Taylor Swift afslører angiveligt Jake Gyllenhaals forhold i ny udgivelse

Indholdsfortegnelse:

Taylor Swift afslører angiveligt Jake Gyllenhaals forhold i ny udgivelse
Taylor Swift afslører angiveligt Jake Gyllenhaals forhold i ny udgivelse
Anonim

Taylor Swift har genudgivet Red (Taylor's Version) i et forsøg på at herske over hendes musik og genvinde mestrene fra hendes første seks studiealbum. Selvom den anerkendte singer-songwriter aldrig eksplicit har sagt det, er Swifts album Red blevet berømt knyttet til hendes ekskæreste, Jake Gyllenhaal..

Udgivelsesdatoen for det originale album var faretruende tæt på hendes adskillelse fra Gyllenhaal, og fans har mistænkt det meste af tracklisten for at være baseret på deres forhold. På albummet, som blev udgivet den 13. november, delte Swift den originale version af All Too Well, et 10-minutters nummer, hun blev lavet til at skære ned på det tidspunkt, hun arbejdede på Red.

Taylor Swift afslører angiveligt årsagen bag splittelsen

Nu hvor Swift har genvundet kontrollen over sin egen musik, har hun gjort det originale 10-minutters nummer tilgængeligt for fans - og det indeholder utrolige nye tekster. Ifølge fans har Taylor afsløret nye detaljer om hendes 2011-separation fra Spider-Man-stjernen.

I nummeret synger Taylor, "Du sagde, at hvis vi havde været tættere på i alder, ville det måske have været fint/Og det fik mig til at ville dø", som fans mener refererer til årsagen bag hendes split fra Gyllenhaal.

"Og jeg har aldrig været god til at fortælle vittigheder, men punch-linjen lyder/ jeg bliver ældre, men dine elskere forbliver på min alder," tilføjer hun senere i sangen. Swifts fans mener, at teksterne peger på, at Gyllenhaal fortsætter med at date kvinder i 20'erne. På nuværende tidspunkt er skuespilleren i et forhold med den 25-årige model Jeanne Cadieu.

"Søge Jake Gyllenhaal for følelsesmæssig skade på vegne af mig og Taylor Swift, for hvordan DENskal jeg følelsesmæssigt komme mig over disse tekster???" spurgte en fan og delte skærmbilleder af sangteksterne til All Too Well på Twitter.

Taylor Swift og Jake Gyllenhaal datede i tre måneder, før han angiveligt slog op med sangeren. I de sidste par år har singer-songwriteren været kærester med den britiske skuespiller Joe Alwyn. Parret har været private om deres forhold og deltager sjældent i begivenheder sammen, men de er ret seriøse omkring hinanden.

Alwyn vil næste gang blive set i Hulu's Conversation with Friends, en tilpasning af Sally Rooneys roman af samme navn.

Anbefalede: