Kunne Owen Wilson spille denne Marvel-karakter i Disney Plus' Loki-serie?

Indholdsfortegnelse:

Kunne Owen Wilson spille denne Marvel-karakter i Disney Plus' Loki-serie?
Kunne Owen Wilson spille denne Marvel-karakter i Disney Plus' Loki-serie?
Anonim

Ifølge ComicBook.com har Owen Wilson skrevet under på at optræde i Disney+ Loki-serien. Detaljer om, hvilken karakter han spiller, er dog ikke blevet afsløret.

I øjeblikket er et populært gæt, hvilken Marvel-karakter Wilson kunne spille for, Kang the Conqueror. Dette er særligt interessant, fordi Kang kan blive den næste store skurk i MCU efter begivenhederne i Loki.

Fans er måske skeptiske over for, at Marvel skal vælge en karakter med så tætte bånd til de Fantastiske Fire til deres næste store-bad, men nu hvor Disney ejer Fox, er Nathaniel Richards med i opløbet.

Why Owen Wilson er ikke den rigtige for Kang The Conqueror

Kang Erobreren
Kang Erobreren

Det eneste problem med at caste Wilson som Kang er, at han ikke har lavet mange seriøse film. Mens Wilsons skuespilrepertoire er ret omfattende, er antallet af dramafilm, han har været med i, begrænset. Endnu vigtigere er det, at Wilsons mangel på dramatiske roller gør det svært at forestille sig ham som live-action-versionen af Kang.

Da tegneserierne har portrætteret Kang som en megaloman skurk med grus, ville Wilson være nødt til at legemliggøre de samme egenskaber. Ingen siger, at han ikke kan, men ideen er ret upraktisk, når Wilson altid bringer en følelse af letsind til hver scene, han er med i.

Lad os huske på, at Owen Wilson kunne spille en helt anden karakter. Den første rapport fra CB indikerede, at Disney holder et stramt låg på Wilsons side, hvilket betyder, at han måske alligevel ikke spiller Kang.

Har Balder en fremtid i MCU'en?

En anden mere troværdig kandidat er Balder The Brave. Thors halvbror dukkede næsten op i den første Thor-film, men blev skrottet til sidst. Konceptkunst af Charlie Wen bekræfter også, at Balder var i gang, som rapporteret af ComicBook.

For nogle virker Balder måske ikke som den bedst egnede til Wilson, men han er ideelt set den slags karakter, vi ville forvente at se i Loke.

Når Loki ser, hvordan Disney+-serien finder sted efter begivenhederne i The Avengers, vil Loki højst sandsynligt kontakte nye allierede for at få hjælp. Han kan ikke kontakte nogen i Asgård på grund af dusøren, så der er brug for nogen uden for hans traditionelle omgangskreds, og det er her Balder kommer ind.

Skal Owen Wilson portrættere Thors halvbror Balder i stedet?

Balder i Thor konceptkunst
Balder i Thor konceptkunst

At blive udeladt af MCU'en gør Balder ideel til denne del, især når Ondskabens Gud har brug for uortodokse allierede. Loke vil interagere med TVA (Time Variance Authority) på et tidspunkt, og det er sikkert at sige, at de ikke vil være på hans side.

Når jeg tænker på det, kunne Loke, der tager Tesseract'en fra sin tilsigtede plads på tidslinjen, være årsagen til, at TVA dukker op. I Avengers: Endgame påpegede The Ancient One, at en forstyrrelse af tidens flow kunne have alvorlige konsekvenser, og at Loki forsvinder med Tesseract opfylder dette krav.

I alle tilfælde lyder Wilson som en perfekt kandidat til at portrættere en frafalden Asgardianer, der hjælper Loke med at unddrage sig tilfangetagelse. Balders oprindelse skulle omskrives lidt, men det er ikke sådan, at det ikke er sket før. Hela er et godt eksempel. Hendes oprindelseshistorie i Thor: Ragnarok blev omskrevet, så hun ville være Odins datter i stedet for Lokis.

Fordi Cate Blanchetts Hela allerede har dannet præcedens for, at Asgardian-karakterer bliver ændret, kan Marvel omskrive Balders oprindelseshistorie, så Wilson kan spille ham i Disney+-serien. Det afhænger selvfølgelig af, hvad forfatterne har planlagt.

Anbefalede: