Natasha Bedingfield reagerer på viral TikTok-dansetrend med hendes sang 'Unwritten

Natasha Bedingfield reagerer på viral TikTok-dansetrend med hendes sang 'Unwritten
Natasha Bedingfield reagerer på viral TikTok-dansetrend med hendes sang 'Unwritten
Anonim

Natasha Bedingfields "Unwritten" er blevet den seneste TikTok-trend, der har taget hele verden med storm.

Den remixede version er blevet nummeret, der spiller i to koreograferede versioner af danseudfordringen. Både TikTok-brugere @rony_boyy og @gleefuljhits har lavet dansevideoer til sangen og har fået over en million likes på platformen.

Den britiske singer-songwriter har reageret og genskabt TikTok-trenden for egen regning, og både fans og TikTokkers elsker det.

I et andet klip forsøgte Bedingfield sit bedste for at genskabe dansen skabt af @gleefuljhits. TikTok-skaberen kan ses iført lyst neontøj med en maske i klippet, med billedteksten Her går ?? Elsker elsker elsker denne dans, du lavede? ❤️ ?.”

Lige nu har TikTok-videoen i øjeblikket over 700.000 likes.

Bedingfield udgav sit debutalbum Unwritten i 2004. Sangen med samme navn steg til popularitet i 2006, efter at den blev vist som temasang for MTV's The Hills.

I et nyligt Instagram-opslag takkede Bedingfield TikTok-skaberne for at have forvandlet hendes sang til en fornøjelig dansetrend, og hentydede i spøg til at fejle i den vanskelige koreografi.

"Esensen af 'Unwritten' handler om, hvor vidunderlige, uventede ting kan ske når som helst, og disse tik tok-danse, jeg bliver ved med at se for nylig, kunne ikke være mere vidunderlige og uventede," sagde hun i indlægget. "Det er en sand fornøjelse at forsøge at følge med (selvom jeg gør mig selv til grin)."

Anbefalede: