Hvem er Megan Thee Stallions kæreste Pardison "Pardi" Fontaine?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er Megan Thee Stallions kæreste Pardison "Pardi" Fontaine?
Hvem er Megan Thee Stallions kæreste Pardison "Pardi" Fontaine?
Anonim

For nylig var "komplicerede" venner Doja Cat og Megan Thee Stallion trending på sociale medier, efter at Cara Delevingne fulgte dem rundt ved Billboard Music Awards 2022. Den model, der blev skuespillerinde, hjalp "uhyggeligt" Hot Girl Summer-rapperen under hendes røde løber-øjeblik. Hun fotobombede også musikernes billede sammen.

Mens mange fans var bekymrede over Suicide Squad-stjernens mentale tilstand, undrede andre sig over, hvor Megans skønhed - Pardison "Pardi" Fontaine - var. Han burde trods alt have været den, der gjorde alt det "hyping". I januar 2022 forlød det, at de to havde slået op. Parret har altid været private om deres liv, så ingen af dem har forholdt sig til spekulationerne. Her er den reelle status for deres forhold i disse dage.

Hvem er Pardison "Pardi" Fontaine?

Født Jordyn Kyle Lanier Thorpe, Fontaine er en rapper fra Newburgh, New York. Han er også far til en fem-årig datter ved navn Jordy Jr. Den 32-åriges scenenavn kom fra filmen Tilbage til fremtiden fra 1985. I et 2019-interview med People sagde han, at han først kaldte sig selv "Pardi McFly", hvilket var et spin på Michael J. Fox' karakter, Marty McFly. "Så tænkte jeg ved mig selv, 'JAY-Z kommer ikke til at lave en sang med nogen ved navn Pardi McFly'," huskede han. "Så, jeg har lige droppet McFly'en, og jeg beholdt Pardi."

Fontaine delte også, at han har rappet siden folkeskolen. Det startede, da han skrev en sang med en anden studerende rapper. "Han gav mig dette beat, og jeg skrev et lille vers til det, og det var første gang, jeg nogensinde rappede," sagde han."Det var ligesom," Okay, jeg kan gøre det her. Det var min rigtige intro." Han udgav sit største hit i 2018, men formåede at holde sig væk fra mainstreammusikken, fordi han er en ghostwriter.

I 2019 skrev The New Yorker en profil om ham som en del af sin historie om ghostwriters i musikindustrien. Der blev det afsløret, at Fontaine var forfatteren bag Cardi B's hit Be Careful fra hendes album, Invasion of Privacy. Rapperen takkede ham engang for sangen. "Min dreng Pardison… jeg sagde til ham, 'Jeg vil virkelig have denne plade. Jeg vil have den for mig'," fort alte moderen til to hiphop-radiovært, Ebro Darden.

En tidslinje for Megan Thee Stallion & Pardi Fontaines forhold

Parrets romantik kan spores tilbage til 2020, da Fontaine blev udnævnt til medforfatter i remixet af Megans populære nummer, Savage med Beyoncé. Det år blev han også krediteret som sangskriver på Real Hot Girls hitsamarbejde med Cardi B, WAP. I februar 2021 bekræftede Body-hitmageren deres forhold på Instagram Live."Jeg kunne ikke lide, hvad de forsøgte at sige om Pardi," sagde hun dengang. "Fordi han er så rolig og så sød og meget beskyttende… Det er mit buh, og jeg kan virkelig godt lide ham." Hun præciserede også, at hun "aldrig har sagt, at hotte piger ikke kan have kærester. Ja, han er min kæreste."

Selv om han ikke var i stand til at deltage i Grammy'en med Megan i marts 2021, holdt Fontaine sig ikke tilbage med at udtrykke sin beundring for sin pige. "Pigen kan ikke stoppes," skrev han på sin Instagram-story. To måneder senere fik de deres debut på den røde løber ved iHeartRadio Music Awards. I juni samme år havde de to også et sødt PDA-øjeblik på BET Awards røde løber. På det tidspunkt afslørede Megan også, at Fontaine gør hende glad.

"Først og fremmest gør han mig glad, men min lykke kommer fra mig selv, fordi jeg er en glad dame. Men som jeg sagde i sidste interview, har jeg god energi omkring mig lige nu," hun fort alte Houston radioprogram 97.9 Kassen. "Alle, der er en del af mit liv, får mig helt sikkert til at føle mig godt, holder mig opmuntret. Jeg elsker, hvor jeg arbejder og skriver og med min musik, så det får mig altid i godt humør, når jeg finder ud af, hvad jeg vil sige i et beat. Og ja, Pardi gør mig også glad."

I november 2021 deltog Fontaine sammen med Megan til Glamour Woman of the Year Awards, hvor hun holdt en følelsesladet tale. "Jeg vinder en masse priser som Megan Thee Stallion, men i aften vælger jeg at tage imod denne pris som Megan Pete, en snart studerende fra Houston, en kvinde, der har opbygget en succesfuld karriere i en mandsdomineret industri og musikgenren, som har fået hendes respekt fra folk, der ikke kunne se ud over min offentlige person," sagde hiphop-kunstneren til publikum.

"Jeg har naivt stolet på nogle forkerte mennesker på de forkerte tidspunkter og havnet i situationer, der ikke var gavnlige for mit velbefindende, jeg har været sårbar og blevet udnyttet," fortsatte hun."Men jeg har lært af hver af de situationer, og jeg er blevet en stærkere kvinde som følge af dem. Jeg har holdt ud, hvilket i sidste ende er det, der virkelig betyder noget." I marts 2022 delte Fontaine en fan-lavet Instagram-rulle med Megans store bedrifter.

De to er stadig gode i disse dage. De er bare meget private om deres forhold. For nylig blev de set på en restaurant sammen, og kilder sagde, at de var rigtig søde mod personalet.

Anbefalede: