Johnny Depp afslører, hvorfor hans datter sprang over sit bryllup med Amber Heard

Johnny Depp afslører, hvorfor hans datter sprang over sit bryllup med Amber Heard
Johnny Depp afslører, hvorfor hans datter sprang over sit bryllup med Amber Heard
Anonim

Johnny Depp brugte de sidste to dage på at vidne i sin ærekrænkelsessag mod Amber Heard. Tidligere i morges afslørede skuespilleren, hvorfor hans datter, den 22-årige skuespillerinde Lily-Rose Depp, undlod at deltage i deres bryllup for mere end seks år siden.

"Min datter Lily-Rose kom ikke til brylluppet. Hun og Ms. Heard var ikke på særlig gode vilkår af flere grunde," fort alte Johnny i retten.

I henhold til PEOPLE Magazine beskrev skuespilleren sin eks's påståede stofmisbrug, idet han anklagede Amber og hendes venner for at have deltaget i rekreative stoffer ved deres bryllup i 2015, der blev holdt på Bahamas.

I en anden del af sit vidnesbyrd sagde Johnny, at han blev i ægteskabet, fordi han havde set sin far blive på trods af sin mors misbrug.

Et år efter deres bryllup ansøgte Amber om skilsmisse og søgte et tilholdsforbud mod Johnny og anklagede ham for verb alt og fysisk misbrug. Skuespilleren Pirates of the Caribbean afviste påstandene, og deres skilsmisse blev givet i 2017.

Året efter skrev Amber en udtalelse til The Washington Post, hvori hun beskrev det misbrug, hun hævder at have været udsat for i deres ægteskab. Som svar sagsøgte Johnny hende for ærekrænkelse i begyndelsen af 2019 og afviste igen hendes påstande.

Amber var hurtig til at indgive en kontrasag og hævdede, at hendes eksmand var ansvarlig for chikane, hun blev udsat for online, og som forsøgte at få hende fyret fra projekter, herunder Aquaman og en kampagne for L'Oréal..

I sine åbningserklæringer forklarede Johnny, at han var tvunget til at indlede retssagen på $50 millioner for at rense luften og fastslå "sandheden." "Da jeg vidste, at der ikke var nogen som helst sandhed i det, følte jeg, at det var mit ansvar ikke kun at stå op for mig selv i det tilfælde, men at stå op for mine børn, som på det tidspunkt var 14 og 16," fort alte skuespilleren i retten.

Amber har ikke taget stilling endnu, men forventes til næste uge. Hendes juridiske team hævder, at de planlægger at afsløre Johnnys mange former for misbrug, som de hævder omfatter seksuelle overgreb.

Dette er ikke den første retssag, Johnny har indledt på grund af sin ekskones påstande. Han sagsøgte også The Sun for at omtale ham som en "wife beater". Han tabte dog sagen i 2020 såvel som sit forsøg på at omstøde afgørelsen året efter.

Anbefalede: