Hvordan Dwayne Johnson indstiller sig på at blive milliardær

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Dwayne Johnson indstiller sig på at blive milliardær
Hvordan Dwayne Johnson indstiller sig på at blive milliardær
Anonim

Er der et større navn i storfilm end Dwayne Johnson i øjeblikket? Han havde andre forhåbninger, før han begyndte at spille underholdning, men beslutningen om at forfølge sine store skærmdrømme bet alte sig i høj grad.

Igen og igen har skuespilleren vist sig at være en pengemaskine. Ja, tingene har ikke altid været glatte, inklusive hans fejde med Vin Diesel, men Johnson har sejret og smedet en arv og en nettoværdi, som få kan konkurrere med.

På dette stadium af sin karriere er han stadig ved at skrue op for tingene, og utroligt nok er manden godt på vej til at blive milliardær. Hvordan får han det til at ske? Lad os se nærmere på Dwayne Johnson og de geniale træk, han har lavet.

Dwayne Johnson er $800 millioner værd

Hollywood-titanen, Dwayne Johnson, er et af branchens største navne, og dette er kommet i hælene på utrætteligt arbejde og succes inden for adskillige facetter af underholdning. Takket være sin ukuelige arbejdsmoral er Johnson steget til tops og har undervejs samlet en nettoværdi på $800 millioner.

WWE var stedet, hvor det hele startede for Johnson, der raket til toppen af professionel wrestling som The Rock. Derfra ville han gå over i skuespil, hvor han var i stand til at lande hovedroller i indslag. Det tog noget tid, men Johnson blev til sidst et kraftcenter på det store lærred.

I disse dage er det næsten umuligt at finde en filmstjerne så stor som Dwayne Johnson. Uanset om han revitaliserer en franchise som Fast & Furious, tager tingene til næste niveau med Jumanji eller forankrer en Disney-klassiker med Jungle Cruise, er Johnson større end livet på det store lærred og skaber en varig arv i branchen.

Efter at have bevist gang på gang, at han er en bankable stjerne, har Johnson trukket massive lønsedler ned i årevis nu.

Dj'er tjener millioner med sit skuespil og sin produktion

Da han debuterede på storskærm for The Scorpion King, trak Johnson en rekordstor debutløn på $5,5 millioner på det tidspunkt. Tingene var ujævne i årevis, men da han blev en stjerne, tog han sin løn til hidtil usete højder.

Ifølge Celebrity Net Worth, "hans per-film forhåndsløn toppede først $20 millioner med 2018's Skyscraper. Han tjente $43 millioner i 2013. Han tjente $65 millioner i 2015. Mellem juni 2017 og juni 2018 tjente Dwayne Johnson $125 millioner, hvilket gør ham til langt den bedst bet alte skuespiller på planeten."

Johnson bliver godt bet alt for at være filmstjerne, ja, men han får også producerhonorarer takket være sit firma, Seven Bucks Productions, som har haft en finger med i kæmpefilm som Shazam, Hobbs & Shaw, Jungle Cruise og Rød meddelelse.

Hvis du synes, det er en imponerende bedrift, så vent bare, indtil du hører, hvad han har lavet i investeringsafdelingen.

Dwayne Johnsons Tequila-mærke 'Teremana' har fået en rekordstor start

Hvis der er én ting, som Dwayne Johnson er særlig god til at gøre, så er det at fortælle verden om alle de store tiltag, han laver. På sine sociale medier har Johnson fejret succesen for Teremana, hans tequilafirma, som har fået en rekordstor start.

Da han t alte med CNN, afslørede Johnson, "Vores tal blev offentliggjort tidligere på ugen, og vores Teremana-vækst er i sandhed hidtil uset. Vores salg har oversteget over 600.000 ni-liters kasser, og i vores spiritusindustri er det det hele. -tidsrekord for første års salg. Til sammenhæng solgte George Clooney sit Casamigos tequila-mærke til Diageo for 1 milliard dollars, og de solgte cirka 170.000 etuier. Teremana sælger i øjeblikket over 600.000 etuier. Så du kan ekstrapolere matematikken og værdiansættelsen, en forbløffende vækst, og jeg tror, det afspejler vores 'højeste kvalitet og bedste i smag'-mantra."

Skuespilleren har også sine hænder i andre investeringer, som alle viser positivt momentum.

"Og de andre virksomheder i min portefølje har vist en enorm vækst og er kommet pænt videre i 2021 – Teremana Tequila, ZOA Energy, Project Rock og XFL," sagde han.

Alene selve virkningen af hans tequila-mærke er svimlende, og med denne hastighed vil det ikke vare længe, før hans nettoformue skyder i vejret forbi $1 milliard-grænsen. Efterhånden som hans andre projekter vokser, kan han se på en fremtid, hvor han bliver den rigeste mand på det store lærred.

Dwayne Johnson er på vej til at blive milliardær i god tid, hvilket betyder, at han er kommet langt fra at have kun 7 dollars i lommen.

Anbefalede: