Travis Scott laver en overraskende Coachella-forestilling 6 måneder efter Astroworld

Travis Scott laver en overraskende Coachella-forestilling 6 måneder efter Astroworld
Travis Scott laver en overraskende Coachella-forestilling 6 måneder efter Astroworld
Anonim

Et halvt år efter Astroworld-tragedien indtog Travis Scott scenen i weekenden for at lave en overraskende optræden til en Coachella-efterfest.

Ifølge E! Nyheder, Travis lavede, gav et hurtigt sæt på Revolve Festival After Party den 16. april i La Quinta, Californien. "Travis kom ind i DJ-standen med DJ Chase B," fort alte en festdeltager til publikationen. "Han spillede bangers, men 'gåsehud' var publikum tak."

På trods af rapperens seneste kontroverser sagde insideren, at deltagerne var "super begejstrede" for hans præstation. "Alle dansede og sang med," tilføjede de. Kylie Jenner, der deler to børn med Travis, blev ikke set ved koncerten.

Der var tidligere rygter om, at Travis ville lave en overraskende præstation sammen med Kanye West, som skulle stå i hovedrollen Coachella. Ye blev dog senere trukket ud af sættet efter en række uregelmæssig onlineadfærd.

Travis' afterparty-optræden markerer en af de første forestillinger, han har givet siden den tragiske Astroworld-festival. I sidste måned vendte han officielt tilbage til scenen under Darren Dzienciol og Richie Akivas pre-Oscars-fest, der blev afholdt i en privat bolig i Bel-Air.

Astroworld er en årlig musikfestival, der drives af Travis i Houston, Texas, som han grundlagde i 2018. I løbet af dens 2021-udgave i november opstod der et rush, der dræbte 10 mennesker og sårede hundredvis af andre.

Travis fik modreaktioner efter tragedien. Han blev kritiseret for at fortsætte med at optræde under bølgen samt deltage i en afterparty efter begivenheden. Senere blev han anklaget for at opmuntre til kaotisk adfærd online forud for festivalen ud over ikke at have implementeret tilstrækkelige sikkerhedsforanst altninger.

Travis adresserede hændelsen på Twitter den følgende dag.

Han tilføjede: "Jeg er forpligtet til at arbejde sammen med Houston-samfundet for at helbrede og støtte familierne i nød."

Travis er nu i centrum for adskillige million-dollar retssager relateret til Astroworld-tragedien. Tidligere i år blev det rapporteret, at alle retssager tilsammen er værd over $10 millioner. Det er ikke kun Travis, der er nævnt i retssagerne. Sagerne nævner også Apple Music, Live Nation, NRG Stadium og Drake som tilt alte.

Travis afviser i øjeblikket alle beskyldninger om forseelser. Hans team har også anmodet om, at retssagerne blev afvist uden fordomme.

Anbefalede: