 203,4 millioner dollars ved billetkontoret.

3 'Prince Of Persia: The Sands Of Time' - Box Office: $336,4 Million

Action-fantasy-filmen Prince of Persia: The Sands of Time fra 2010 åbner op for top tre på dagens liste. I den spiller Jake Gyllenhaal Prins Dastan, og han spiller sammen med Gemma Arterton, Ben Kingsley, Toby Kebbell og Alfred Molina. Filmen er en tilpasning af videospillet af samme navn - og det har i øjeblikket en vurdering på 6,6 på IMDb. Prince of Persia: The Sands of Time endte med at tjene $336,4 millioner ved billetkontoret.

2 'The Day After Tomorrow' - Box Office: $552,6 Million

Den andenplads på dagens liste er sci-fi-katastrofefilmen The Day After Tomorrow fra 2004, hvor Jake Gyllenhaal spiller Samuel "Sam" Hall. Udover Gyllenhaal har filmen også Dennis Quaid, Sela Ward, Emmy Rossum og Ian Holm i hovedrollerne. Filmen viser de katastrofale klimatiske virkninger efter forstyrrelsen af cirkulationen i Nordatlanten - og den har i øjeblikket en vurdering på 6,4 på IMDb. The Day After Tomorrow endte med at tjene 552,6 millioner dollars ved billetkontoret.

1 'Spider-Man: Far From Home' - Box Office: $1,132 milliarder

Og endelig afslutter listen på førstepladsen superheltefilmen Spider-Man: Far From Home fra 2019. I den spiller Jake Gyllenhaal Quentin Beck / Mysterio, og han spiller sammen med sin kammerat Tom Holland samt Samuel L. Jackson, Zendaya, Cobie Smulders og Jon Favreau. Filmen er efterfølgeren til Spider-Man: Homecoming, og den har i øjeblikket en vurdering på 7,4 på IMDb. Spider-Man: Far From Home endte med at indtjene imponerende 1,132 milliarder dollars ved billetkontoret.

Anbefalede: