Alt, hvad Kat Dennings har lavet siden '2 Broke Girls

Indholdsfortegnelse:

Alt, hvad Kat Dennings har lavet siden '2 Broke Girls
Alt, hvad Kat Dennings har lavet siden '2 Broke Girls
Anonim

Kat Dennings har haft en fantastisk karriere på det store lærred, hvor hun har lavet alt fra store franchisefilm i MCU til komedieklassikere som The 40-Year-Old Virgin. Selvfølgelig har hendes arbejde på tv også været spektakulært.

Dennings spillede hovedrollen på 2 Broke Girls i årevis som den elskelige Max. Showet var vildt populært show, på trods af den hårde kritik, det mødte. Seriens kundeemner var lige så tykke som tyve under produktionen, og dette var en vigtig faktor i seriens fortsatte succes.

Serien sluttede tilbage i 2017, og siden da har Dennings holdt kursen og har gjort et væld af arbejde. Lad os se nærmere på, hvad hun har lavet.

'2 Broke Girls' var et kæmpe hit for Kat Dennings

I 2011 debuterede 2 Broke Girls på CBS, og på det tidspunkt havde publikum ingen idé om, at showet ville blomstre til et kæmpehit.

Med Kat Dennings og Beth Behrs i hovedrollerne havde 2 Broke Girls den perfekte dynamik på skærmen med sine to hovedroller. Det fangede masser af fejl for dets brug af stereotyper og racehumor, men fans nød tydeligvis, hvad showet bragte til bordet.

I 6 sæsoner og næsten 140 afsnit var showet en bragende succes på den lille skærm. Dennings var allerede populær, men hendes tid på showet tog hendes berømmelse til et helt nyt niveau.

Mens hun tjente penge nok til aldrig at arbejde igen, valgte Dennings i stedet at fortsætte med at optræde efter showets afslutning.

Dennings lavede kun én film, men har udført masser af tv-arbejde

I filmverdenen har Dennings holdt tingene småt siden sin tid på 2 Broke Girls. Siden seriens afslutning i 2017 har hun kun lavet én film, Friendsgiving, som var et lille projekt, der ikke skabte meget buzz.

På den lille skærm har Dennings dog gjort en del arbejde de seneste år. Hun har lavet stemmearbejde på Big Mouth, har optrådt på Drunk History og er i øjeblikket medvirkende på Dollhouse, som netop blev hentet til en anden sæson.

Succesen med Dollhouse har været stor for Dennings, som har en ægte forbindelse med sine medstjerner. Dette har oversat godt til, hvad fans ser på skærmen.

Da Dennings t alte om dette med Collider, sagde Dennings: "Jeg elsker dem alle så højt, og vi har virkelig et rigtigt venskab i gang. En del af det magiske ved showet er at se fire rigtige venner interagere, fordi du virkelig kan Ikke forfalske den kemi. Det er klart, at vi i sæson 1 lærte hinanden rigtig godt at kende, og vi savnede alle hinanden så meget, fordi der skete noget mellem sæson 1 og sæson 2, og vi nåede ikke at se hinanden Det var så fantastisk endelig at se dem alle igen, og det var en helt speciel oplevelse."

Det har været fantastisk for fans at se Dennings trives med en frisk serie, men lige sidste år havde skuespillerinden en fandom i vanvid, da hun chokeret tilbage til en velkendt rolle.

Kat Dennings er tilbage som Darcy i MCU

I det, der kom som en kæmpe overraskelse for MCU-fans, var Dennings tilbage i folden som Darcy Lewis under begivenhederne i WandaVision. Det var år siden, fans så karakteren, og Dennings var begejstret over, at franchisen har udviklet karakteren til en ny række af projekter.

"Jeg er så taknemmelig over for forfatterne for at give hende denne rige baggrundshistorie, fordi sidste gang vi så hende, var hun Jane Fosters praktikant, og vittigheden var, at hun er en hovedfag i statskundskab og ikke en hovedfag i naturvidenskab. Det er virkelig sjovt at se, at [den] indflydelse Jane Foster havde på hendes resultater i, at hun faktisk blev astrofysiker… Hun er den samme pige, men nu har hun en masse grader og en masse information. Hun er en chef nu," sagde hun.

Det var forbløffende for fans at se hende i karakter igen, og tingene blev endnu bedre, da Dennings vendte tilbage til MCU for at indtale karakteren på What If…, som debuterede meget senere i 2021.

Det har været fantastisk at have Dennings tilbage i folden, og skuespillerinden er med på at spille karakteren i fremtidige projekter.

"Det er altid op til magterne. Jeg tror, de har lagt mærke til alle kommentarerne. Jeg ville gøre det med et hjerteslag," sagde hun.

Kat Dennings har været ret travlt siden hendes 2 Broke Girls-dage, og forhåbentlig vil hun komme til at bruge mere tid som Darcy Lewis i MCU.

Anbefalede: