Hvordan blev TikTok-stjernen Jenna Palek så populær?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan blev TikTok-stjernen Jenna Palek så populær?
Hvordan blev TikTok-stjernen Jenna Palek så populær?
Anonim

Jenna Palek er en 24-årig fra Austin, Texas, som har specialiseret sig i at sikre, at dine hverdage er lige så sjove som dine weekender. Palek kom til den konklusion, at verden spildte fem dage af deres uge, bare fordi de skulle arbejde den dag. Influenseren implementerede et strengt regime dedikeret til at tage risici, udforske nye muligheder og have det sjovt! Denne bypige lavede en podcast kaldet "Sjov på hverdage", som virkelig er et must-lytte.

Mens alle har travlt med at vente på fredag… Jenna Palek får det bedste ud af alle sine dage. Jenna har formået at få en tilhængerskare på næsten 500.000 følgere på TikTok. Denne indfødte i Ohio har en baggrund inden for mode, marketing, salg og reklame, hvilket virkelig tilføjer hendes indhold. Jenna Palek har lært sine følgere at være uundskyldende sig selv og at tage dristige skridt.

7 Hvordan Jenna Palek fik sit drømmejob

Jenna Palek havde en åbenbaring, da hun søgte job under en global pandemi. Processen er ikke kun irriterende, men kan få den gennemsnitlige person til at give op. Da Jenna så en jobansøgning til TikTok, blev hun vågen hele natten og kurerede det perfekte CV, indtil stillingen blev taget ned. "TikTok handler om at fremhæve din kreativitet, og jeg var nødt til at gøre noget andet for at blive bemærket," siger Palek. "Hvilken bedre måde at vise mit engagement end at lave en video, der forklarede, hvem jeg er, min joberfaring, og hvorfor jeg er perfekt til stillingen?" Hendes TikTok gik vir alt, og hun blev ringet op af TikToks ledere af talenterhvervelse.

6 Jenna Palek flyttede fra Cleveland til Austin

Før hun vidste af det, var Jenna på et fly til Austin, Texas! Hun afslørede, "De elskede, at jeg var i stand til at bruge platformen på en så unik måde, og innovation er, hvad TikTok handler om."Hendes unikke TikTok-ansøgningsvideo er blevet set mere end 1,6 millioner gange. Jenna blev ved med at fortælle sig selv under ansøgningsprocessen: "Jeg var i stand til ikke kun at finde et job, men et fantastisk job." Jenna ville ikke være, hvor hun er i dag, hvis hun ikke tog risici og satte sig selv derude!

5 Jenna Palek er vært for "Fun On Weekdays"-podcasten

Jenna Palek startede podcasten "Sjov på hverdage" for seks måneder siden og sagde for nylig sit fuldtidsjob hos TikTok op for at fokusere på det. Palek tilskynder til spontanitet hver dag i ugen. Hendes bio lyder: "Jenna Palek er en livsglad pige fra Ohio, der bor i Austin, Texas. Hun opfordrer sine lyttere til at nyde hver dag som et nyt eventyr, lade være med at vente på weekenden for at have det sjovt og for at få deres drømme til at gå i opfyldelse. Podcasten "Fun on Weekdays" giver et kig ind i Jennas liv som en 20-årig bypige, der handler om at skabe muligheder, tage risici og være unapologetisk modig i jagten på sine passioner." Nogle af hendes populære podcast- titler inkluderer "How to Heartbreak", "Fun on Fashion" og "Hvad er endda post-grad?" Hendes relaterbare indhold er grunden til, at Palek havde muligheden for at sige sit job op og lancere en vellykket podcast.

4 gæsteoptrædener fra 'Bachelor' Alum Nick Viall And More

For kun at have 24 podcast-afsnit ude… Jenna Palek ved helt sikkert, hvordan hun skal vælge sine gæster. Indtil videre har Jenna sat sig ned og t alt med bachelor-alumen Nick Viall, tv-kommentatoren Zachary Reality, "Drinking Game"-podcastværten Stephen Antonini, TikToker Louis Levanti, indholdsskaberen Danielle Carolan, influenceren Kennedy Eurich og selvfølgelig Connor Saeli. Jenna Palek er ny i podcastbranchen, men er allerede ved at skabe sig et navn.

3 Connor Saeli og Jenna Paleks forholdsstatus

Connor Saeli var en deltager i Hannah Browns sæson af The Bachelorette. Saeli optrådte også på Bachelor In Paradise, men har ikke rigtig været i rampelyset siden hans optræden i 2019 på tv. For nylig har Connor samarbejdet om TikTok med influenceren Jenna Palek. Brugere af sociale medier har sendt et forhold mellem dem, lige siden parret begyndte at hænge ud.

2 Connor Saelis tanker om en romantik med Jenna Palek

Da Us Magazine-redaktør Sarah Hearon konfronterede Connor om deres potentielle romantik, sagde han: "Bare for at være på forhånd, jeg er single. Jenna, situationen med hende, vi mødte for lidt mindre end et år siden og er på en måde blevet rigtig, rigtig gode venner i løbet af det sidste år.” Bachelorette-alumen fortsatte: "Og så har vi bare brugt mere og mere tid med hinanden i løbet af de sidste, du ved, tre måneder eller deromkring. [Vi er] kommet rigtig tæt på. Og jeg vil sige, at der er dukket spørgsmål op, som: 'OK, kan vi lide hinanden? Er det mere end venner?’ Jeg tror, det er noget, vi stadig prøver at finde ud af.” Jeg har en fornemmelse af, at de fandt ud af det!

1 Jenna Paleks lejlighedsindretning

Jenna er kendt for sin modeindretning udenfor, men Connor sætter gang i det. Fansene har t alt, og de vil have Connor til at indrette og omarrangere Jennas bylejlighed. Hans indretningsevner skinner virkelig i dette øjeblik, og han har nogle gode pointer. Deres følgere kan ikke vente med at se, hvordan hendes lejlighed bliver!

Anbefalede: