Hvad siger kritikere og fans om 'Star Trek: Strange New Worlds'?

Indholdsfortegnelse:

Hvad siger kritikere og fans om 'Star Trek: Strange New Worlds'?
Hvad siger kritikere og fans om 'Star Trek: Strange New Worlds'?
Anonim

Hvordan beslutter du dig for, hvilke nye serier og film du vil tjekke ud? For nogle får forhåndsvisninger arbejdet gjort, og for andre kan mund-til-mund fra venner gøre tricket. Takket være Netflix og andre platforme, der konstant udgiver nyt indhold, forsøger vi at hjælpe med at fremskynde denne proces en smule.

Star Trek-serien ved helt sikkert, hvordan man ophidser fans, og mens nye tilbud som Picard har gjort nogle vrede, droppede franchisen for nylig et nyt show, Strange New Worlds.

Så, er det nyeste Star Trek-show faktisk værd at se? Lad os se nærmere og se.

'Star Trek: Strange New Worlds' netop debuteret

For nylig debuterede Star Trek: Strange New Worlds sit første afsnit på Paramount+, og det markerede den 11. serie i den samlede franchise.

Med Anson Mount og Rebecca Romijn i hovedrollerne fokuserer denne serie faktisk på karakterer fra The Original Series. Fans havde måske ikke forventet dette, men det er noget, folk bag kulisserne var komfortable med.

Nu har denne franchise eksisteret i årtier, og i de seneste år har fans været ret højlydte om utilfredsheden med nogle af dens seneste projekter. Picard har for eksempel vakt mange fans.

Dette har naturligvis folk, der er nysgerrige efter, om dette program faktisk er værd at investere deres tid i. Husk, at vi kun er et afsnit i, men indtil videre ser alt ud til at falde på plads til Star Trek's seneste tilbud på den lille skærm.

Kritikere elsker det

I skrivende stund sidder Star Trek: Strange New Worlds i øjeblikket med hele 98 % på Rotten Tomatoes med kritikere. Dette er et fremragende resultat, og det viser, at denne franchise, på trods af at den har eksisteret i årtier, stadig er i stand til at levere underholdning af høj kvalitet på den lille skærm.

Jessie Gender fra YouTube gav showet en strålende anmeldelse og bemærkede, at det blander både gammelt og nyt.

"Ved at trække fra de tidligste dage af Star Trek formår Strange New World at gå på strambåndet mellem at fremvise, hvad der altid har gjort Star Trek fantastisk, mens man modigt lægger en ny vej frem for franchisen," sagde Gender.

Pat Brown fra Slant Magazine brød sig dog ikke så meget om serien.

"Meget af det, som serien tilbyder, kan ikke undgå at fremstå som smart franchisestrategi," skrev Brown.

Igen har showet 98 % lige nu, og det ser ud til, at langt de fleste kritikere virkelig værdsætter, hvad dette nye Star Trek-tilbud har bragt til bordet. Nogle af de positive anmeldelser har en vis konstruktiv kritik, men i det store og hele rammer dette show alle de rigtige toner hos professionelle anmeldere.

Kritikerne kunne have t alt, men de er kun en brik i puslespillet.

Er det uret værd?

Så her er spørgsmålet ved hånden: er Star Trek: Strange New Worlds faktisk værd at se? Med et samlet gennemsnit på 93 % er svaret på dette spørgsmål et rungende ja!

Det er altid vigtigt at huske på, at showet måske ikke er for alle, og dets genre kan være en stor faktor i dette. Ikke desto mindre har de fleste mennesker, der har taget sig tid til at se showet, nydt det, de har set.

En publikumsanmeldelse berørte det faktum, at de ikke behøvede at ændre deres forventninger til denne serie, noget de har været nødt til at gøre tidligere.

"Jeg er nødt til at ændre mine forventninger, når jeg ser Discovery og Picard. Det er nemmere at se dem, hvis jeg accepterer, at de ikke er Star Trek-shows. De er bare sci-fi-shows, der tilfældigvis foregår i Star Trek-universet. Men jeg behøver ikke at gøre det med Star Trek Strange New Worlds," skrev de.

I en negativ anmeldelse udt alte en fan, at deres lave forventninger hjalp dem til ikke at blive "forfærdeligt irriterede" over showet.

"Så da det hele var overstået, kan jeg sige, at det første afsnit overhovedet ikke efterlod noget varigt indtryk på mig. Jeg følte ligesom, at jeg lige brugte en time uden noget at vise til det. Var' ikke ophidset eller bevæget af det. Blev ikke intellektuelt stimuleret. Alligevel… Jeg var heller ikke voldsomt irriteret eller slukket. Det er vist et plus? Eller måske har jeg bare vænnet mig til at have lave forventninger. Anyway, episoden var bare en slags "der". Vil blive hængende et par mere… krydser forsigtigt fingre for, at det bliver bedre," sagde man.

Hvis du har tid, så prøv Star Trek: Strange New Worlds!

Anbefalede: