Aaron Taylor Johnson gjorde det stort med disse film

Indholdsfortegnelse:

Aaron Taylor Johnson gjorde det stort med disse film
Aaron Taylor Johnson gjorde det stort med disse film
Anonim

Den engelske skuespiller Aaron Taylor-Johnson blev berømt i slutningen af 2000'erne, og siden da har han medvirket i adskillige succesfulde projekter. I dag er skuespilleren bedst kendt for at spille karakteren Pietro Maximoff i Marvel Cinematic Universe.

I dag ser vi nærmere på, hvor succesfulde Aaron Taylor-Johnsons film er i billetkontoret. Bliv ved med at rulle for at finde ud af, hvilken af skuespillerens film, der endte med at indtjene over 1 milliard USD.

10 'Anna Karenina' - Box Office: $68,9 millioner

Kicking the list off er det historiske romantiske drama Anna Karenina fra 2012, som er tilpasset fra Leo Tolstoys roman fra 1877 af samme navn. I den spiller Aaron Taylor-Johnson grev Alexei Kirillovich Vronsky, og han spiller sammen med Keira Knightley, Jude Law, Kelly Macdonald, Matthew Macfadyen og Domhnall Gleeson. Anna Karenina har i øjeblikket en vurdering på 6,6 på IMDb, og den endte med at indbringe 68,9 millioner dollars ved billetkontoret.

9 'Savages' - Box Office: $83 millioner

Næste på listen er actionfilmen Savages fra 2012, hvor Aaron Taylor-Johnson portrætterer Ben Leonard. Udover Taylor-Johnson har filmen også Taylor Kitsch, Blake Lively, Benicio del Toro, Salma Hayek og John Travolta i hovedrollerne. Savages er baseret på Don Winslows roman af samme navn, og den har i øjeblikket en vurdering på 6,4 på IMDb. Filmen endte med at tjene 83 millioner dollars ved billetkontoret.

8 'The Illusionist' - Box Office: $87,8 millioner

Lad os gå videre til den romantiske mysteriefilm fra 2006 The Illusionist. I den portrætterer Aaron Taylor-Johnson den unge Eduard Abramovich, og han spiller sammen med Edward Norton, Paul Giamatti, Jessica Biel, Rufus Sewell og Eddie Marsan.

Filmen er løst baseret på Steven Millhausers novelle Eisenheim the Illusionist, og den har i øjeblikket en vurdering på 7,6 på IMDb. Illusionisten endte med at tjene 87,8 millioner dollars ved billetkontoret.

7 'Shanghai Knights' - Box Office: $88,3 millioner

Kampsportsactionkomedie Shanghai Knights fra 2003 er den næste. I den spiller Aaron Taylor-Johnson Charlie Chaplin, og han spiller sammen med Jackie Chan, Owen Wilson, Fann Wong, Donnie Yen og Aidan Gillen. Filmen er efterfølgeren til Shanghai Noon, og det er den anden aflevering i Shanghai-franchisen. Shanghai Knights har en vurdering på 6,2 på IMDb, og det endte med at indtjene 88,3 millioner dollars ved billetkontoret.

6 'Kick-Ass' - Box Office: $96,2 millioner

Næste på listen er den sorte komedie-superhelt Kick-Ass fra 2010, hvor Aaron Taylor-Johnson spiller Dave Lizewski / Kick-Ass. Udover Taylor-Johnson har filmen også Christopher Mintz-Plasse, Chloë Grace Moretz, Mark Strong og Nicolas Cage i hovedrollerne. Kick-Ass er baseret på tegneserien af samme navn, og den har i øjeblikket en vurdering på 7,6 på IMDb. Filmen endte med at tjene 96,2 millioner dollars ved billetkontoret.

5 'The King's Man' - Box Office: $125,9 millioner

Spionfilmen The King's Man fra 2021 åbner top fem på dagens liste. I den spiller Aaron Taylor-Johnson vicekorporal Archie Reid/Lancelot, og han spiller sammen med Ralph Fiennes, Gemma Arterton, Rhys Ifans, Matthew Goode og Tom Hollander. Filmen er den tredje aflevering i den britiske Kingsman-franchise, og den har i øjeblikket en rating på 6,3 på IMDb. The King's Man endte med at indtjene 125,9 millioner dollars ved billetkontoret.

4 'Tenet' - Box Office: $363,7 millioner

Lad os gå videre til 2020 sci-fi action-spionfilmen Tenet. I den spiller Aaron Taylor-Johnson Ives, og han spiller sammen med John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia og Michael Caine.

Filmen følger en CIA-agent, der lærer at manipulere tid - og den har i øjeblikket en vurdering på 7,3 på IMDb. Tenet endte med at indtjene 363,7 millioner dollars ved billetkontoret.

3 'Godzilla' - Box Office: $529 millioner

Åbner top tre på dagens liste er monsterfilmen Godzilla fra 2014, som er den 30. film i Godzilla-serien. I den portrætterer Aaron Taylor-Johnson US Navy EOD LT Ford Brody, og han spiller sammen med Ken Watanabe, Elizabeth Olsen, Juliette Binoche, Sally Hawkins og Bryan Cranston. Godzilla har i øjeblikket en vurdering på 6,4 på IMDb, og den endte med at tjene 529 millioner dollars ved billetkontoret.

2 'Captain America: The Winter Soldier' - Box Office: $714,4 millioner

Den andenplads på dagens liste er superheltefilmen Captain America: The Winter Soldier fra 2014. I den spiller Aaron Taylor-Johnson Pietro Maximoff / Quicksilver, og han spiller sammen med Chris Evans, Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Anthony Mackie og Cobie Smulders. Filmen er en efterfølger til C aaptain America: The First Avenger, og det er den niende film i Marvel Cinematic Universe. Captain America: The Winter Soldier har i øjeblikket en 7.8 på IMDb, og det endte med at tjene 714,4 millioner dollars ved billetkontoret.

1 'Avengers: Age Of Ultron' - Box Office: $1.403 milliarder

Og endelig afslutter listen på førstepladsen superheltefilmen Avengers: Age of Ultron fra 2015, hvor Aaron Taylor-Johnson også spiller Pietro Maximoff / Quicksilver. Filmen har Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans og Scarlett Johansson i hovedrollerne - og det er efterfølgeren til The Avengers og den 11. film i Marvel Cinematic Universe. Avengers: Age of Ultron har i øjeblikket en vurdering på 7,3 på IMDb, og den endte med at indtjene imponerende 1,403 milliarder dollars ved billetkontoret.

Anbefalede: