Prins Andrew afregner $8,9 mio. gæld, kan alligevel blive frataget kongelige titler

Indholdsfortegnelse:

Prins Andrew afregner $8,9 mio. gæld, kan alligevel blive frataget kongelige titler
Prins Andrew afregner $8,9 mio. gæld, kan alligevel blive frataget kongelige titler
Anonim

Mens prins Andrew bestemt ikke trives i øjeblikket, er det lykkedes ham endelig at afvikle sin gæld på 8,9 millioner dollar til den franske socialist Isabelle de Rouvre. Han har dog lidt tid til at fejre, da han i øjeblikket venter med tilbageholdt åndedræt på den amerikanske dommer Kaplans afgørelse om, hvorvidt hans sag om seksuelle overgreb skal forfølges - en udsigt, der vil vise sig at være katastrofal ikke kun for Andrew, men også for monarkiet. hertugens gældsliste endelig slettet (i hvert fald med Rouvre), kan han begynde på sin søgen efter at sælge sin 23 millioner dollars schweiziske hytte, et salg, der er en integreret del af hans levebrød, nu hvor dronningen efter sigende har sat en stopper for hemmeligt at kanalisere millioner ind i hans juridiske forsvarsfond.

Rygter tyder på, at prinsen kan blive tvunget til at miste sine kongelige titler

Alligevel er kongelige penge ikke det eneste, som Andrew kan blive blokeret fra, da rygter cirkler, der tyder på, at han også kan blive tvunget til at miste sine kongelige titler. Virginia Giuffres anklager om seksuelt misbrug mod prinsen har været skadeligt for monarkiets omdømme, med 'abolishthemornachy' trending på Twitter kort efter nyheden om sagen brød ud.

Nigel Cawthorne, forfatter til værket 'Prince Andrew: Epstein, Maxwell and the Palace', har udt alt: "Et grundigt og kritisk kig fra Buckingham Palace til prins Andrews titler, inklusive HRH, er længe ventet."

"Det er et omdiskuteret spørgsmål, om denne rapport har ventet for længe til at lægge tilstrækkelig afstand mellem prinsens dårlige valg af venner og paladsets egen passivitet over bekymrende overskrifter på femten år og tælle."

En kongelig insider har afsløret, at Andrew 'nu betragtes som giftig'

Sådanne overbevisninger blev også delt af en kongelig insider, der erklærede "Selv hvis Andrew er fuldstændig frikendt for enhver forseelse, betragtes han nu som giftig. Det forventes, at han vil gøre det ordentlige og træde tilbage."

I øjeblikket kæmper Andrews forsvarsadvokater hårdt for at få hans sag afvist og hævder, at Giuffre ikke længere lovligt har lov til at forfølge sine angribere efter hendes accept af et forlig på $500.000 fra afdøde Jeffrey Epstein. Aftalen underskrevet af begge parter i 2009 sagde, at den ville…

“Frigivelse … og for evigt afskedigelse … anden part og enhver anden person eller enhed, der kunne have været inkluderet som en potentiel sagsøgt … fra alle, og alle former for, handlinger og handlinger fra Virginia Roberts, inklusive statslige eller føderale, årsag og årsager til handling.

Selv om det lykkes prinsen at få en afskedigelse ved retten, vil det ikke hjælpe med at slukke offentlighedens vrede over anklagerne – hans navn vil ikke blive renset, alt hvad der vil blive opnået er, at han bliver lovligt slap af krogen.

Anbefalede: