Jake Gyllenhaal reagerer på Taylor Swifts 'All Too Well'-skygge

Indholdsfortegnelse:

Jake Gyllenhaal reagerer på Taylor Swifts 'All Too Well'-skygge
Jake Gyllenhaal reagerer på Taylor Swifts 'All Too Well'-skygge
Anonim

Taylor Swift sendte os alle tilbage til 2010 med genindspilningen fra hendes album Reds "All Too Well". Den nye 10-minutters version plus tilføjelsen af en kortfilm har fans i fuldstændig chok og vantro.

Swifties har mistænkt, at sangen skrevet i 2012 kan have handlet om hendes tre måneder lange forhold til skuespilleren Jake Gyllenhaal… og de var korrekte.

Kortfilmen med Dylan O'Brien og Sadie Sink i hovedrollerne og blev skrevet og instrueret af Taylor selv. Videoen viste ins og outs af Taylors perspektiv under deres slyngning, og hvor knust hun var, da den sluttede.

Der var så mange små ironier og meningsfulde symboler, at det virkelig var et filmisk mesterværk.

Hendes nye tekster "Jeg bliver ældre, men dine elskere forbliver på min alder" og "Du sagde, at hvis vi havde været tættere på i alder, ville det måske have været fint / og det fik mig til at ville dø," beviser selv mere, at sangen handler om Jake.

Da Taylor og Jake datede, var de ni år fra hinanden, hun fyldte 21, og han var 30, og deres aldersforskel var angiveligt en stor årsag til deres splittelse.

Taylor Swift All Too Well: The Short Film

Historien t alte til mange Taylor Swift-fans, der har været igennem et lignende forhold. Det t alte dog ikke så godt til Jake Gyllenhaal.

"Jake har ingen interesse i noget af det," siger insideren. "Han læser ikke sladder eller er opmærksom på det." Kilden tilføjer om Jake: "Han lever sit liv og fokuserer på sig selv. Han ignorerer al støjen."

Hans bestie Ryan Reynolds er blevet vist synge med og støtte Taylor Swift under hendes Saturday Night Live-optræden. Dette gned fans den forkerte vej, og forhåbentlig tager Gyllenhaal det ikke alt for personligt.

Hans kone, Blake Lively, er en del af Taylors næste projekt, så det virker meget sandsynligt, at han bare støtter Blake.

Blake og Ryan ser Taylor på SNL

Ryan vises synge med på Taylors "All Too Well"-optræden.

Taylor Swifts nye musikvideo til hendes sang "I Bet You Think About Me", instrueret af Blake Lively, debuterede i mandags.

Anbefalede: