Afgifter faldet i Kanye West-batterietuiet

Indholdsfortegnelse:

Afgifter faldet i Kanye West-batterietuiet
Afgifter faldet i Kanye West-batterietuiet
Anonim

Med tiden har Kanye West fremsat mange kommentarer, som tilskuere fortolkede som truende.

Men han har fastholdt, at nogle ting kun er kreative, hvilket tyder på, at ytringsfrihed er det eneste, der foregår.

Alligevel stod West over for sigtelser for det påståede batteri fra en ventilator, og efterspillet blev tilsyneladende fanget på video.

Nu er sigtelserne frafaldet, og West vil ikke blive opkrævet.

Kanye stod over for batteriopladninger fra en blæser

I januar 2022 blev Kanye udpeget som mistænkt i en batterirapport i Los Angeles. Hændelsen skete angiveligt i nærheden af en klub, men på det tidspunkt var der få detaljer om det rapporterede overfald.

Et nyhedsbureau rapporterede, at West havde slået en fan, og på det tidspunkt i efterforskningen afviste politiafdelingen at bekræfte, hvilken type batteri der blev opladet (uanset om det var forseelse eller andet).

TMZ udgav en video, der angiveligt var optaget umiddelbart efter hændelsen, og de udt alte, at baseret på vidneberetninger, "Kanye angiveligt slog fyren to gange - én gang i hovedet og én gang i nakken."

Mens det påståede offer lå på jorden, kunne Kanye høres råbe i baggrunden.

Dagen efter hændelsen udgav Ye sangen, der "verb alt truer" Pete Davidson, bemærkede Yahoo!. Et par dage senere blev den foruroligende musikvideo til sangen udgivet.

I mellemtiden fortsatte efterforskerne med at undersøge batteriproblemet. Nu har de besluttet ikke at gå videre med sagen.

gebyrer blev droppet; En domfældelse var ikke rimelig

Yahoo! bekræfter, at Ye West ikke vil blive sigtet for batterihændelsen fra januar. Dette er ifølge en talsmand for byen "baseret på ingen rimelig sandsynlighed for domfældelse."

Yderligere uddybede talsmanden, at der havde været en "grundig og omhyggelig gennemgang af alle beviser", før beslutningen om at droppe sagen blev truffet.

Yahoo! påpeger, at hvis han var blevet anklaget, kunne West have afsonet fængsel. Han er tidligere blevet dømt for forseelse, optjent to års betinget fængsel, vredeshåndteringskurser og en dom til samfundstjeneste. Den sag fandt sted i 2013.

Anbefalede: