Er Taylor Tomlinson i et forhold?

Indholdsfortegnelse:

Er Taylor Tomlinson i et forhold?
Er Taylor Tomlinson i et forhold?
Anonim

Midtvejs gennem marts i år tog Taylor Tomlinsons blomstrende karriere endnu et vigtigt skridt fremad: Hendes nye komediespecial debuterede på Netflix Produktionen fik titlen Look at You, og det var nummer to af den talentfulde 28-årige komiker til at være med på streamingplatformen.

Tomlinson har opført komedie, siden hun var 16, med støtte fra sin far, som meldte hende til en stand-up-klasse. Udover at være med i forskellige shows og komediebegivenheder, har den californiske-fødte tegneserie også turneret og delt scene med nogle af hendes idoler, blandt dem medkomediestjernen Whitney Cummings.

Hendes stjerne er virkelig begyndt at skinne professionelt, men Tomlinsons privatliv har ikke været en meget åben bog. Som med de fleste andre komikere refererer hun dog fra tid til anden til sin forholdsstatus i sit materiale.

Med fremkomsten af den globale COVID-pandemi i 2020 ramte Tomlinson overskrifterne, da hun begyndte at poste sjove videoer af sin karantæne sammen med sin daværende kæreste, Sam Morril.

Omkring samme tid foreslog hun også i en komedierutine, at hun havde været forlovet i en kort periode det år.

To år senere afhører vi Tomlinsons faktiske forholdsstatus.

Hvem er Taylor Tomlinsons rygtede eks-forlovede, Sam Morril?

Som Taylor Tomlinson er Sam Morril også stand-up-komiker. Han har dog også medvirket i forskellige film og tv-serier som skuespiller. Han har også en række kreditter til sit navn som forfatter og producer. Nu 35 år gammel blev han født i Chelsea, Massachusetts, men opvokset i New York City.

Morril kommer fra en kunstnerisk familie; hans mor, Marilyn Greenberg, er maler og skønlitterær forfatter. Han tog sit efternavn fra sin stedfar, Mark Charles Morril. Hans biologiske far er fra Elgort-familien, gennem hvem Morril er i familie med West Side Story-skuespilleren Ansel Elgort.

Efter at have arbejdet sig op ad komediescenen i New York, fik Morril sit store gennembrud, da han fik muligheden for at blive praktikant på Stephen Colberts The Colbert Report. Fra 2014 blev han også en fast mand i komedieserier om aftenen som Conan og The Late Show med Stephen Colbert.

Morril gik til audition til sæson 11 af America's Got Talent i 2016, men blev elimineret i Judge Cuts. Han har været med som skuespiller i blandt andet Billions og Inside Amy Schumer.

Var Taylor Tomlinson forlovet med Sam Morril?

Taylor Tomlinson jokede med at være kortvarigt engageret i en optræden som gæstetegneserie i The Tonight Show med Jimmy Fallon i marts 2020. "Jeg har haft et fantastisk år… jeg blev forlovet," begyndte hendes stykke tid inden da tager en tur til det værre: "Tak, det lykkedes ikke!"

Det var i samme måned, hun begyndte at poste klippene af hende og Sam Morril i karantæne sammen, hvilket gør det meget usandsynligt, at han var genstand for det materiale i første omgang. Parret fortsatte med at dele optagelser af deres liv under lockdown i det, der i det væsentlige blev en kort webserie.

I de tidlige dage af nedlukningen forklarede Morril, hvorfor de valgte at begynde at lave de korte videoer. "Nå, vi mistede lidt kontrollen over vores karriere for omkring en uge siden… ikke kun vores karrierer, men vores liv. [Men] det er sjovt at være kreative sammen," sagde han.

Tomlinson var også enig med sin kæreste og sagde: "Vi er virkelig hængende sammen, så vi regnede med, at dette ville holde os skarpe og kreative og ikke i halsen på hinanden."

Er Taylor Tomlinson og Sam Morril stadig sammen?

I august 2021 var Taylor Tomlinson vært hos Seth Meyers på hans Late Night med Seth Meyers, hvor hun t alte om sin stand-up-karriere såvel som hendes forholdsstatus. Hun nævnte ikke Sam Morril ved navn, men hendes fortælling antydede, at de stadig var sammen.

"Min kæreste bor i New York og er ligesom født og opvokset på Manhattan, som jeg betragter som lavmælt misbrug," jokede Tomlinson. Og fordi han voksede op i New York, kan han ikke køre bil… Han kunne køre bil, men det vil han ikke, fordi han siger: 'Jeg er en New Yorker!'"

Morril jokede med, at han ikke ville have børn i et stand-up-sæt, han lavede i 2018. "Jeg kan godt lide babyer," drillede han. "Men ved du, hvad der er bedre end en baby? Ikke at have en forbandet baby!" I sit Seth Meyers-interview afslørede Tomlinson også den slags snak, de har haft om at få og opdrage børn.

"[Sams] som, hvis jeg har børn, skal vi opdrage dem her. Og jeg tænkte, [nej, fordi] jeg kommer til at elske mine børn," grinede Tomlinson. Uanset om de ender med børn eller ej, ser det ud til, at Tomlinson og Morrils forhold i mellemtiden stadig er stærkt.

Anbefalede: