Kongelige fans reagerer på, at prins Charles er villig til at give tronen til prins William efter dronningens død

Indholdsfortegnelse:

Kongelige fans reagerer på, at prins Charles er villig til at give tronen til prins William efter dronningens død
Kongelige fans reagerer på, at prins Charles er villig til at give tronen til prins William efter dronningens død
Anonim

Prins Charles af Wales træder måske tilbage, når dagen endelig kommer til at blive konge. Det ansvar, som rollen rummer, kan være for meget for Charles at bære.

Der flyder en idé om, at prins Charles vil træde til side, så prins William kan træde til som konge.

Prinsesse Dianas tidligere stemmetræner, Stewart Pearce, tror, at Charles måske abdicerer og giver kronen direkte til sin ældste søn, prins William, når tiden kommer. "Han [Charles] må ikke tage tronen, han kan give den til sin unge søn," sagde Pearce. "Han ønsker ikke at gøre det, sådan en svær opgave." Pearce sagde også: "Will har været en del af samtalen om arvefølgeplanen, siden han var 11 eller 12 år gammel."

Charles ville være nødt til at involvere parlamentet for at abdicere direkte til William.

Vil William sidde på tronen før Charles?

Vil prins Charles ændre forfatningsloven for sin søn?

Ifølge eksperter ved University College Londons Constitution Unit, "Det ville være et spørgsmål for prins Charles og for parlamentet. I henhold til almindelig lovgivning vil prins Charles automatisk blive konge i det øjeblik, dronningen dør. Prins William kunne kun blive det. Konge, hvis prins Charles valgte at abdicere. Det ville kræve lovgivning, som det skete med Declaration of Abdication Act 1936. Arvefølgen reguleres af parlamentet; den kan kun ændres af parlamentet og kan ikke ensidigt ændres af datidens monark."

På den anden side tror mange fans, at Charles velsagtens har ventet hele sit liv på at blive konge, så der er en chance for, at han ønsker at indtage tronen i mindst et par år.

Royal Fans reagerer på nyhederne

En fan skrev: "Dette er højst usandsynligt. Charles' hold vil ikke tillade det, + han har ventet i årtier. Dette er KP-propaganda, ligesom K's fulde onkel ønskede…ren B. S."

En anden fan mener, at prins William er manden til jobbet.

"Efter at have ventet over 60 år som arving, ville det være naturligt for prins Charles at ville overtage tronen og udføre de kongelige pligter, som han har brugt så lang tid på at forberede sig til," skrev UCL-gruppen. "Men det ville være lige så naturligt, hvis han efter at have regeret i nogle år som en stadig ældre monark valgte at invitere parlamentet til at overlade tronen til prins William."

Uanset hvilket valg prins Charles træffer, vil offentligheden følge med hele vejen!

Anbefalede: