Hvor fik Taylor Tomlinson idéen til hendes seneste Netflix-special?

Indholdsfortegnelse:

Hvor fik Taylor Tomlinson idéen til hendes seneste Netflix-special?
Hvor fik Taylor Tomlinson idéen til hendes seneste Netflix-special?
Anonim

Netflix har hidtil haft et tætpakket år med hensyn til komedier udgivet på platformen. Komikere som Kapil Sharma, Ms. Pat og endda David Spade fik deres debut på streameren med specialerne I'm Not Done Yet, Y'all Wanna Hear Something Crazy? hhv. og Intet personligt.

Mere erfarne navne som Ali Wong, Mike Epps og Ricky Gervais er også vendt tilbage med nye stand-up-produktioner til Netflix.

Californien-fødte tegneserie Taylor Tomlinson falder ind under denne sidstnævnte kategori. Hun fik endnu en mulighed for at være med på Netflix med sin special med titlen Look At You, som blev udgivet i begyndelsen af marts. Specialen har vakt stor opmærksomhed såvel som positive anmeldelser, hvor Google-vurderingerne for showet siger, at 88 % af publikumsmedlemmerne havde kunnet lide det.

Tomlinson selv – en slags protegé for den mere erfarne komediestjerne Whitney Cummings – har lovprist specialen. I en optræden på The Kelly Clarkson Show i april sagde hun: "Jeg lover, det er sjovt."

8 Hvordan var Taylor Tomlinsons liv at vokse op?

Taylor Tomlinson blev født i Orange County, Californien, i efteråret 1993. Hun er den ældste af fire søskende – alle piger. Hun gik på Temecula Valley High School i staten og senere California State University San Marcos, selvom hun aldrig dimitterede efter at have besluttet at droppe ud og forfølge sin komediekarriere i stedet.

Hendes familie var meget trofast religiøs, da hun voksede op, noget der konstant optræder i hendes komedie.

7 Taylor Tomlinson mistede sin mor til kræft i en alder af 8

En anden ting, der ofte dukker op i Taylor Tomlinsons komedierutine, er den mest tragiske begivenhed i hendes liv. Da hun var otte, mistede hun sin mor til kræft, hvorefter hendes far hurtigt giftede sig igen.

Tomlinson udtrykker en smule komisk lettelse over denne tragedie i Look At You, da hun spørger publikum, om de tror, hun ville have haft lige så stor succes, hvis hendes mor aldrig døde: "Hun er i himlen, jeg er på Netflix - det hele lykkedes," siger hun.

6 Er Taylor Tomlinson single?

Som med alle andre succesrige berømtheder vil fans helt sikkert undre sig over Taylor Tomlinson: Er hun single eller i et forhold? Da hun er komiker, er det ikke overraskende, at den 28-årige ofte har indledt sine stand-up-rutiner i detaljer om sit kærlighedsliv.

Efter udbruddet af COVID, var hun i karantæne i et par måneder med komikerkollegaen Sam Morril, som hun var i et forhold med på det tidspunkt. Rygterne har været udbredte om, at deres slyngning nu hører fortiden til, noget som ingen af dem har kommenteret indtil videre.

5 Hvordan kom Taylor Tomlinson ind i komedie?

Taylor Tomlinsons komedierejse kan spores tilbage til hendes dage som en troende, kirkegående kristen. Hendes far Eric deler hendes interesse for stand-up comedy, og han meldte dem begge til en klasse i deres kirke, da hun var 16.

Dette blev startskuddet for hendes karriere, da hun begyndte at optræde i kirker, skoler og caféer for at finpudse sine færdigheder. Drømmen døde ikke alt for længe efter for Eric Tomlinson, men hans datter sagde engang, at han "vendte tilbage til at tjene penge på en faktisk fremragende karriere."

4 Taylor Tomlinsons store pause var i et realityshow på NBC

Efter flere år med at have sluppet det ud i kirker og skoler samt komedieklubber fik Taylor Tomlinson sit store gennembrud i branchen, da hun konkurrerede i den niende sæson af Last Comic Standing på NBC i 2015.

Selv om hun ikke vandt i showet, kom hun til national opmærksomhed, og hendes karriere begyndte at blomstre. Hun lavede også et radik alt skift i indholdet af sin komedie, idet hun bevægede sig væk fra det strengt "rene" mærke af vittigheder, der passer til den religiøse baggrund.

3 Hvor mange komedietilbud har Taylor Tomlinson på Netflix?

Før Look At You udkom på Netflix i marts, havde Taylor Tomlinson en tidligere special på streameren: Hendes debutspecial fik titlen Quarter-Life Crisis og blev udgivet i marts 2020.

Ifølge Rotten Tomatoes t alte komikeren i det en-times lange show om "at arbejde med dig selv, realistiske forholdsmål, og hvorfor dine tyvere faktisk ikke er de bedste år i dit liv."

2 Hvor hentede Taylor Tomlinson inspiration til at se på dig?

Mange af de problemer, som Taylor Tomlinson behandler i Look At You, er afledt af hendes personlige udfordringer med mental sundhed. Hun t alte om dette, da hun optrådte i The Kelly Clarkson Show, og sagde, at hun lånte sin terapeuts råd til nogle stykker i specialen.

"Der er en linje i specialen, som jeg siger… som er noget, min psykiater sagde til mig, og jeg stjal det fuldstændig, som om det var min egen idé," sagde Tomlinson.

1 Taylor Tomlinson er også nu advokat for mental sundhed

For nylig har der været tumult på Twitter over den opmærksomhed, berømtheders mentale helbred får sammenlignet med alle andres. Det betyder dog ikke, at kendte personers problemer ikke betyder noget.

Taylor Tomlinson har ofte opfordret folk til ikke at skamme sig over deres mentale sundhedsmæssige udfordringer. Dette er en lektie, hun har lært i de sidste par år, efter at hun selv blev diagnosticeret med bipolar lidelse.

Anbefalede: