Gæsteskuespillere på 'One Tree Hill', der gjorde det stort

Indholdsfortegnelse:

Gæsteskuespillere på 'One Tree Hill', der gjorde det stort
Gæsteskuespillere på 'One Tree Hill', der gjorde det stort
Anonim

One Tree Hill kørte i ni lange sæsoner og havde masser af gæsteskuespillere undervejs. Showet kørte så længe, at fans måske ikke engang husker nogle af de gæsteskuespillere, der optrådte i showet. Nogle af disse skuespillere fortsatte med at gøre det stort i Hollywood og kan kreditere One Tree Hill for at give dem en af deres første store roller.

Showet caster ofte skuespillere, som endnu ikke var kendte, men det gav de kommende stjerner et udgangspunkt for deres karriere og en mulighed for dem til at få noget skærmarbejde under bæltet.

Lad os gå en tur ned ad memory lane og se, hvem der optrådte i teenagedramaserien, før de fik navne i branchen. Fra sangere til prisvindende skuespillere, vil du måske blive overrasket over, hvem der besøgte Wilmington i de tidlige dage af deres karriere.

8 Jana Kramer

Jana Kramer var en ukendt, før hun fik rollen som sangeren Alex Dupre på One Tree Hill. Siden har hun skabt sig et navn i musikbranchen som countryartist fra Nashville. Hun har også sin egen podcast, der hedder Whine Down with Jana Kramer. Hun har adskillige country-albums på bagen og har lavet adskillige lavet-til-tv-film såsom A Welcome Home Christmas og Christmas in Louisiana.

7 Evan Peters

Evan Peters har gjort en stor karriere for sig selv, siden han spillede et uroligt gymnasiebarn i One Tree Hill. Hans karakter, Jack Daniels, var venner med Brookes plejedatter, Sam, og optrådte i seks afsnit af serien. Peters vandt en Emmy-pris for sit arbejde på Mare of Easttown i 2021. Fans kender ham muligvis også for hans arbejde på FX's American Horror Story samt for at portrættere rollen som Michael Scotts nevø på NBC's The Office.

6 Bryan Greenberg

Bryan Greenberg har optrådt i adskillige film og tv-shows siden hans tidlige dage i Wilmington. Ikke længe efter sin tid på One Tree Hill blev han rekrutteret af George Clooney til sin HBO-serie Unscripted. Han har siden lavet flere film, herunder Bride Wars med Kate Hudson og Anne Hathaway og Friends with Benefits med Justin Timberlake og Mila Kunis. Han fortsatte også med at spille hovedrollen i komedieserien How to Make It in America på HBO og havde en tilbagevendende rolle på The Mindy Project som Mindys kærlighedsinteresse.

5 Joe Manganiello

Joe Manganiello, der nu er berømt for at være gift med Modern Family-stjernen Sofia Vergara, fortsatte med at være fast i True Blood efter sin tid på One Tree Hill som Brookes kærlighedsinteresse, Owen. Han fortsatte også med at spille i Magic Mike og havde en rolle i What To Expect When You're Expecting. Han havde også en tilbagevendende rolle på CBS's How I Met Your Mother. I 2010 blev han kåret som en af People's mest sexede mænd i live.

4 Ashley Rickards

Ashley Rickards er berømt for at spille hovedrollen som Jenna Hamilton på MTV's komedieserie, Awkward. Før hun fik den store rolle, portrætterede hun Brookes plejedatter, Sam, på One Tree Hill. Hun har også lavet en håndfuld film siden hendes One Tree Hill-dage, herunder Behaving Badly sammen med Selena Gomez og The Outcasts med Victoria Justice. Hun er også blevet nomineret til en Critics' Choice TV Award for sit arbejde på Awkward.

3 Candice Patton

Før hun fortsatte med at spille Iris West i CW-serien The Flash, optrådte Candice Patton i to afsnit af One Tree Hill som Tanesha, værelseskammeraten til Amanda Schulls psykostalker-karakter, Katie. Det var så lille en del, så det er vanvittigt at tænke på, at hun fortsatte med at spille den kvindelige hovedrolle på et andet langvarigt hit CW-show. Efter sin rolle på One Tree Hill optrådte hun også i ni afsnit af The Game på BET.

2 BJ Britt

BJ Britt optrådte i fem afsnit af One Tree Hill og spillede rollen som Devon Fox, en basketballspiller og rival til Nathans i sæson seks. Han har siden optrådt i filmen Vampires Suck sammen med Matt Lanter og havde en stor rolle i anden sæson af Lifetime-serien, UnREAL, hvor han spillede rollen som Darius Beck. Han havde også en rolle på ABC's Agents of S. H. I. E. L. D. samt BETs første timelange manuskriptdrama, Being Mary Jane.

1 India de Beaufort

India de Beaufort har skabt sig et navn i tv-verdenen og optrådt i adskillige populære shows gennem årene. En af hendes tidlige roller var at portrættere Miranda Stone, kærlighedsinteressen for bartender Grubbs i tolv afsnit af One Tree Hill i sæson syv. Siden da er hun gået med at spille på ABC Familys Jane By Design, ABC's Blood and Oil og Kevin (Probably) Saves the World. Hun har også haft tilbagevendende roller på Veep og Zoey's Extraordinary Playlist.

Anbefalede: