Selling Sunset' Stars' Real-Life Partners, Revealed

Indholdsfortegnelse:

Selling Sunset' Stars' Real-Life Partners, Revealed
Selling Sunset' Stars' Real-Life Partners, Revealed
Anonim

Da Selling Sunset blev sendt første gang, blev det et øjeblikkeligt hit, og fans kunne ikke få nok af de smukke egenskaber og selvfølgelig dramaet i Oppenheim Group. Showet havde første gang premiere på Netflix i marts 2019 og har konsekvent givet sine fans underholdning på højeste niveau sæson efter sæson. Med de nye tilføjelser til gruppen, Davina Potratz, der skifter strategi, og det nye drama mellem Christine Quinn og Emma Hernan, spørger fans allerede, hvornår sæson fem udkommer, så de kan fortsætte med alt det drama!

Når det kommer til gruppens personlige forhold, har nogle af dem været ret åbne omkring det, og damer som Mary Fitzgerald og Christine Quinn har faktisk givet Selling Sunset lov til at filme deres bryllupper og vise dem i showet. Fra Chrishell Stause til Maya Vander og co., lad os dykke ned i seriens stjerners ægte partnere.

8 Chrishell Stauses forhold

Chrishell Stauses første forhold, der blev vist i programmet, var hendes ægteskab mellem hende og skuespilleren Justin Hartley fra NBC's This Is Us. Ægteskabet sluttede dog brat med, at Chrishell sagde, at hun var fuldstændig blind, og hun så ikke skilsmissen komme.

Chrishell gik senere videre og begyndte at date Keo Motsepe, men det forhold varede kun tre måneder, da Chrishell afbrød tingene. Realitystjernen og Jason Oppenheim begyndte senere at date, men på grund af forskellige syn på familien besluttede de to at afslutte deres forhold, men stadig forblive gode venner. Chrishell er nu tilbage i spillet og jokede endda med at få sig en "baby daddy", da hun har planer om at få sin egen familie.

7 Mary Fitzgerald er gift

På den første sæson af showet så fans Mary Fitzgerald blive forlovet med sin kæreste Romain Bonnet, og i slutningen af sæson to blev parret set blive gift i et fransk tema bryllup i L. A. De to er stadig sammen og fejrede endda deres to-års jubilæum i oktober 2021, som Mary postede på sin Instagram.

6 Christine Quinns ægteskab

Christine og hendes nu mand, Christian Richard, begyndte at date i 2019 under sæson to af Selling Sunset. På trods af, at fans følte, at forholdet var forhastet, blev de to senere gift samme år, og deres bryllup blev vist under sæson tre-finalen. De bød deres søn Christian velkommen i maj 2021, som delvist blev vist i sæson fire.

5 Heather Rae Youngs forhold til Tarek El Moussa

Heather Rae Young og hendes nuværende mand Tarek El Moussa begyndte at date i midten af 2019 og senere, samme år, annoncerede de deres forhold til Tarek, der introducerede Heather for sine børn. Tarek var tidligere i et offentligt forhold og var gift med HGTV-stjernen Christina Haack, som han delte showet Flip or Flo p med.

Heather og Tarek flyttede sammen i 2020, og Tarek friede til Heather kort efter, og de fejrede deres forlovelse med venner og familie. Parret knyttede endelig knuden i oktober 2021 og har siden holdt deres følgere i løkken, når det kommer til Heathers fertilitetsrejse og deres plan om at få et barn sammen.

4 Maya Vander er gift

Selvom Maya Vanders mand ikke har optrådt i showet endnu, har hun åbent nævnt ham og hendes behov for at rejse frem og tilbage mellem Miami, Florida og L. A., fordi de arbejder i forskellige stater. Maya og hendes mand Dave mødtes i 2014 og blev gift i 2017 længe før Selling Sunset havde premiere. Parret har to børn sammen og havde desværre en dødfødsel, hvilket Maya afslørede for fans i december 2021

3 Vanessa Villelas forlovelse

Vanessa Villela, der for nylig sluttede sig til castet i Selling Sunset, fejrede sin forlovelse med sin kæreste gennem et år, Tom Fraud. Vanessa delte nyheden på Instagram med en billedtekst, der sagde: "To sjæle ét hjerte! JEG SAID YESSSSSS."

Som svar på Vanessa skrev Tom Fraud: "Jeg ELSKER DIG AF HELE MIT HJERTE OG SJÆL!!! Du er det mest fantastiske menneske, jeg nogensinde har mødt! Det er utroligt, hvor meget vi er den samme person! Min tvillingflamme Mit livs kærlighed!"

2 Davina Potratz's forholdsstatus

Selvom Davina Potratz aldrig har t alt om sit kærlighedsliv offentligt, blev det ifølge samtalen mellem Maya Vander og Chrishell Stause i sæson fire afsløret, at Davina engang var gift med en mand, der var hende og ægteskabet utro endte med skilsmisse.

I mindst fire år var Davina dog i et langvarigt forhold med en mand ved navn Alex. Hun havde et par billeder af dem to på sin Instagram, men billederne er alle blevet slettet, hvilket får fans til at antage, at forholdet er slut.

1 Brett Oppenheim og Jason Oppenheims kærlighedsliv

Brett Oppenheim var tidligere i et forhold med Tina Louise i den bedste del af 2021, men de to annoncerede deres brud kort efter, at Jason Oppenheim og Chrishell Stause annoncerede deres brud. Oppenheim-tvillingerne fandt begge kærligheden det samme år og mistede den på nogenlunde samme tidspunkt. Både Louise og Chrishell sagde dog, at de vil forblive venner med Brett og Jason.

Anbefalede: