Megan Thee Stallions fans tror, at Nicki Minaj får sin Barbz til at angribe 'Savage'-rapperen midt i rygtefejde

Megan Thee Stallions fans tror, at Nicki Minaj får sin Barbz til at angribe 'Savage'-rapperen midt i rygtefejde
Megan Thee Stallions fans tror, at Nicki Minaj får sin Barbz til at angribe 'Savage'-rapperen midt i rygtefejde
Anonim

Efter måneders spekulationer, om Nicki Minaj og Megan Thee Stallion skændtes eller ej, ser det ud til, at svaret er et rungende ja.

"Freak Nasty"-hitmageren tog sig tid ud af sit travle program, da hun optrådte i Storbritannien for at dele et par ord med sine følgere på sociale medier og afsløre, at grunden til, at Stallion ikke har været så aktiv, er, at hun er konstant bombarderet med negative kommentarer på platformen.

"Jeg kommer her, folk taler om kunst, mine afdøde forældre og alle slags uhøflige lort Jeg vil ikke engang se det," tweetede den tredobbelte Grammy-vinder lørdag."Jeg har det dårligt, fordi jeg ikke rigtig har været mig selv på det seneste, og jeg tror, de hotties kan fortælle det. Jeg kan bare ikke fordrage sociale medier."

Dette fik en Minaj-fan til at svare og skrive: "Hun lagde cognacen fra sig?"

Kommentaren var en klar udgravning hos Stallion. Sidstnævnte har ikke gjort det til nogen hemmelighed, at hun elsker en alkoholisk drik (eller to), med hendes Instagram-historier, der ofte viser rapperen "driving the boat", som består i at tage billeder fra en flaske spiritus.

Da Stallion stødte på tweetet, tøvede hun dog ikke med at svare og skrev: "Ligesom bh, hvad taler du overhovedet om."

Eagle-eyed fans bemærkede, at den konto, der fremsatte bemærkningen, blev fulgt af Nicki Minaj, selvom det stadig er uklart, om den indfødte New York allerede havde fulgt kontoen før debaclet med Stallion.

Uanset hvad var det tydeligt, at Minaj kendte til kontoindehaveren i en eller anden kapacitet, og i betragtning af at hans brugernavn indeholder bogstaverne "Nic", så det ud til, at han er en Barb.

Mens Minaj selv aldrig offentligt har t alt om sin rygtefejde med Stallion, har hun bestemt antydet en rivalisering med sin "Hot Girl Collaborator", efter at have set ud til at have disputeret hende i sin sang "Seeing Green" tidligere i år.

“En Margarita-pizza med parmesan og hvidløg / Disse er tørstige, jeg kan se, hvorfor de er alkoholikere,” rapper Minaj på nummeret, som har Lil Wayne og Drake. "Du skal aldrig tale om det, når du er om det."

Anbefalede: