Natasha Bedingfield er cool med sin bytte, der bliver viral

Indholdsfortegnelse:

Natasha Bedingfield er cool med sin bytte, der bliver viral
Natasha Bedingfield er cool med sin bytte, der bliver viral
Anonim

"Har du nogensinde forestillet dig denne scene den dag, vi skrev dette?" spørger Natasha Bedingfield på sin IG denne weekend. Hun taler med medforfatterne af 'Unwritten', 2004-succesen, der bragte denne britiske kunstner på de globale Billboard-hitlister.

Nu danser folk til det på en måde, som ingen kunne have forudset for 17 år siden. Her er, hvad der skete, da Natasha-byttet dukkede op sammen med nogle Gen Xere, og hendes røv (jep, hendes numse) begyndte at trende verden over.

Det startede med en TikTok-dans

Natasha Bedingfield hænder på ansigtet
Natasha Bedingfield hænder på ansigtet

På godt og ondt bringer flere og flere stjerner med hits i fortiden deres gamle numre ind i nutiden i form af TikTok-dansetrends. J-Lo gjorde det med sin 'Don't Cost a Thing'-udfordring. Gwen Stefani gjorde det også og opmuntrede fans til Hollaback på appen.

Nu får Natashas 'Unwritten' en TikTok-renæssance, inspirerende danse fra brugere som @Gleefuljhits. Det er den konto, der opstod en hårdtslående rutine, som Natasha efterlignede på sin egen TikTok-konto i weekenden.

I den har hun en neontræningsdragt, der på et tidspunkt bliver trukket ned for at vise booty-popping choreo. DET var det, der fangede de flestes opmærksomhed i hendes TikToks kommentarsektion.

Hendes svar er guld

Natashas reaktion på denne form for opmærksomhed? Hilarisk og høfligt anerkendende. Hun virker smigret af kommentarer som "solskinnet var i hendes baglommer hele tiden."

Fans på Twitter har taget et screenshot af nogle af hendes søde svar:

Natasha Bedingfield TikTok kommentar
Natasha Bedingfield TikTok kommentar
Natasha Bedingfield TikTok kommentarer
Natasha Bedingfield TikTok kommentarer

Selv nogle celebs er ved at slå op. En anden sangerinde fra begyndelsen af 00'erne, Jordin Sparks, skrev "dette bringer mig så meget glæde" på Natashas IG-opslag om dansen, og SZA kommenterede: "Først og fremmest fedter det fedt. For det andet er du en legende og det gjorde mig så glad, tak" (med en masse klappende og grinende emojis selvfølgelig).

Hun har t alt om det før

Natasha Bedingfield gul skjorte smilende taler
Natasha Bedingfield gul skjorte smilende taler

Natasha er ikke bleg for at elske sine naturlige aktiver. Her er, hvad hun sagde helt tilbage i 2017 om, at hun aldrig behøver at tage en numse-relateret kirurgisk rejse.

Et andet bemærkelsesværdigt medieøjeblik skete på 'The Show with Jen and Truta'-podcast. De spurgte faktisk Natasha, om hun nogensinde havde tænkt på at skrive et nummer med numse-tema.

"Jeg har et stort bytte, og jeg har masser af ideer til sange," sagde hun på podcasten."Mange gange beder rappere mig om at skrive linjer til dem, jeg synes bestemt, det ville være sjovt at lave sådan noget, men jeg synes, der allerede har været nogle gode booty-sange, der er udkommet for nylig, så."

Vi kan aldrig få nok booty-sange, Natasha! Vi håber, hun velsigner os med sin take snart.

Anbefalede: