Blev Jason Bateman fjernet fra 'The Silver Spoons'-castet for at være for populær?

Indholdsfortegnelse:

Blev Jason Bateman fjernet fra 'The Silver Spoons'-castet for at være for populær?
Blev Jason Bateman fjernet fra 'The Silver Spoons'-castet for at være for populær?
Anonim

Jason Bateman er uden tvivl en af de mest anerkendte stjerner i dag, og det med rette! Selvom han mest er kendt for sine mange roller i film som 'Horrible Bosses', 'Game Night', 'The Change-Up' og 'The Switch', har han været i branchen meget længere, end du nogensinde ville gøre. forventer! Før Jason Bateman blev A-liste-filmstjerne og optrådte i film med Jennifer Aniston, begyndte Jason Bateman sin karriere som A-liste-tv-stjerne!

Bateman blev først fremtrædende i begyndelsen af 80'erne, ja, begyndelsen af 80'erne, hvor han optrådte i tv-serien 'Little House on the Prairie'. Herfra scorede Jason Bateman sig selv en rolle i showet 'Silver Spoons', hvor han spillede en bikarakter, Derek Taylor, dog ser det ud til, at tingene tog ret hurtigt fart for Bateman. Han blev øjeblikkeligt en fanfavorit blandt seerne, men producenterne frygtede, at han var for stor en favorit!

Jason Bateman, Too Famous?

Før Jason Bateman var en massiv filmstjerne til en værdi af 30 millioner dollars, var han en af de mest eftertragtede tv-skuespillere i 80'erne! Jason har været i søgelyset siden 1981, hvilket gør ham til en af de længste og mest hårdtarbejdende mænd i Hollywood med en karriere på 40 år. Jasons første rolle var på 'Little House On The Prairie', hvor han spillede James Cooper. Kun et år inde i rollen, og Jason havde allerede scoret endnu en rolle, idet han spillede Derek Taylor i 'Silver Spoons'.

Showet, som også medvirkede Ricky Schroder, Alfonso Ribeiro og Erin Gray, var et kæmpe hit, og fans kunne ikke få nok af det. Bateman spillede rollen som Derek Taylor, en sekundær karakter og "bad boy" bedste ven til hovedpersonen, Ricky Stratton. Selvom han ikke var i centrum for opmærksomheden, fik hans kloge måder og sjove øjeblikke på skærmen fans til at blive besat af hans karakter. Selvom dette var fantastisk for Jasons karriere som helhed, efterlod det ham i et temmelig tankested, når det kom til at stjæle rampelyset fra de andre stjerner!

Det var på dette tidspunkt, at seriens producenter besluttede at fjerne Jason Bateman fra serien efter 2 sæsoner. I 1984 blev det afsløret, at Jason ikke ville vende tilbage for at spille rollen som Derek Taylor. Mens fans var kede af, at han blev fjernet fra showet, virker det, som om det ikke var af de værste grunde. Jason blev faktisk fjernet fra showet for at være "for populær".

Selv om han fik støvlen, var det på fuldstændig venskabelige vilkår, i betragtning af at netværket og dets ledere lovede at få Bateman en ny rolle i et andet tv-show, og de gjorde netop det!

Kom 1984, kun et par måneder efter afgang fra 'Silver Spoons', scorede Jason rollen som Matthew Burton i hitcomen fra 80'erne, 'It's Your Move'. Dette var begyndelsen på skuespillernes karriere og ville i sidste ende sikre ham en plads i branchen i de næste 35 år. Fra at blive skudt i gang med et show for at være for populært, til at spille hovedrollen i film sammen med store navne som Jennifer Aniston og Rachel McAdams, er det sikkert at sige, at Jason klarede det big time.

Anbefalede: