Det er svært at tro, at Mickey Rourke faktisk gjorde alle disse ting

Indholdsfortegnelse:

Det er svært at tro, at Mickey Rourke faktisk gjorde alle disse ting
Det er svært at tro, at Mickey Rourke faktisk gjorde alle disse ting
Anonim

Mickey Rourke er en af de mest excentriske mennesker i Hollywood. Den tidligere bokser og Oscar-nominerede skuespiller har en berygtet kærlighed til hunde, en igangværende fejde med ekspræsident Donald Trump, der involverer afdøde Tupac Shakur, var et hjerteknusende sexsymbol i 1980'erne og har givet verden noget af det mest bizarre. takketaler og interviews, man kan finde på internettet.

Rourkes karriere strækker sig over flere årtier, han begyndte at bokse i 1970'erne, men skiftede snart til skuespil, så tilbage til boksning og derefter tilbage til skuespil igen. Fans undrer sig også over, hvad hans tankeproces var, da han traf bestemte livsbeslutninger, som hans notorisk forkludrede plastikkirurgi. Hvem ved, hvorfor Mickey Rourke gør, hvad han gør, lad os lige tage et kig på, hvad hans fjols er.

7 Mickey Rourke takkede sin hund under en pristale

Mickey Rourke vandt en Golden Globe for sin præstation i 2008s succesfilm The Wrestler, og den aften, han fik belønningen, kom kort efter, at en af hans hunde var død. Rourke takkede grædende sin hvalp og alle hans hvalpe. Rourke elsker dyr, især hunde, og under talen varmede Rourke nogle hjerter og løftede nogle øjenbryn på samme tid, da han takkede sine hunde. Da han blev interviewet af Barbara W alters, afslørede Rourke, at hans kærlighed til sine hunde reddede hans liv.

6 Mickey Rourke flirtede med Jessica Biel på 'The Graham Norton Show'

I et afsnit fra 2008 af The Graham Norton Show var to af Nortons gæster Jessica Biel og Mickey Rourke. Rourke var der for at promovere The Wrestler. Under interviewet ramte Rourke åbenlyst og diskret på skuespillerinden konstant, og trak hende endda til side, da Graham Norton efterlod de to alene på scenen for at lave noget publikumsarbejde. På det tidspunkt var hun ikke officielt begyndt at date Justin Timberlake endnu, men hvorvidt Biel gengældte Rourkes tilnærmelser forbliver et mysterium. Nå, selv de mest berømte fortjener lidt privatliv.

5 Mickey Rourke bryder sammen og græder, ligesom en masse

Man kunne tro, at en tidligere bokser ville være for macho til at vise frygt, smerte eller tårer, men enhver, der tror, at Rourke ikke er den følelsesmæssige type, tager helt fejl. Mickey Rourke græder, og han græder meget, som en hel masse! I en profil fra New York Times indrømmer Rourke, at han er en meget følelsesladet mand, men at han også har meget at være følelsesladet over. Han udholdt en smertefuld skilsmisse i 1980'erne, hans far var forfærdeligt misbrugt, hans bror døde af kræft, hans skilsmisse drev ham ud i en forfærdelig depression, og han græder, fordi han er fyldt med fortrydelser over, hvordan hans arrogance saboterede ham selv og hans karriere.

4 Mickey Rourke fik plastikkirurgi

Mickey Rourke fik gjort noget arbejde, og resultaterne var… mildest t alt ikke fantastiske. Rourke blev betragtet som et sexsymbol i 1980'erne takket være sin rolle i Body Heat. Så hvorfor Rourke følte behovet for at gå under kniven forbliver et mysterium for fans. Hvad der ikke er et mysterium, er offentlighedens opfattelse af hans operation. Rourkes plastikkirurgi betragtes som en af de værste i Hollywoods historie.

3 Mickey Rourke var involveret i en retssag, der omfattede Tupac Shakur og Donald Trump

Mickey Rourke har været a-politisk i det meste af sit liv, selvom han var en vokal tilhænger af George W. Bush og invasionen af Irak, havde han aldrig stemt før 2020. Rourke stemte for første gang nogensinde i 2020-valget til trods for sin mangeårige fjende, tidligere præsident Donald J. Trump. Dengang Trump blot var en berømthedsmogul i 1990'erne, kom Trump i en fejde med Tupak Shakur og Mickey Rourke, der resulterede i, at Trump forsøgte at sagsøge Rourke og Tupac. Nej, det er ikke en trykfejl, tro det eller ej, det er alt sammen sandt, USA's ekspræsident forsøgte at sagsøge Tupac og fyren fra The Wrestler.

2 Mickey Rourke rev sin maske af under 'The Masked Singer'

Rourke chokerede både fans og dommere på The Masked Singer, da han deltog i konkurrencen. Det var ikke hans tilstedeværelse, der overraskede alle, det var, hvordan han brød rækker med showets tradition. I et øjebliks panik, da han følte, at han nærmede sig et hedeslag efter en optræden, rev Rourke sin maske af, før dommerne fik mulighed for at gætte, og før publikum fik mulighed for at stemme. Rourke syntes ikke at have noget imod, at han havde elimineret sig selv fra showet, han var bare glad for at komme ud af kostumet.

1 Mickey Rourke har 'sluttet op med at spille' flere gange

Rourke har haft en meget op og ned karriere, lige siden han startede som skuespil. Han forlod boksning til Hollywood og forlod Hollywood for boksning og vendte tilbage til skuespil igen. Nu ser hans karriere ud til at være blevet bremset endnu en gang, hvilket får fans til at spekulere på, om han er ved at tage endnu en pause. Rourkes karriere kæmpede mest i slutningen af 1990'erne og begyndelsen af 2000'erne, og han var kun i stand til at finde arbejde i billigt lavet direkte-til-video-film. Wrestler vendte fuldstændig sin karriere, og han var tilbage på toppen, selv med hovedrollen som Iron Man-skurken Whiplash i MCU. Hvem ved, hvad fremtiden bringer for Hollywoods mest excentriske skuespiller? Han er sådan uforudsigelig.

Anbefalede: