Denne 'MCU'-stjerne var på det laveste punkt i sin karriere, før han blev tilbudt en rolle

Indholdsfortegnelse:

Denne 'MCU'-stjerne var på det laveste punkt i sin karriere, før han blev tilbudt en rolle
Denne 'MCU'-stjerne var på det laveste punkt i sin karriere, før han blev tilbudt en rolle
Anonim

MCU'en er et kraftcenter på den store og lille skærm, og de har domineret underholdningsverdenen siden 2008. Deres billetkontorkvitteringer er imponerende nok, men nylige Disney+-shows som WandaVision har bevist, at franchisen tilsyneladende kan gør det hele.

Paul Bettany har haft flere roller i MCU, og han spiller i øjeblikket rollen som Vision. Skuespilleren har haft en vidunderlig karriere inden for underholdning, men på et tidspunkt var tingene barske, og han fik at vide, at han aldrig ville arbejde igen.

Lad os tage et kig på Paul Bettany og se, hvordan han var i stand til at genoplive sin skuespillerkarriere med MCU.

Paul Bettany har haft en fantastisk karriere

På dette stadium af sin karriere er Paul Bettany en stor kunstner, der har medvirket i en række film, der har passeret $1 milliard-grænsen ved billetkontoret. En stor del af hans succes er kommet i Marvel Cinematic Universe, men sandheden er, at Bettany har arbejdet siden 90'erne.

Før Bettany fik stemmerollen som JARVIS i MCU'en, havde Bettany optrådt i film som A Knight's Tale, A Beautiful Mind, Master and Commander og The Da Vinci Code. Det er nogle seriøst imponerende kreditter, og det viser bare, at Bettany blev betragtet som et levedygtigt talent for alle de år siden.

Begyndende i 2008 begyndte Bettany at udtale JARVIS i MCU'en, hvilket var et godt præg fra folk hos Marvel. Dette var selvfølgelig kun en stemmerolle, og Bettany dukkede ikke op foran kameraet, men dem, der havde set hans tidligere projekter, vidste præcis, hvem det var, første gang han begyndte at tale.

I de næste mange år ville Bettany fortsætte sin tid i MCU, mens han optrådte i andre film. På trods af konstant arbejde ramte tingene en hård periode for skuespilleren og nåede til sidst et punkt, hvor hans karriere næsten var afsluttet.

Things Were Leak

Mange skuespillere vil gå gennem en række tinder og dale, mens de navigerer sig gennem underholdning, og Paul Bettany var ingen undtagelse fra dette. En udveksling, som skuespilleren havde med en producer, havde en dyb indvirkning på ham.

I et interview åbnede Bettany op om denne barske patch og sagde: "Nej, virkelig. Jeg havde en frygtelig patch. Og det, der faktisk skete, var, at jeg fik en producer til at fortælle mig, at jeg aldrig ville arbejde igen og at min karriere var slut. Så jeg rejste mig mod ham. Jeg var meget butch, og jeg sagde: "Se, der er anden og tredje akt i Los Angeles," og jeg sagde, at han skulle passe på sine manerer. Jeg var ret ked af det, og så Jeg gik ud af kontoret, og mine ben vaklede."

Bettany uddybede dette i en MCU-bog og sagde: "Jeg tænkte: 'Måske har han ret? Måske er jeg færdig. Måske er min karriere slut.'"

Selv om tingene så så dystre ud som muligt for skuespilleren, kom der et telefonopkald, som fuldstændig ændrede hans liv for altid.

Alt blev ændret med vision

Så jeg sad på fortovet, og bogstaveligt t alt lige da ringede min telefon, da jeg tænkte, at min karriere virkelig var slut. Jeg trak min telefon frem, og det var (The Avengers-instruktøren) Joss Whedon. Og jeg gik, 'Hey, hvordan har du det?', og han sagde: 'Jeg er fantastisk, hvordan kunne du tænke dig at være Vision i The Avengers?' Selvfølgelig var mit eneste svar: 'Ja, det ville jeg virkelig gerne have', han sagde.

Se og se, alt fungerede fint for Bettany, som stod fast og holdt kursen. Som fans fik at se, påtog skuespilleren rollen som Vision i Avengers: Age of Ultron, og han har været en MCU grundpille lige siden. Tidligere i år spillede han sammen med Elizabeth Olsen på WandaVision, og fremtiden ser fortsat lys ud for Bettany.

"Det lærte mig en rigtig god livslektion. Hvis du er god ved folk, og du glider, vil folk række hånden ud og hjælpe dig med at bakke op. Hvis du er et hul for folk og du glider, folk kigger bare på dig, mens du flyver på gulvet. Så det var rart at få bekræftet, at det at have gode manerer [betaler sig]. Jeg vil altid være taknemmelig," skrev han.

Paul Bettany har haft en vidunderlig karriere, og det er interessant at lære, hvor tæt han var på at få det hele til at vælte. Heldigvis lykkedes det, og MCU'en er så meget desto bedre til det.

Anbefalede: