Jake Gyllenhaal taler endelig til sin eks Taylor Swifts 'All Too Well

Indholdsfortegnelse:

Jake Gyllenhaal taler endelig til sin eks Taylor Swifts 'All Too Well
Jake Gyllenhaal taler endelig til sin eks Taylor Swifts 'All Too Well
Anonim

Jake Gyllenhaal bryder endelig sin tavshed på et af årtiets mest afgørende spørgsmål: Har hans ekskæreste Taylor Swift skrevet sangen All Too Well om ham? Sangen, som kritikere anså for at være blandt Taylors bedste, har konstant ophidset fans, og Jake blev endda et verdensomspændende trendemne på Twitter og TikTok, da Taylor genudgav sangen.

Taylor Swift-fans har altid antaget, at "Alt for godt" blev skrevet om Jake Gyllenhaal, men hun har aldrig bekræftet det

Taylor, der har ry for at holde sine læber forseglede, når det kommer til at navngive inspirationen til hendes musik, har aldrig bekræftet, hvem All Too Well blev skrevet om. Swifties har i årevis spekuleret i, at sangen handlede om Jake, som Taylor datede i tre måneder i 2010, før hun udgav sangen på sit album Red.

Endelig har Jake taget fat i sagen.

“Det har intet med mig at gøre. Det handler om hendes forhold til sine fans," sagde han i et interview med Esquire.”Det er hendes udtryk. Kunstnere benytter sig af personlige oplevelser for at få inspiration, og det har jeg ikke misundelse over for nogen."

Jake Gyllenhaal mener, at Swifties virkelig skal falde til ro og holde op med at spørge ham om det tørklæde

Da han blev spurgt om fansens reaktion på sangen, og hvis den havde påvirket hans liv, sagde Jake: "På et tidspunkt tror jeg, det er vigtigt, når tilhængere bliver uregerlige, at vi føler et ansvar for at have dem til at være civile og civile. ikke tillade cybermobning i ens navn."

Skuespilleren tog en lang eftertænksom pause, før han fortsatte: "Det beder om et dybere filosofisk spørgsmål. Ikke om noget individ i sig selv, men en samtale, der giver os mulighed for at undersøge, hvordan vi kan-eller bør, selv-tage ansvar for det, vi sætter ind i verden, vores bidrag til verden. Hvordan fremkalder vi en samtale? Det ser vi i politik. Der er vrede og splittelse, og det er bogstaveligt t alt livstruende i det yderste."

Et tørklæde nævnt i sangteksten er blevet noget af et sagnomspundet tilbehør. Medier har hævdet, at den oprindeligt blev tabt hos Jakes søstre, skuespillerinden Maggie Gyllenhaal. Taylor fik aldrig sit tørklæde tilbage, og dets opholdssted er blevet et popkulturelt mysterium, hvor mange er enige om, at det legendariske tørklæde er blevet mere end et simpelt stykke overtøj.

Tørklædet er blevet et symbol i Swifts fandom, inspirerende vittigheder, memer og interviewspørgsmål.

Anbefalede: