Liza Minnelli optrådte ved Oscar-uddelingen i en kørestol, men en ven siger, at hun blev saboteret

Indholdsfortegnelse:

Liza Minnelli optrådte ved Oscar-uddelingen i en kørestol, men en ven siger, at hun blev saboteret
Liza Minnelli optrådte ved Oscar-uddelingen i en kørestol, men en ven siger, at hun blev saboteret
Anonim

Oscaraftenen blev formørket af kaos forårsaget af Will Smiths lussing. En af perlerne ved den kaotiske begivenhed var udseendet af Liza Minnelli og Lady Gaga. Men det ser ud til, at deres øjeblik heller ikke gik efter planen.

Selvom Lady Gaga blev afvist i nomineringerne til den førende dame Oscar 2022, var hun booket til at præsentere vinderen af 2022's bedste billede, CODA, underdog-filmen, der vandt Oscar i kategorien.

Minnelli var inkluderet som en overraskelsespræsentant, der ville hjælpe med at præsentere kategorivinderen.

Det skulle være et jublende øjeblik for den 76-årige Minnelli, der markerer 50-året for filmen Cabaret fra 1972, som vandt 8 Oscars det år, inklusive prisen for bedste skuespillerinde for Minnelli.

Tingene gik ikke efter planen

Seerne var berørt af deres optræden på scenen, men det ser ud til, at Minnellis medtagelse i prisaftenen ikke var planlagt til at spille, som den gjorde.

Ifølge Minnellis mangeårige samarbejdspartner Michael Feinstein blev legenden "tvunget" til at bruge kørestol få minutter før hun indtog scenen med Lady Gaga.

Feinstein siger, at Minnelli blev saboteret

Feinstein t alte på Jess Cagle Show et par dage efter Oscar-uddelingen og hævdede, at den ikoniske stjerne blev saboteret. Ifølge Feinstein havde Minnelli kun sagt ja til at optræde på Oscar-scenen, hvis hun sad i en instruktørstol. Cabaret-stjernen kæmpede med rygproblemer og sagde, at hun ville føle sig mere i kontrol på den måde.

Det skete dog ikke. Få minutter før hun skulle optræde på scenen, blev Minnelli informeret af scenelederen om, at hun ville sidde i en kørestol i stedet for den stol, hun havde bedt om.

På trods af at hun argumenterede for det modsatte, fik hun at vide, at det var sådan, det ville være, inden hun blev kørt ind på scenen af Gaga.

Ændringerne gjorde den 75-årige forvirret

Feinstein er sanger og pianist og fem gange nomineret til Grammy. Han er også navnebror af Broadways populære kabaretbar Feinstein's/54 Below, og har optrådt med Minnelli ved adskillige lejligheder. Parret indspillede for nylig en duet af jazzstandarden Embraceable You.

Musikeren hævder, at de sidste øjebliks backstage-ændringer gjorde Minnelli urolig, hvorfor hun var så forvirret på scenen.

76-årige Minnelli har kæmpet med sit helbred gennem hele sit liv. Hun har fået to hofteudskiftninger og har skoliose og tre knuste diske. I 2000 blev hun diagnosticeret med hjernebetændelse, en tilstand, hvor hjernen bliver betændt.

I 2000 fik Liza at vide, at hun måske ville tilbringe resten af sit liv bundet til en kørestol, men den fede entertainer kæmpede tilbage og fortsatte med at turnere London og New York med sit soloshow, Liza's Back to år senere. Hun gæstede også i Arrested Development fra 2003 til 2013.

Det ser dog ud til, at hun har lidt et tilbageslag siden da. I marts blev hun set blive hjulpet ud af en Hollywood-restaurant i kørestol efter at have spist ude med Dynasty-stjernen og mangeårige ven, George Hamilton.

Minnelli og Gagas øjeblik på scenen blev vir alt

Seerne nød udvekslingen mellem de to ikoner i branchen, og mange var imponerede over den måde, Gaga hjalp den syge stjerne på. Især da Minnelli snublede over hendes ord og kæmpede for at holde på sin replik. Selvom det måske ikke var sket, hvis hun ikke var blevet smidt før sin indgang.

Det var en triumf for Mother Monster, som blev rost for at hjælpe Minnelli, selvom Feinstein siger, at det var mindre for den veteraniske kunstner. Øjeblikket skabte overskrifter på sociale medier over hele kloden.

Det er ikke første gang, Born This Way-sangerens venlighed er gået vir alt. Mens Gagas venlighedshandling i 2021 gik g alt, har mange af hendes andre øjeblikke ikke gjort det.

Selv om hun gik glip af en Grammy i år, gik hun ned på hænder og knæ for at hjælpe SZA med at tilpasse sin kjole, før hun gik til scenen med krykker for at modtage prisen for bedste popduo med Doja Cat. Det øjeblik gik også vir alt.

Minnelli blev skuffet over aftenens begivenheder

At være tilbage på scenen ved Oscar-uddelingen var en sejr for Minnelli, som har været meget mindre i rampelyset i løbet af de sidste år, og når hun har gjort det, har det været af de forkerte årsager. Hendes kamp med afhængighed har ofte været i centrum.

Feinstein insisterer på, at den legendariske Cabaret-stjerne blev skuffet over begivenhederne på Oscar-aftenen. Hvad der skulle have været en triumf for Minnelli, har fået publikum til at have ondt af hende, hvilket er præcis, hvad hun ønskede at undgå.

Minnelli var tre, da hun første gang optrådte på scenen. Hun vandt en Oscar for sin præstation i Cabaret i en alder af 26 og er en af kun en håndfuld stjerner med en EGOT (modtager af en Emmy, en Grammy, en Oscar og en Tony-pris).

Gaga har ofte optrådt med veteranartister. Hendes mange samarbejder med Tony Bennet var et hit blandt fans og bragte hende også et helt nyt publikum. Hun skabte overskrifter, da hun følelsesmæssigt eskorterede Bennet væk fra scenen efter hans sidste koncert.

Siden arbejdet sammen ved Grammy Awards 2010, er Paparazzi-sangeren og Sir Elton John blevet faste venner og har ofte arbejdet sammen. (Hun er også gudmor for hans to sønner.)

For nylig har der været rygter om Gagas planer om at arbejde med Barbra Streisand.

Oscarpublikummet kan have elsket Gaga, men én ting er sikker. De elskede også Minnelli. Også selvom det ikke gik efter planen.

Anbefalede: