Alt, hvad Dan Levy har lavet siden 'Schitt's Creek' sluttede

Indholdsfortegnelse:

Alt, hvad Dan Levy har lavet siden 'Schitt's Creek' sluttede
Alt, hvad Dan Levy har lavet siden 'Schitt's Creek' sluttede
Anonim

Dan Levy blev en af tv's mest elskede skuespillere og berømthed siden udgivelsen af hans super populære hitserie Schitt's Creek. Siden han havde hovedrollen som den elskede karakter "David Rose" i serien, har fans beundret den talentfulde skuespiller. Skuespilleren og hans berømte far, Eugene Levy, skabte Schitt's Creek sammen og medvirkede i showet som far og søn. Efter seks hylende morsomme og fantastiske sæsoner sluttede det kritisk hævdede show, og Dan sagde farvel til sin rolle som "David Rose."

Levys karakter var så elsket, hvilket gjorde en række fans kede af, at showet sluttede. Det er ingen overraskelse, at showet og hans karakter blev rost så meget, som det har været, da han har en mega talentfuld far. Parret skabte et mesterværk og bragte det til live på en måde, der er blevet bifaldet over hele verden. Selvom Schitt's Creek fik en ende, har Dan Levy været i gang med meget siden. Her er alt, hvad han har været i gang med siden Schitt's Creek.

6 Han har skrevet og produceret

Efter Schitt's Creek sluttede, fortsatte Dan Levy med at opnå store bedrifter for sig selv. Skuespil er ikke det eneste job, han kunne sætte på sit CV, da Levy har en række forskellige opgaver under bælte. Han er også instruktør, forfatter, producer sammen med talentfulde evner som skuespiller. Dan har været i gang med nogle spændende ting som

"Levy underskrev en aftale med Disneys ABC Studios, hvorefter han udvikler og producerer manuskripter for en treårig periode."

Hans evner er tydeligvis ubegrænsede, og hans succeser siden Schitt's Creek er fortsat med at skabe sig et navn.

5 Han har stirret i en julefilm

Dan Levy bragte sine skuespilfærdigheder tilbage til det store lærred og stirrede i en julefilm. I november 2020 medvirkede han i "Happiest Season" sammen med Kristen Stewart. Filmen

havde premiere på streamingtjenesten Hulu, hvor han spiller, "John, en teknologikyndig litterær agent og bedste ven til en af filmens hovedpersoner, Abby (Kristen Stewart)."

Filmen handler om Kristen Stewarts karakter "Abby", "der planlægger at fri til sin kæreste, men som må forholde sig til sine konservative forældres svar."

4 Han har udført filantropisk arbejde

Optaget Dan Levy har bestemt gjort en god karriere for sig selv siden Schitt's Creek, men han har ikke ladet sine mange succeser og travle tidsplan stå i vejen for at give tilbage. I den sidste feriesæson donerede Levy til initiativer som "Reasons for the Seasons-kampagnen." Det er i bund og grund et samarbejde med McDonald's og Uber Eats, og Dan Levy donerede $50.000 til Ronald McDonald House Charities Canada, "en non-profit organisation, han holder sit hjerte tæt på."

3 Han blev kåret som folks mest sexede mand i live

Dan Levy fik titlen som People's Sexiest Man Alive i 2020. Udgaven fremhæver de almindelige karantæneaktiviteter, som mange mennesker var ude for i løbet af denne tid, og viser Levy poserer på en række billeder, der udfører disse aktiviteter. Han fort alte People, “Denne form for sexet er et nichemarked.”

På billederne "sætter han et sexet spin på nogle af de mest populære karantæneaktiviteter - herunder at tage genbruget ud." Han fort alte desuden People, hvad han havde gang i under karantænen, som blev brugt på at perfektionere hans madlavningsevner. Han lavede en række forskellige fødevarer, såsom: "Jeg prøvede forskellige pastasaucer, jeg lavede brød, jeg bagte småkager." Han indså hurtigt sjovt, at han var meget bedre til at lave cocktails end at lave måltider.

2 Han var i en Super Bowl-reklame

Levy medvirkede i en Super Bowl-reklame for M&Ms slik i sidste februar. Hans

kommerciel var bestemt en drøm, der gik i opfyldelse for Levy og var et projekt, han var mere end begejstret for at medvirke i. Han fort alte People, "Jeg har altid virkelig beundret M&M's reklamer. De har altid været selvbevidste og sjove og lyse." Reklamen var 30 sekunder lang og havde virtuelt premiere. Mens Levy har oplevet flere bedrifter, end nogen kan tælle i de sidste par år, var denne kommercielle koncert bestemt en stor mulighed for skuespilleren.

1 Han var vært for SNL

Tidligt i år fik Dany Levy den fantastiske mulighed for at være vært for SNL for første gang nogensinde. Dette var bestemt et "pinch me"-øjeblik for Levy, da dette var en meget stor mulighed for ham efter afslutningen af hans hitserie Schitt's Creek. Hans åbningsmonolog fra hans tid på komedieshowet var

"…fyldt med referencer til Schitt's Creek, COVID-19 sikkerhedsforanst altninger - og en overraskelseskomo fra hans far."

Hosting af SNL var en kæmpe præstation, og en Levy vil altid sætte pris på og være glad for, at han gjorde. Han har sagt sin påskønnelse og kærlighed til at få dette job, "Jeg har på en eller anden måde fundet mig selv her på denne ikoniske scene, hvor jeg står foran jer alle sammen. Og tro mig, når jeg siger dette, det har kun været godt her på SNL."

Siden Schitt's Creek har Dan Levy opnået mange bedrifter, som de fleste skuespillere ville drømme om at kunne opnå. Hans talent er tydeligt og hans succeser er velfortjente. Dan Levy er bestemt et talent, der beundres af et væld af fans, og hans hårde arbejde har virkelig vist dette.

Anbefalede: