Prins Louis laver et kongeligt tumult ved dronningens platinjubilæum

Indholdsfortegnelse:

Prins Louis laver et kongeligt tumult ved dronningens platinjubilæum
Prins Louis laver et kongeligt tumult ved dronningens platinjubilæum
Anonim

Prins Louis beviser, at han er en kongelig kraft at regne med, efter at han stjal showet (igen!), mens han så Platinum Jubilee Pageant. Den 4-årige søn af prins William og Kate Middleton var alt andet end kongelig under den sidste dag af dronning Elizabeth II's Platinum Jubilee, da hun skød sin mor og rakte tungen frem, efter at hertuginden gjorde en tegning til sin yngste, der skulle se paraden.

Den forargede prins viser sit eget show

Den drilske monark sad i Royal Box og sad mellem mor, Kate Middleton, og søster prinsesse Charlotte, hvor han gjorde alt andet end at se Platinum Jubilee-konkurrencen i London i søndags.

Den tyranniske tot så ud til at være uimponeret over paraden, for pokker, han kunne næsten ikke stå stille, så han besluttede at lave sit eget show. Den ophedede arving blev afbildet lave en række forskellige ansigter på tribunerne, før hans mor forsøgte at få den unge kongelige til at opføre sig - men hendes anstrengelser var frugtesløse - og prinsen kastede sin lille hånd over hendes mund og gik rundt i sin kongelige række af tumult.

På et tidspunkt løftede prins Louis armene i vejret og rakte tungen ud, og da hans mor gjorde endnu et forsøg på at berolige den unge kongelige, gav han hende den "ol femfingrede hilsen!"

Den narky adel besluttede sig også for at stå på sin stol og så ud til at kaste en pude, hvilket var, da hertuginden besluttede, at hun havde fået nok af sin frække søn og tog den kloge beslutning at tage et pusterum i en kort periode med den unge.

Prins Louis udvikler et ry for at forårsage et kongeligt tumult

Den kræsne 4-åriges opførsel fangede endda opmærksomheden hos Mike Tindall-pensionerede rugbyspiller og mand til prins Williams kusine Zara Tindall, som i spøg fort alte Louis med en gestus, at han så på ham, og uden tvivl var uimponeret over hans opførsel.

Det er ikke første gang, den unge prins har stjålet showet under platinjubilæet.

I sidste uge, da den kongelige familie sluttede sig til dronningen på balkonen i Buckingham Palace under Trooping the Colour-en begivenhed, der markerede den britiske suveræne-prins Louis, gjorde det klart, at han troede, at Royal Airforce Flyover var lidt meget, idet han lagde hænderne over ørerne og skreg!

Anbefalede: