Tabte Tom Cruise virkelig en rolle for Johnny Depp, fordi han stillede for mange spørgsmål?

Indholdsfortegnelse:

Tabte Tom Cruise virkelig en rolle for Johnny Depp, fordi han stillede for mange spørgsmål?
Tabte Tom Cruise virkelig en rolle for Johnny Depp, fordi han stillede for mange spørgsmål?
Anonim

Tom Cruise har en ganske polariserende historie, når det kommer til hans Hollywood-karriere. Han har en bizar måde at udføre skøre stunts på, selvom han på samme tid er alsidig i seriøse roller. Han bliver dog ikke altid rost for det, da en medstjerne beskrev hans kysseevner som "icky".

Tilbage i 1990 var han op til en bestemt Tim Burton-film. Han tabte i sidste ende til Johnny Depp, men der er en meget specifik grund til det. Lad os se tilbage på, hvordan det hele gik.

Hvad skete der mellem Johnny Depp og Tom Cruise?

Der kan ikke benægtes, at filmen 'Edward Scissorhands' fra 1990 er en sand klassiker og en, der ændrede Johnny Depps karriere. Men bag kulisserne var det ikke ligefrem let for den unge skuespiller at få koncerten på det tidspunkt. Der var masser af konkurrence om rollen, som omfattede A-lister som Tom Cruise, Jim Carrey og Tom Hanks.

Selv da han var på scenen, afslørede Depp, at han aldrig rigtig følte sig sikker på sin hovedrolle i filmen.

"Han vidste ikke præcis, hvad jeg skulle gøre, da jeg gik på settet, det samme med Ed Wood. Faktisk brugte jeg de første to uger med Ed Wood og Saksehånd og Sleepy Hallow til at tænke Jeg skulle fyres, at jeg skulle erstattes. Men heldigvis var Tim glad for tingene, og jeg mistede ikke mit job."

Depp ville også afsløre en anden historie, der så fans besøge ham på settet og lede efter Tom Hanks. Endnu en gang troede han, at rollen skulle et andet sted hen i det øjeblik.

"En eftermiddag, mens alle var ude at øve. Der stod to unge piger ved døren, og jeg tænkte: Åh, de fandt mig, og måske vil de have mig til at skrive under på noget, jeg ved det ikke. Så jeg åbnede døren og sagde: Hvordan har du det? Og de sagde: Hej! Er Tom Hanks her? Bor han her? Jeg sagde, hvad? Nej ikke endnu. Og jeg var overbevist om, at Hanks ville erstatte mig. Jeg var overbevist. Det var et af de mest skræmmende øjeblikke i min karriere."

På trods af hans tvivl fik Depp rollen. Men som vi vil afsløre, var Tom Cruise også knyttet til projektet. I sidste ende tabte han af en meget mærkelig grund.

Tom Cruise stillede mange spørgsmål om 'Edward Scissorhands' toiletvaner

Sammen med Express var det manuskriptforfatter Caroline Thompson, der mindede om processen, hvor Tom Cruise potentielt blev castet til filmen.

Som det viser sig, selv tidligt i sin karriere, var Cruise meget nysgerrig efter sine roller. Men ifølge Thompson har han måske stillet et spørgsmål for mange til denne rolle i 'Edward Scissorhands'.

Ifølge manuskriptforfatteren ville Cruise vide alt om karakteren, inklusive hvordan han gik på toilettet.

"[Cruise] ville vide, hvordan Edward gik på toilettet," fort alte hun Express.

"Han stillede den slags spørgsmål om karakteren, som ikke kan stilles til denne karakter! En del af historiens delikatesse var ikke at besvare spørgsmål som: 'Hvordan går han på toilettet? Hvordan gjorde han det? lever han uden at spise i alle de år?'"

I sidste ende blev begge sider gensidigt enige om at gå deres egne veje. Cruise ville have svar på sine spørgsmål, mens Tim Burton ikke ligefrem havde en eneste lille detalje på plads. Det menes også, at Burton gensidigt skiltes med Cruise på grund af det simple faktum, at Tom bad om lidt for mange detaljer.

Ikke desto mindre lykkedes det for alle involverede parter, da ' Edward Scissorhands ' blev til en absolut klassiker. Med hensyn til Tom Cruise optrådte han selv i en ret betydelig rolle samme år.

Hvilken rolle spillede Tom Cruise i stedet?

Cruise valgte i stedet rollen som Cole Trickle med hovedrollen i filmen 'Days of Thunder' fra 1990. Det så ud til at være Toms type manuskript, da filmen også indeholdt nogle farer, såsom at Tom selv kørte bilen i stedet for at vælge en stunt-double.

Filmen var et hit i billetkontoret og indbragte 157 millioner dollars på et budget på 60 millioner dollars.

Derudover boostede filmen også Cruises personlige liv på det tidspunkt, da han mødte sin kone, nu ekskone, Nicole Kidman. De to blev gift kun seks måneder efter filmens udgivelse og blev sammen indtil 2001.

Anbefalede: