10 serier og film, Meghan Markle optrådte i (før hun blev royal)

Indholdsfortegnelse:

10 serier og film, Meghan Markle optrådte i (før hun blev royal)
10 serier og film, Meghan Markle optrådte i (før hun blev royal)
Anonim

Dagens liste handler om Meghan Markle a.k.a. hertuginden af Sussex. Mens alle er besat af Meghan som roy alty - nogle kan have en tendens til at glemme, at før hun blev prins Harrys kone, var Meghan faktisk en ret succesrig skuespillerinde. I betragtning af, at Meghan er født og opvokset i Los Angeles, kommer det bestemt ikke som en overraskelse, at hun til sidst endte med at forfølge en karriere i Hollywood.

Meghan formåede at sætte gang i sin karriere som skuespillerinde i begyndelsen af 2000'erne med mindre roller i tv-shows. Siden da er den kønne stjerne blevet set i nogle større Hollywood-projekter - men da hun først blev forlovet med prins Harry, er hendes skuespillerkarriere blevet sat på pause. Det har været rygter om, at Meghan vil vende tilbage til Hollywood, nu hvor hun og Harry er trådt tilbage fra deres roller i den kongelige familie, dog ser det ud til, at hun mest vil fokusere på dokumentarfilm. Hvis du nogensinde har undret dig over, hvad Meghan Markle har været i indtil videre - bliv ved med at rulle for at finde ud af det!

10 'Suits'

Meghan-Markle dragter
Meghan-Markle dragter

At sparke listen af er selvfølgelig et af Meghan Markles mest mindeværdige projekter - det juridiske dramaprogram Suits. I showet - som blev sendt fra 2011 til 2019 og havde ni sæsoner - portrætterede Meghan senior advokatfuldmægtig og senere associeret hos Pearson Spectre Litt Rachel Zane. Udover Meghan medvirkede showet også Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Rick Hoffman, Sarah Rafferty, Gina Torres, Amanda Schull, Dulé Hill og Katherine Heigl. Meghan var fast rollebesætning fra sæson et til sæson syv.

9 'Husk mig'

Meghan Markle Husk mig
Meghan Markle Husk mig

Næste på listen er det romantiske drama fra 2010, Remember Me. I filmen har Meghan Markle en mindre rolle som bartender, og det er sikkert at sige, at mange af os bestemt ikke har lagt mærke til hende. Husk mig har Robert Pattinson, Emilie de Ravin, Chris Cooper, Lena Olin og Pierce Brosnan i hovedrollerne – og den har i øjeblikket en vurdering på 7,1 på IMDb.

8 'Castle'

Meghan Markle Slot
Meghan Markle Slot

Lad os gå videre til endnu en af Meghan Markles mindre roller - at være i et afsnit af krimikomedieshowet Castle. I 2012 kunne Meghan ses i afsnit 17 af sæson fire med titlen "Once Upon a Crime".

I afsnittet spillede Meghan Charlotte Boyd / Sleeping Beauty, og hun spillede sammen med Nathan Fillion, Stana Katic, Susan Sullivan, Jon Huertas, Seamus Dever, Tamala Jones, Molly C. Quinn og Penny Johnson Jerald.

7 'Horrible Bosses'

Meghan Markle forfærdelige chefer
Meghan Markle forfærdelige chefer

En anden blockbuster, som Meghan Markle kunne ses i, er den sorte komedie Horrible Bosses fra 2011. I den spillede Meghan en FedEx-pige ved navn Jamie, og hun spillede sammen med Jason Bateman, Charlie Day, Jason Sudeikis, Jennifer Aniston, Colin Farrell, Kevin Spacey, Donald Sutherland og Jamie Foxx. I øjeblikket har Horrible Bosses en vurdering på 6,8 på IMDb – og det er bestemt en af de mest berømte film, Meghan Markle optrådte i!

6 'CSI: Miami'

Meghan Markle CSI Miami
Meghan Markle CSI Miami

Lad os gå videre til endnu en af Meghan Markles tv-optrædener - denne gang taler vi om politiets proceduremæssige dramashow CSI: Miami. I afsnit 20 af sæson otte med titlen "Backfire" kunne Meghan Markle ses som officer Leah Montoya. I afsnittet spillede Meghan sammen med David Caruso, Emily Procter, Jonathan Togo, Rex Linn, Eva LaRue, Omar Benson Miller, Eddie Cibrian og John Beasley.

5 'CSI: NY'

Meghan Markle CSI NY
Meghan Markle CSI NY

Mens vi er om emnet af politiets proceduremæssige dramashows - har Meghan Markle også optrådt i CSI: NY. I afsnit syv af sæson tre med titlen 'Murder Sings the Blues' portrætterede Meghan Markle Veronica Perez, og hun spillede sammen med Gary Sinise, Melina Kanakaredes, Carmine Giovinazzo, Anna Belknap, Hill Harper, Eddie Cahill, Claire Forlani, Robert Joy, Emmanuelle Vaugier. Meghan Markle optrådte på CSI: NY i 2006, mens hun optrådte på CSI: Miami i 2010.

4 'Anti Social'

Næste på listen er den ungarsk-britiske krimifilm Anti-Social fra 2015, hvor Meghan Markle spiller Kirsten. I filmen spiller Meghan sammen med Gregg Sulkin, Josh Myers og Christian Berkel.

Filmen har i øjeblikket en vurdering på 5,9 på IMDb, og det er bestemt ikke den mest anmelderroste film, som Meghan Markle har været en del af.

3 '90210'

Meghan Markle 90210
Meghan Markle 90210

Lad os gå videre til endnu et berømt tv-program fra 2000'erne, som Meghan Markle optrådte i - denne gang taler vi om teenagedramaet 90210. Meghan optrådte faktisk i de første to afsnit af den første sæson af 90210 tilbage i 2008. Meghan spillede Wendy, og hun spillede sammen med Rob Estes, Shenae Grimes-Beech, Tristan Mack Wilds, AnnaLynne McCord, Dustin Milligan, Ryan Eggold, Jessica Stroup, Michael Steger og Lori Loughlin.

2 'General Hospital'

Meghan Markle General Hospital
Meghan Markle General Hospital

En af Meghan Markles første tv-optrædener var faktisk i sæbeoperaen General Hospital om dagen. Meghan optrådte i en episode, der blev sendt den 14. november 2002, og i den spillede hun sygeplejersken Jill. General Hospital - som sendte sit 14.000. afsnit den 23. februar 2018 - er absolut en af de længstvarende sæbeoperaer i historien!

1 'Daters håndbog'

Og til sidst, pakke listen op som et af Meghan Markles seneste projekter, før han blev roy alty - Hallmark Channel rom-com Dater's Handbook. I filmen spiller Meghan Markle hovedrollen som Cass, og hun spiller sammen med Kristoffer Polaha, Jonathan Scarfe, Christine Chatelain, Adam Greydon Reid, Zenon Brown, Lynda Boyd og Brittney Wilson. Dater's Handbook blev udgivet i januar 2016, og den har i øjeblikket en vurdering på 5,9 på IMDb.

Anbefalede: