Hvad skete der virkelig mellem 'RHOBH'-stjernerne Lisa Rinna og Garcelle Beauvais?

Indholdsfortegnelse:

Hvad skete der virkelig mellem 'RHOBH'-stjernerne Lisa Rinna og Garcelle Beauvais?
Hvad skete der virkelig mellem 'RHOBH'-stjernerne Lisa Rinna og Garcelle Beauvais?
Anonim

De seneste par sæsoner af The Real Housewives fra Beverly Hills har været utroligt dramatiske. I sæson 9 følte Lisa Vanderpump sig isoleret fra gruppen, da de troede, at hun plantede Puppygate-historien. I sæson 10 var fokus på Denise Richards, og hvordan hun ikke ønskede at blive ved med at filme. Og i sæson 11 ønskede Erika Girardis medstjerner at kende alle mulige detaljer i hendes skilsmisse og juridiske situation.

Mens fans har spørgsmål om Lisa og Erikas venskab på RHOBH, har Lisa også haft en masse konflikter med Garcelle Beauvais. Deres venskab har været et hårdt sted i et par sæsoner nu. Men er det blevet bedre? Lad os tage et kig på, hvad der virkelig skete mellem Lisa Rinna og Garcelle Beauvais på The Real Housewives of Beverly Hills.

Hvorfor kæmpede Lisa Rinna og Garcelle Beauvais?

I sæson 10 af The Real Housewives of Beverly Hills hørte gruppen Brandi Glanville sige, at hun og Denise Richards var romantisk involveret. Dette afsluttede Denise og Lisas venskab, og alle ønskede flere detaljer og information, især fra Denise. Men Denise ønskede ikke at tale om det, og hun ville heller ikke filme hele sæsonen, og Denise stoppede som bekendt med at optage, før sæson 10 overhovedet var slut.

Lisa Rinna og Garcelle Beauvais kæmpede på grund af situationen med Denise Richards. Ifølge Us Weekly kunne Garcelle ikke lide, hvor hård Lisa var ved Denise og mente, at hun skulle være mere omsorgsfuld og støttende.

Garcelle sagde i et interview med Us Weekly, at hun og Lisa måske ikke er super tætte længere: "Jeg vil ikke sige, at det er slut. Men vi kommer ikke til at overnatte snart."

Garcelle sagde også, at alle burde have været pænere mod Denise: "Jeg følte, at [Denise] blev ramt hårdt hele tiden, og jeg følte, at det var hårdt, gang på gang, efter gang. På et tidspunkt skal du tro på nogens sandhed eller bare sige 'OK' og komme videre, men sådan var det ikke. Jeg følte bare, at de var for hårde ved hende."

RHOBH-genforeningen i sæson 10 var også virkelig hård og gjorde det svært for Garcelle at forblive gode venner med Lisa. Ifølge Entertainment Tonight lod Garcelle producenterne vide, at hun ville tale med Lisa og Kyle Richards, så hun kunne udtrykke sig, og de kunne være ærlige over for hinanden. Garcelle sagde: "Det var vigtigt for mig. Jeg kan ikke blive ved med at lade som om alle er fantastiske, når vi har en elefant i rummet. Så de lovede mig, at det ville være tilfældet, og de holdt deres ord." Fans elsker, hvor ærlig Garcelle er, og hun virker altid så ægte på grund af det.

Mens det var anspændt at se denne samtale, indrømmede Lisa, at hun var hård ved Denise, og at det at være meget blødere ville have været det bedste træk.

Reunion 11 af 'The Real Housewives of Beverly Hills'

Mens Andy Cohen stillede spørgsmål til Erika Girardi på sæson 11-genforeningen af RHOBH, fik Lisa Rinna og Garcelle Beauvais også chancen for at tale om deres venskab. Og selvom det øjeblik, hvor de diskuterede dette emne bestemt var dramatisk, var de i stand til at fortælle hinanden, at de var interesserede i at komme videre.

Medstjernerne sagde, at de ønskede at komme til et positivt sted, og de krammede endda. Det var et rigtig dejligt syn for fans.

Garcelle fort alte Andy Cohen på Watch What Happens Live, at hun har det godt med, hvor hun og Lisa er nu. Da Andy sagde: "Og følte du dig mere lukket med hende, da du gik den nat?" Garcelle sagde: "Da jeg rejste den nat, ja. Jeg havde lyst, ved du hvad, ren tavle."

Det viser sig, at Lisa Rinna og Garcelle Beauvais har kendt hinanden i rigtig lang tid. Mens Garcelle kun blev en rollebesætning i sæson 10 af RHOBH, delte Lisa Rinna ifølge Bravo TV et billede med Garcelle fra 2005. De to var til et modeshow i Culver City.

Det bliver interessant at se, hvor Lisa Rinna og Garcelle Beauvais er i sæson 12 af The Real Housewives of Beverly Hills. Ifølge Page Six var Garcelle ikke sikker på at komme tilbage, men Entertainment Tonight rapporterede, at Sutton Stracke var i stand til at overbevise Garcelle om at vende tilbage til endnu en sæson af det populære realityprogram. Garcelle sagde: "Sutton vred virkelig min arm." Fans elsker at se Garcelle, så det er bestemt en god nyhed, at hun besluttede, at hun ville filme endnu en sæson.

Anbefalede: